Benim gibi olan yok mu?

Ben korkarım yaa öyle olmaya, ölüm var Allah esirgesin
Bir de oğlu şehir dışında üniversite kazanmış. Yurda yerleştirmeye gitmişler bırakamamış çocuğu, orda 2 ay kalmış öğretmen evinde, orda, burda, oğluşuda bu esnada farklı ortamda kalmaya alismis. Birde , insanlar sen manyak mısın diyorlar bana, ben onsuz ölüyorum resmen burda dedi ya. Ama haksız mıyım diyor bana. Çok haklısınız dedim. Keske gondermseydiniz çok zor olmalı sizin için ay nasıl dayaniyorsunuz dedim. Her ay geliyor zavallı çocuğum(?) dedi. Unutamam ben bu anımı. Başkası anlatsa mesela bir arkadaşım bu çocukla evlenmiş olsa, anlatsa kv böyle diye inanmam. Abarttigimi düşünenler olabilir yani ben bile inanamıyorum yazarken.

Anlatamadım galiba ben

Çocuk aldatılmışlık duygusu yaşadı ve haklı idi bu da bana koydu

Yoksa öyle tutturan her dediği yapılan bir çocuk değil hatta çok ketum olmakla suçlanırım

Ama çocuğun hissettiği duyguyu içinde hissettim belki beni de küçükken böyle kandırmışlardır vs o kadar derinini bilmiyorum

Benim anlatmaya çalıştığım başarılı diye ağlamam okulu vs başladı bitirdi vs diye duygulanmam ama içten bir ağlaması beni yaralar idi

Yoksa yemekten önce dondurma istedi de eşim almadı çocuk da ağladı diye ağlamaz yani

bendim kizimda henüz 7.5 aylik bende asilarda şimdiye kadar dik durdum ama bana gülüp bende onu uzaktan güzel kizim diye severken gözlerim doluyor. hiç yabancı gelmedi bana bu duygusallık...
sanırım sahiplenmeye alakali bu aglamalar

Ayni ben .karne günleri,mezuniyet törenleri,dügünlerde hep gözlerim dolar.gelinin anasi aglamaz ben aglarim tövbe tövbe.bazen bu huyuma sinir oluyorum .(yengec burcuyum)

Ben ilk kucağıma aldigimda basladım ağlamaya, sonra ilk kez gözlerini açtiğinda ağladim, ilk kez gulumsediginde... Herkesin taş kalpli kadin dedigi ben, bebeğin her seyine aglar oldum.

Duygu yoğunluğundan ben normalde hiç ağlamam ama bazen saçma sapan şeylere ağlarım mesela kızımı (kedim) severken şarkı söylerim ağıt yakarım öyle saçma şeyler yaparak severim gözlerim dolar nedense

Bebeğim kendi kendine dönmeye çalıştığında , ilk dişi çıktığında , uyanınca bana gülümsediği an, ilk adımında , ilk anne diyişinde , ek gıdaya başladığında bile ağladımAma sebep ne bilmiyorum. Bildiğim tek şey onu çok sevdiğim. Size de egeyle mutlu ömür dilerim.

Çoğu kişi annelik demiş ama annelikten gibi gelmedi bana.

Bağımlılıktan belki.
Ben anne değilim,babası olmayan ve ılan yepenlerım bar,ama babası olmayan yepenleırmın söz konusu olunca başarı fılan ağlarım,bır sahrda yeğenı kaldırıdm,sahur yapıyır,annesi diğer ablamda,babası öldü,sahur öle onu anasız babasız görünce gittim balkona bir ağladım bir ağladım,ınanmazsınız,ablama dedimki bir daha çocuğunu tek bırakma bıze benım yüreğim kaldırmıuor,ama babası olan yeğenleırmıde çok severım öle ağlamam her şeyleırne,bılmem tam anlatabıldımmı,babalar günü kutlarlar okulda ben ağlarım acaba ne hıssedıyorlar dıye,zıra hep bır arada ıken babası olan yeğenlerım baba baba derken diğerlerının boynunun bukulduğunu ve nasıl üzüldklerını görürm,bence konu sahbu öle bir durum olabılırmı senınki

Katılıyorum fakat konusahibi bunu kendine bile itiraf edemiyor.yeni eşi baba olarak görse ve gösterse de içten içe bu çocuk gerçek baba sevgisini haketmiyor muydu? diye hem eski eşe kızıyor hem de çocuğun o eksikliğini bildiği için yüreği acıdıkça daha da bir koruyup, seviyor...

Ben varım
Dün mesela ikisinde takdirname aldılar oy Nasıl göğsüm kabardı gözlerim doldu göstermedim
Eşim onlara sarıldığında veya onlarla birşey yaparken mesela mutlaka gözlerim dolar ben baba sevgisi nedir bilmedim kızlarım da zaten 6 ayda bir 15 gün görürler babalarını evde Ada'm at olur üstünde gezer koca danalar o Zaman da gözlerim dolar benim babamla Mutlu tek bir anım yok!
Ha bir de törenlerde İstiklal marşında mutlaka ağlarım

Oglun senin agladigini gorunce ne yapiyor peki?
Öyle hungur hungur bır aglamak degıl bu , mutluyum guluyorum gulerkende goz yaslarım ıp gıbı akıyor
Cuma gunu karne aldı , gec kalmıstık bız ısten gıttıgım ıcın o duyguya kapılamadım ama sonradan gece resımlere bakarken yıne aynı gozlerım dolu dolu.
bazen sunuda dusunuyorum oglum tedavıyle oldu ondan sonrada yasayan bır cocugum olmadı kayıplarım oldu , ya ege olmasaydı ya ben hıc yasayamasaydım bunları dıye cok dusunuyorum

ben universite sinavina girdigimde dahi aglamisti annem.
ne kosullarda sahip olup da ne kosullarda buyutmek ile ilgili bence bu cute.

Benim halam sizin gibi geçen gün oğluyla markete gitmiş oğlu artık bebek şampuanı kullanmak istemediğini babasının şampuanından kullanmak istediğini söylemiş halam bunu bize ağlayarak anlattı benim oğlum büyüdü artık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…