- 29 Eylül 2014
- 9.642
- 19.752
- 498
Bir de oğlu şehir dışında üniversite kazanmış. Yurda yerleştirmeye gitmişler bırakamamış çocuğu, orda 2 ay kalmış öğretmen evinde, orda, burda, oğluşuda bu esnada farklı ortamda kalmaya alismis. Birde , insanlar sen manyak mısın diyorlar bana, ben onsuz ölüyorum resmen burda dedi ya. Ama haksız mıyım diyor bana. Çok haklısınız dedim. Keske gondermseydiniz çok zor olmalı sizin için ay nasıl dayaniyorsunuz dedim. Her ay geliyor zavallı çocuğum(?) dedi. Unutamam ben bu anımı. Başkası anlatsa mesela bir arkadaşım bu çocukla evlenmiş olsa, anlatsa kv böyle diye inanmam. Abarttigimi düşünenler olabilir yani ben bile inanamıyorum yazarken.Ben korkarım yaa öyle olmaya, ölüm var Allah esirgesin
Anne değilim ama olsaydimda cok fark edermiydi bilmiyorum. Okudukca ilginç geldi tum üyeler ve yaptiklari. D damdan özellikle sok etti.. Cocuk bu bazen biseyi tutturur, bazen küser, bazen hircinlasir, bazen ağlar vs koca kadin durup cocukla birlikte orda zir zir aglayip gunu berbat etmenin hic bir anlami yoktu bence. Bu sekilde hayat size cekilebikir geliyor mu?
Birde erkekler anlamıyor demişCuteMom anlanabilir bitarafi yok malesef yukaridaki olayın. Bence sevgiden filan değil bu davranıslar, bunlarin altinda başka sorunlar var gibi gorunuyor.
Benim annem babam çok calisirdi virt gunu zirt gunu diyip surekli okula gelemezlerdi. Gelebildiklerindeyse mutlulukla fotograflarimi ceker benimle ogunu paylasirlardi oturup ağlaşmadık hiç.
Bebeğim kendi kendine dönmeye çalıştığında , ilk dişi çıktığında , uyanınca bana gülümsediği an, ilk adımında , ilk anne diyişinde , ek gıdaya başladığında bile ağladımKızlar normalde öyle kolay kolay ağlayamam , ağlamam
Ama öyle müge anlı izleyebilecek kadar da güçlü kuvvetli değilim.Haber izlersem ağlayabilirim
Geçen hafta cuma oğlumun okuma bayramı vardı , okuldan sadece bizim sınıf yaptı ilk çıkan oğlum oldu Atatürkle ilgili bir şiir okudu . Ben doğru düzgün bakamadım ağladım çünkü sesini filan duydum sadece.
Yarında karne alacaklar yine ufak bi gösteri yapacaklar , yine ağlamadan duracağımı sanmıyorum .
Neden böyle olduğumu anlamıyorum mesela tatile gittiğimizde aqua parktan kayarken onu bekliyorsam asağıda gözlerim doluyor gülüyorum ama illa bi damla yaş akıyor e mutsuzda değilim .
Sadece bunlarda değilim ama kolunu kırdı yakın zamanda o ne kadar çok agladıysa bende o kadar çok agladım bi türlü böyle ona güç veremiyorum o ay ay diyorsa ben ayyy ayyy diye gidiyorum . Aşı veya iğne olurkende ona destek olucam derken verdiğim tek destek beraber ağlarız madem. Bazen çoğu zaman evde televızyon acıksa müzik kanalı açık oluyor ketun biride değilim onu oynatmaya kaldırıyorsam yine aynı hemen gözlerim doluyor.
Sabahları onu kaldırırkende içim çoşuyor sevişiriz yatakta kalkmadan oy benim canım oy benim bebeğim yine gözlerim dolu dolu oluyor.
Yukarıda normalde kolay aglayamam kısmını tamamen bıtırmıs oluyorum , yakınlarımı kaybettim ağlayamadım donup kalıyorum ama işte anlattığım gibi durumlardada hemen ağlıyorum.
Okula ilk başladığında, ilk beslenmesini yediğini gösteren resimde , tenefüste onu beklerken çıktığını gördüğümde , okumayı ilk söktüğünde , hala iğne vurulurken , düştüğünde , okulda bi arkadaşı tarafından hırplandıgında , anaokulunda keza öyle yok mu benim gibi bu durumlara ağlayan ?
