Benim gibi olan yok mu?

Bende aynen böyleyim.özellikle 2-3 senedir giderek arttı.haberleri izlemiyorum çok üzüldüğüm için.arada televizyonda üzücü bişeye denk gelsem hemen ağlarım.duygusal bi şarkı olsun yine başlarım ağlamaya.bi yerim ağrısın yine ağlarım.eşim romantik bişeyler söylesin ağlamaklı olurum zor tutarım kendimi hoşlanmadığı için.heleki biri canımı sıksın kalbimi kırsın işte o zaman kimse susturamaz beni bi gün boyunca ağlarım.o üzüntü bi haftaya ancak geçer.resmen gözyaşım kuruyo öyle zamanlarda.eşimin de en nefret ettiği huyumdur.taa sevgili olmadan herşeye ağlayan kızlardan hiç hoşlanmam derdi.şimdi sürekli ağlayan bi eşi var.mümkün olduğunca yanında ağlamamaya çalışıyorum gözlerim dolunca hemen kaçıyorum ama çok üzgün olduğumda ister istemez hüngür hüngür ağlıyorum.bebeğim olunca hele düşünemiyorum dahaşimdiden gözlerim dolu dolu oluyo

ben seni biliyorum zaten

takıldım azıcıkkk

Ben henüz anne değilim ama bu tarz şeylere bende ağlarım.. O an evladının başarısıyla gururlandiğindan oluyordur. Milli takım kazandıysa ağlarım, istiklal marşı okunurken ağlarım.sevdiğim birinin murvetinde ağlarım..şehitlere ağlarım..kabeyi gorunce aglarim vs. vs. insan uzuldugunde, mutlu olduğunda,yada gururlandiğinda, duygu yoğunluğundan gözyaşı dokebiliyor..bazılarımız bunu daha yoğun yaşıyor bence..

Benim de çocuklarımın babası yok..
Ama ben çocuklarım benim ne kadar gururlu olduğumu bilir..
Ağlama sebebimin babasız olduklarından değil onlarla ne kadar gururlandığımdan olduğunu çok iyi bilirler..
Hiçbir zaman aciz olmadım..
Onlar için neler yaptığımı ve neler yapabileceğimi de çok iyi bilirler..
Kızımın okulunda anneler gününde röportaj yapmışlar ve kızım benim için kahramanım demiş..
Eğer benim gururlu, dimdik olmadığımı düşünseydi benim kahramanım demezdi..
Bu güçsüzlük değil duygusallık..
Biz çok şeylerin üstesindeng eldik ve gelmeye devam ediyoruz..
İki güçlü çocuk ve ben dimdik ayaktayız..
Annenize de boşuna kızmayın..
Kimbilir neler yaşadı kadıncağız..

Yazdıklarınız beni duygulandırdı.Herhalde bende dayanamam.Büyük oğlumdan bir şekilde ayrılmak en çok o konuda zorlanırım.İlk göz ağrım üniversite için evden ayrıldığında,askere gittiğinde ,evlendiği için evden ayrıldığında ne yapacağım .Günlerce ağlarım artık.Bir yanım mutlu olsun der bir yanım onun özlemiyle fena olur.Odasına girmek eşyalarına dokunmakBen okul için evden ayrıldığımda da babamlar hiç eve girmek istememiş düğünümde çok ağlamış kızımı benden iki kere aldılar diye .Canımm

Allah mesut etsin hem gelininiz hem oğlunuz için harika bir annesiniz.

Oglun senin agladigini gorunce ne yapiyor peki?

Çocuklarımın büyüdüğünü anladığım onlarla gurur duyduğum zamanlarda ve onların cani yandiginda ben de ağlıyorum mesela bugün karne aldı geldi eve geldigimde hala agliyordum sonra geçen göz muayenesine gittik göz damlası damlattilar orada yine ağladım sizin söylediğiniz gibi bazen de öyle bir katilasiyorum uzulsem bile aglayamiyorum o yüzden ben de cevapları takip edeceğim.

