Benim gibi olanlar lütfen bakar mısınız

Orası öyle ama ben beklicem 1 hafta ya o kadar bekledim en azından muayne olmuş olurum gebelik yoksa zaten söktürücü veriyor yinede teşekkür ederim görüşün için

Orası öyle ama ben beklicem 1 hafta ya o kadar bekledim en azından muayne olmuş olurum gebelik yoksa zaten söktürücü veriyor yinede teşekkür ederim görüşün için
Hadi inşallah guzel haberi alirsin canim

Kızlar randevumu 4 ekime boşluk bulup aldm ya dua edin inşallah iyi haberler alırım

Kızlar bugün 4 te randevum vardı gittim ultrason da gebelik gözükmedi kan verdim ama sonuç pazartesi çıkacak artık adetim geçeli 19 gün oldu gebelik olsaydı gözükürdü değil mi ultrason da umudum kalmadi açıkçası

Canm daha cok yeniyse gebelim gozukmeyebilir kan tahliline internetten bak bize yolla bakalim

vajinal ultrasyonda hemen gözükür karından gözükmüyor hemen 3000 olması lazım beta hcg nin karından gözükmesi için bekle bakalım inşallah geç döllenme felandır

vajinal ultrasyonda hemen gözükür karından gözükmüyor hemen 3000 olması lazım beta hcg nin karından gözükmesi için bekle bakalım inşallah geç döllenme felandır
Bakalm canım inşallah ama sanmıyorum bisey olduğunu belrtm falan yok sadce akintim fazla başka belirtm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…