Canım barkod yokki vermiyolar burdaE devlete gerek yok canm barkod elindeyse yeter
Yok burda hiç vermiyoabarkod var mı sende
Teşekkür ederim inşallahGeç döllenme olabilir,inşallah öyledir canımHakkınızda hayırlısı olsun
Yok burda hiç vermiyolar barkodbarkod var mı sende
hmm olsaydı hemn bakardın neyse vardır bunda da bir hayr inşallah bekleyişine değer ve bebeğn seninledirCanım barkod yokki vermiyolar burda
Teşekkür ederim canım bende mhrs uygulaması var ama ordan bakılmıyor galiba baktm baya ama göremedimhmm olsaydı hemn bakardın neyse vardır bunda da bir hayr inşallah bekleyişine değer ve bebeğn seninledir
Valla bakmadı canım bende söylemedim bakın diyeCanim o zaman pazartesiyi beklicen ama zaten cok yeniyse karnindan degil alttan baksayfi anlardi
ordan olmuyor diye biliyorum randevu feln içindi galiba oTeşekkür ederim canım bende mhrs uygulaması var ama ordan bakılmıyor galiba baktm baya ama göremedim
Aynen ordan randevu ayarlıyorum belki bakablrm ordan diye baktm ama olmuyomuş ordan artk beklicem mecburordan olmuyor diye biliyorum randevu feln içindi galiba o
e nabız şifresi al cnm en kolayı oAynen ordan randevu ayarlıyorum belki bakablrm ordan diye baktm ama olmuyomuş ordan artk beklicem mecbur
Inşallah canımMhrs'den tahlil sonuçlarına bakılmıyor,e-nabız sisteminden e-devlet üzerinden giriş yaparak bakabilirsiniz ama şifreniz olmadığını belirtmişsiniz.Pazartesi gününe kadar sabır artıkAma bana hamilesiniz gibi geldi
Tabikide o an gelmemis olabilir aklina pazartesi insallah guzel haber alirsin canim dualarmiz seninle birds sunu soyliyim lutfen gebe kaldığın kesinlesirse altan muayeneyi 2 kereden fazla yaptrma olur muValla bakmadı canım bende söylemedim bakın diye
aynen ben çok korkmuştum ondan bebeğe bir şey yapar mı diye ablamda o yüzden bebeğini kaybetmiş bende önermiyorum fazla onuTabikide o an gelmemis olabilir aklina pazartesi insallah guzel haber alirsin canim dualarmiz seninle birds sunu soyliyim lutfen gebe kaldığın kesinlesirse altan muayeneyi 2 kereden fazla yaptrma olur mu
Aynen canım ama hafta sonu olduğu için ptt kapalı şifre ordan alınıyomus idrar kutusunun üstündeki barkod oluyor mu yazdm ama hata verdie nabız şifresi al cnm en kolayı o
Ya ben hastanede calistim o yuzden tecrubelerim var ve saolsun drlarim hep bana boyle guzel bilgiler verdi baya bilgi sahibi oldumaynen ben çok korkmuştum ondan bebeğe bir şey yapar mı diye ablamda o yüzden bebeğini kaybetmiş bende önermiyorum fazla onu
Tmm canım zaten bu doktorum hiç gebelikte alttan muayne yapmıyor şahsen bana hiç yapmadıTabikide o an gelmemis olabilir aklina pazartesi insallah guzel haber alirsin canim dualarmiz seninle birds sunu soyliyim lutfen gebe kaldığın kesinlesirse altan muayeneyi 2 kereden fazla yaptrma olur mu
yok kuzum kan vermek için barkod çıkarıyorlar onun üzerinde yzıyor barkod no diyeAynen canım ama hafta sonu olduğu için ptt kapalı şifre ordan alınıyomus idrar kutusunun üstündeki barkod oluyor mu yazdm ama hata verdi
Olmaz canim o bir hastanenin sayfasina girip baksana labaratuar sonuclarina bak ne numarasi istiyo senden belkide sadece tc falan isterAynen canım ama hafta sonu olduğu için ptt kapalı şifre ordan alınıyomus idrar kutusunun üstündeki barkod oluyor mu yazdm ama hata verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?