Ben 10.gün test yaptm negatif çıktı bidaha yapmadm şimdiye kadar randevu en yakın 8 ekime bulabildm malesef o yüzden bekliyormVarsa bile en gec 15 gün icinde çıkmalıydı dr a bi görünün bence
Çok akintim var bide kaşık ağrısı oluyor ama bunlar ilk günden beri var 4.gün ve 10.gün test yaptm çıkmadı o yüzden bende belirtilere pek takılmadm açıkçasıBaska belirtilerijiz varmi gebelige dair gecikmeden baska
Inşallah canım işte benim olduğum yerde tek devlet hastanesi var özel yok randevu en yakın 8 ekime bulabildm o yüzden beklemek zorundaym hiç umidim yok açıkçası hamile gibide hissetmiyorum ama çok istiyoruz bizdeAnladm gec dollenme yasiyor olabilirsiniz bazen idrara gec dusebilir. Belki suan gebesiniz ama farkinda degilsiniz bence en kisa zamanda kan testi verin 1 saate cikiyor zaten sonuc. Idrar testiyle olacak is deglumarim gebesinizdir bende cok istyrm insallah herkesin gonlune gore okur
Hayırlısı ne ise o olsun sen ne kadardır evlisinMoralini yuksek tut belirti kisiden kisiye degisir. Aslinda cokta takilmamak lazm. Bence gebe kalmis olablrsnz dedgm gibi gec dollenme olmustur muhtemelen. 8 ekimi bekleyip kan testi verin
4 ayllik daha yeniyim ama basindan beri korunmuyrz 1 kere oldu dedk oda kimyasalmisHayırlısı ne ise o olsun sen ne kadardır evlisin
Canım burda bi ara denedm doktorla falan tartıştık bi kereye mahsus yaptılar ama bidaha buraya kan ocin gelmeyin sağlık ocağına gidin dediği için uğraşmak istemiyorm bende 8 ekimi beklicem hem kadın doğum bakarsa daha iyi diye düşünüyormAcile giderek sancin oldugunu ve gebelikten supheleniyorum de dusuk riskim olabilir de ve biraz abart hemen kan testi yaparlar olmadi sonucu burda yazarsin bakarz beraber hadi insallah guzel haberle donersin
Hayırlısı olsun canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizede inşallah4 ayllik daha yeniyim ama basindan beri korunmuyrz 1 kere oldu dedk oda kimyasalmis
Insallah haber edin bizede hastaneye gidersenizHayırlısı olsun canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizede inşallah
Olur canım yazarımInsallah haber edin bizede hastaneye giderseniz
Valla ben hiç beklemiyorum direk acile kan veriyorum kimse bir şey demiyor gebelik için gittiğini söyleme ağrım var de adet geçti felan de zaten hemen yaparlarCanım burda bi ara denedm doktorla falan tartıştık bi kereye mahsus yaptılar ama bidaha buraya kan ocin gelmeyin sağlık ocağına gidin dediği için uğraşmak istemiyorm bende 8 ekimi beklicem hem kadın doğum bakarsa daha iyi diye düşünüyorm
Hani cok merak ettigin icin oyle dedim cunku bende senin gibi gebelikten suphelendim ve geceydi ama tabi icim icimi yiyodu bende dahiliyeye gidip bsyler uydurdum o arada betayi yaptrdim tabi oda bana dedi bir kereligine mahsus falan filan sonucta yaptrdimCanım burda bi ara denedm doktorla falan tartıştık bi kereye mahsus yaptılar ama bidaha buraya kan ocin gelmeyin sağlık ocağına gidin dediği için uğraşmak istemiyorm bende 8 ekimi beklicem hem kadın doğum bakarsa daha iyi diye düşünüyorm
Orası öyle ama ben beklicem 1 hafta ya o kadar bekledim en azından muayne olmuş olurum gebelik yoksa zaten söktürücü veriyor yinede teşekkür ederim görüşün içinValla ben hiç beklemiyorum direk acile kan veriyorum kimse bir şey demiyor gebelik için gittiğini söyleme ağrım var de adet geçti felan de zaten hemen yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?