Rica ederim umarım vardırOrası öyle ama ben beklicem 1 hafta ya o kadar bekledim en azından muayne olmuş olurum gebelik yoksa zaten söktürücü veriyor yinede teşekkür ederim görüşün için
Inşallah haberleşiriz yineRica ederim umarım vardır
Orası öyle ama ben beklicem 1 hafta ya o kadar bekledim en azından muayne olmuş olurum gebelik yoksa zaten söktürücü veriyor yinede teşekkür ederim görüşün içinHani cok merak ettigin icin oyle dedim cunku bende senin gibi gebelikten suphelendim ve geceydi ama tabi icim icimi yiyodu bende dahiliyeye gidip bsyler uydurdum o arada betayi yaptrdim tabi oda bana dedi bir kereligine mahsus falan filan sonucta yaptrdim
Hadi inşallah guzel haberi alirsin canimOrası öyle ama ben beklicem 1 hafta ya o kadar bekledim en azından muayne olmuş olurum gebelik yoksa zaten söktürücü veriyor yinede teşekkür ederim görüşün için
Inşallah teşekkür ederim canmHadi inşallah guzel haberi alirsin canim
Tamm cnmInşallah haberleşiriz yine
İnşallah canım güzel haberle gelirsinKızlar randevumu 4 ekime boşluk bulup aldm ya dua edin inşallah iyi haberler alırım
vajinal ultrasyonda hemen gözükür karından gözükmüyor hemen 3000 olması lazım beta hcg nin karından gözükmesi için bekle bakalım inşallah geç döllenme felandırKızlar bugün 4 te randevum vardı gittim ultrason da gebelik gözükmedi kan verdim ama sonuç pazartesi çıkacak artık adetim geçeli 19 gün oldu gebelik olsaydı gözükürdü değil mi ultrason da umudum kalmadi açıkçası
Benim e devlet şifrem yok ya şimdiye kadar hiç almadm şifre internetten nasıl bakabilirmCanm daha cok yeniyse gebelim gozukmeyebilir kan tahliline internetten bak bize yolla bakalim
E devlete gerek yok canm barkod elindeyse yeterBenim e devlet şifrem yok ya şimdiye kadar hiç almadm şifre internetten nasıl bakabilirm
hastanenin sitesinden bakılıyor canmBenim e devlet şifrem yok ya şimdiye kadar hiç almadm şifre internetten nasıl bakabilirm
Bakalm canım inşallah ama sanmıyorum bisey olduğunu belrtm falan yok sadce akintim fazla başka belirtm yokvajinal ultrasyonda hemen gözükür karından gözükmüyor hemen 3000 olması lazım beta hcg nin karından gözükmesi için bekle bakalım inşallah geç döllenme felandır
e nabız dan daha iyi bakarsın ama ptt den al şifre kolay olur bütün sonuçların çıkar orda ben ordan bakıyorum kan verip beklemiyorumhastanenin sitesinden bakılıyor canm
hmm anladm canm sana karından mı baktılarBakalm canım inşallah ama sanmıyorum bisey olduğunu belrtm falan yok sadce akintim fazla başka belirtm yok
Evet karinden baktı kist miyom görünmüyor gebelikte yok Dedi kan sonucunu bekliycez ona göre ilaç vercem dedihmm anladm canm sana karından mı baktılar
barkod var mı sendeEvet karinden baktı kist miyom görünmüyor gebelikte yok Dedi kan sonucunu bekliycez ona göre ilaç vercem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?