Gecen hafta okuma bayramı demiştim ya biz gösteride cıkan cocukların aileleri en öne oturduk gördüğüm kadarıyla bi ağlayan bendim mesela
Ben anne değilim,babası olmayan ve ılan yepenlerım bar,ama babası olmayan yepenleırmın söz konusu olunca başarı fılan ağlarım,bır sahrda yeğenı kaldırıdm,sahur yapıyır,annesi diğer ablamda,babası öldü,sahur öle onu anasız babasız görünce gittim balkona bir ağladım bir ağladım,ınanmazsınız,ablama dedimki bir daha çocuğunu tek bırakma bıze benım yüreğim kaldırmıuor,ama babası olan yeğenleırmıde çok severım öle ağlamam her şeyleırne,bılmem tam anlatabıldımmı,babalar günü kutlarlar okulda ben ağlarım acaba ne hıssedıyorlar dıye,zıra hep bır arada ıken babası olan yeğenlerım baba baba derken diğerlerının boynunun bukulduğunu ve nasıl üzüldklerını görürm,bence konu sahbu öle bir durum olabılırmı senınkiÇoğu kişi annelik demiş ama annelikten gibi gelmedi bana.
Bağımlılıktan belki.
Katılıyorum fakat konusahibi bunu kendine bile itiraf edemiyor.yeni eşi baba olarak görse ve gösterse de içten içe bu çocuk gerçek baba sevgisini haketmiyor muydu? diye hem eski eşe kızıyor hem de çocuğun o eksikliğini bildiği için yüreği acıdıkça daha da bir koruyup, seviyor...Ben anne değilim,babası olmayan ve ılan yepenlerım bar,ama babası olmayan yepenleırmın söz konusu olunca başarı fılan ağlarım,bır sahrda yeğenı kaldırıdm,sahur yapıyır,annesi diğer ablamda,babası öldü,sahur öle onu anasız babasız görünce gittim balkona bir ağladım bir ağladım,ınanmazsınız,ablama dedimki bir daha çocuğunu tek bırakma bıze benım yüreğim kaldırmıuor,ama babası olan yeğenleırmıde çok severım öle ağlamam her şeyleırne,bılmem tam anlatabıldımmı,babalar günü kutlarlar okulda ben ağlarım acaba ne hıssedıyorlar dıye,zıra hep bır arada ıken babası olan yeğenlerım baba baba derken diğerlerının boynunun bukulduğunu ve nasıl üzüldklerını görürm,bence konu sahbu öle bir durum olabılırmı senınki
Ben varımKızlar normalde öyle kolay kolay ağlayamam , ağlamam
Ama öyle müge anlı izleyebilecek kadar da güçlü kuvvetli değilim.Haber izlersem ağlayabilirim
Geçen hafta cuma oğlumun okuma bayramı vardı , okuldan sadece bizim sınıf yaptı ilk çıkan oğlum oldu Atatürkle ilgili bir şiir okudu . Ben doğru düzgün bakamadım ağladım çünkü sesini filan duydum sadece.
Yarında karne alacaklar yine ufak bi gösteri yapacaklar , yine ağlamadan duracağımı sanmıyorum .
Neden böyle olduğumu anlamıyorum mesela tatile gittiğimizde aqua parktan kayarken onu bekliyorsam asağıda gözlerim doluyor gülüyorum ama illa bi damla yaş akıyor e mutsuzda değilim .
Sadece bunlarda değilim ama kolunu kırdı yakın zamanda o ne kadar çok agladıysa bende o kadar çok agladım bi türlü böyle ona güç veremiyorum o ay ay diyorsa ben ayyy ayyy diye gidiyorum . Aşı veya iğne olurkende ona destek olucam derken verdiğim tek destek beraber ağlarız madem. Bazen çoğu zaman evde televızyon acıksa müzik kanalı açık oluyor ketun biride değilim onu oynatmaya kaldırıyorsam yine aynı hemen gözlerim doluyor.
Sabahları onu kaldırırkende içim çoşuyor sevişiriz yatakta kalkmadan oy benim canım oy benim bebeğim yine gözlerim dolu dolu oluyor.
Yukarıda normalde kolay aglayamam kısmını tamamen bıtırmıs oluyorum , yakınlarımı kaybettim ağlayamadım donup kalıyorum ama işte anlattığım gibi durumlardada hemen ağlıyorum.
Okula ilk başladığında, ilk beslenmesini yediğini gösteren resimde , tenefüste onu beklerken çıktığını gördüğümde , okumayı ilk söktüğünde , hala iğne vurulurken , düştüğünde , okulda bi arkadaşı tarafından hırplandıgında , anaokulunda keza öyle yok mu benim gibi bu durumlara ağlayan ?
Gecen hafta okuma bayramı demiştim ya biz gösteride cıkan cocukların aileleri en öne oturduk gördüğüm kadarıyla bi ağlayan bendim mesela
Öyle hungur hungur bır aglamak degıl bu , mutluyum guluyorum gulerkende goz yaslarım ıp gıbı akıyorOglun senin agladigini gorunce ne yapiyor peki?
Kızlar normalde öyle kolay kolay ağlayamam , ağlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?