Benim gibi olanlar lütfen bakar mısınız

Geç döllenme olabilir,inşallah öyledir canım Hakkınızda hayırlısı olsun

Canim o zaman pazartesiyi beklicen ama zaten cok yeniyse karnindan degil alttan baksayfi anlardi

hmm olsaydı hemn bakardın neyse vardır bunda da bir hayr inşallah bekleyişine değer ve bebeğn seninledir
Teşekkür ederim canım bende mhrs uygulaması var ama ordan bakılmıyor galiba baktm baya ama göremedim

Mhrs'den tahlil sonuçlarına bakılmıyor,e-nabız sisteminden e-devlet üzerinden giriş yaparak bakabilirsiniz ama şifreniz olmadığını belirtmişsiniz.Pazartesi gününe kadar sabır artık Ama bana hamilesiniz gibi geldi

Inşallah canım

Valla bakmadı canım bende söylemedim bakın diye
Tabikide o an gelmemis olabilir aklina pazartesi insallah guzel haber alirsin canim dualarmiz seninle birds sunu soyliyim lutfen gebe kaldığın kesinlesirse altan muayeneyi 2 kereden fazla yaptrma olur mu

Tabikide o an gelmemis olabilir aklina pazartesi insallah guzel haber alirsin canim dualarmiz seninle birds sunu soyliyim lutfen gebe kaldığın kesinlesirse altan muayeneyi 2 kereden fazla yaptrma olur mu
aynen ben çok korkmuştum ondan bebeğe bir şey yapar mı diye ablamda o yüzden bebeğini kaybetmiş bende önermiyorum fazla onu

e nabız şifresi al cnm en kolayı o
Aynen canım ama hafta sonu olduğu için ptt kapalı şifre ordan alınıyomus idrar kutusunun üstündeki barkod oluyor mu yazdm ama hata verdi

Eklentiler

• 20191004_181353.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 26
aynen ben çok korkmuştum ondan bebeğe bir şey yapar mı diye ablamda o yüzden bebeğini kaybetmiş bende önermiyorum fazla onu
Ya ben hastanede calistim o yuzden tecrubelerim var ve saolsun drlarim hep bana boyle guzel bilgiler verdi baya bilgi sahibi oldum

Tmm canım zaten bu doktorum hiç gebelikte alttan muayne yapmıyor şahsen bana hiç yapmadı

Aynen canım ama hafta sonu olduğu için ptt kapalı şifre ordan alınıyomus idrar kutusunun üstündeki barkod oluyor mu yazdm ama hata verdi
yok kuzum kan vermek için barkod çıkarıyorlar onun üzerinde yzıyor barkod no diye

Olmaz canim o bir hastanenin sayfasina girip baksana labaratuar sonuclarina bak ne numarasi istiyo senden belkide sadece tc falan ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…