Ay bende oğluma karşı böyleyim.. sevgisi taşar içimden gözümden yaş olarak akar.. tıpkınızın aynısıyım

ben çok ağlarım:)
sevdiğimi düşündüğümde en yakıın arkadaş kardeş sevgili anne baba vs
onlara dair güzel bişeyler düşünüyorsam gözlerim dolabilir
birinin başına gelen kötü olaylara da ağlarım yakınım olsa da olmasa da
birinin iyi niyetinin büyüklüğüne de ağlarım
mesela buradan bir arkadaş bana çeyizinden hediye göndermişti bu benim için inanılmaz büyük bi hediyeydi ve oturdum ağladım
ağlamak bazen mutluluk bazen üzüntü için ama her türlü güzel bence:)

Anne değilim ama olsaydimda cok fark edermiydi bilmiyorum. Okudukca ilginç geldi tum üyeler ve yaptiklari. D damdan özellikle sok etti.. Cocuk bu bazen biseyi tutturur, bazen küser, bazen hircinlasir, bazen ağlar vs koca kadin durup cocukla birlikte orda zir zir aglayip gunu berbat etmenin hic bir anlami yoktu bence. Bu sekilde hayat size cekilebikir geliyor mu?
Birde erkekler anlamıyor demiş CuteMom anlanabilir bitarafi yok malesef yukaridaki olayın. Bence sevgiden filan değil bu davranıslar, bunlarin altinda başka sorunlar var gibi gorunuyor.
Benim annem babam çok calisirdi virt gunu zirt gunu diyip surekli okula gelemezlerdi. Gelebildiklerindeyse mutlulukla fotograflarimi ceker benimle ogunu paylasirlardi oturup ağlaşmadık hiç.

Katılıyorum, 2 yaşında oğlum var evet gözümün dolduğu gururlandiğim vay be dediğim anlar oldu ama zırıl zırıl aglamadim

Bide ben gereksiz ağlamaktan korkarım ağıt ağıt getirir derdi anneannem belki ondan

Bazen duygulanilir ve goz yasini tutamazsin duygusal insansindir herkes taş gibi duracak degil yani kisilik meselesi ama okudugum cogu durum anormal ruh halleri. Hele bahsettigim damdan arkadaş işin zirvesinde. 15 gunluk tatilde, tatilin son gunu esi son kez denize girip gelecekmis. Cocuk bunu duyup, ben niye denize giremedim diye aglayinca, damdan arkadasinda insanlarin icinde cocukla birlikte aglamasi filan.. cidden eşi yonunden bakinca, boyle davranmak enerji emicilikten başka birsey degil.

İlk kez bir yorumunu anlamadım cidden oğluş neden ağladı sen neden ağladın? Denize girecek miyiz demişsin hayır demiş üstelik, bilemedim

İlk kez bir yorumunu anlamadım cidden oğluş neden ağladı sen neden ağladın? Denize girecek miyiz demişsin hayır demiş üstelik, bilemedim

işte o kimse girmeyecek sandığı için girmedi

prensip sahibi işte bizim sıpa, akşamdan denize son girişimiz diye çıkmıştık

sonra babası denize girince ben neden giremiyorum da o giriyor dedi

ben de o kadar gün mutlu oldu ama giderken aklında bu kötü şey kalacak diye üzüldüm

zaten denize girdikten 10 dakika sonra da çıktı yani amaç denize girmek değil babasının farklı bir eşey yapması ve aksini söylemesine rağmen bunu yapması o esasen ona bozulmuştu

bazen anlaşılır olmamak güzledir deyim bir de

şaka şaka olayı yaşayınca öenmli de anlatınca olmuyor o his de ondan

ben de öyle tepine tepine ağlamadım canım

gözümden aşağı yaşlar süzüldü

Korktum resmen üyelerin yazdıklarından. Çok ilginç, değişik, garip. Ne desem bilemedim. Sonra vay efendim bu çocuklar neden annesine bağımlı. Bu tavırların aynısını oğlu 18 yaşına gelmiş muvekkilimde gordum. İçler acisiydi, bir de bana soruyor haksız mıyım ama o benim biricik oğlum diye. Okulda bir kız oğlusunun peşinde dolaşıyormuş zamanı değilmiş onu anlatıyordu :)) Yemin ederim agzim bir karış açık izlemiştim diyaloglarını. Bu ailenin gelini kim olacaksa Allah kurtarsın dedim içimden. Her şeyin bir dozu olmali bence.

ben de öyle tepine tepine ağlamadım canım

gözümden aşağı yaşlar süzüldü
Kızzz damdan,bir de yerlere yatıp bacaklarını çırparak mı ağlayacaktın?:))gözünden yaş gelmesi bu durum karşısında fazla iken:)))

Ben korkarım yaa öyle olmaya, ölüm var Allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…