H Hazal4444 Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2019 81 67 8 25 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hazal4444 #1 Selam hanımlar Ben ilişki sırasında orgazm olamıyorum. Benim gibi olanlar var mı? Sorun bende mi onu da bilmiyorum. Aynı dertten müzdarip birileri daha varml merak ediyorum.
Selam hanımlar Ben ilişki sırasında orgazm olamıyorum. Benim gibi olanlar var mı? Sorun bende mi onu da bilmiyorum. Aynı dertten müzdarip birileri daha varml merak ediyorum.
P pelinayar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2019 64 44 3 25 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hazal4444 #2 Öncelikle sorun kaynağını belirlemek gerekir. Kendinizi verebiliyor musunuz? Yada erken boşalma sorunu var mı?
Öncelikle sorun kaynağını belirlemek gerekir. Kendinizi verebiliyor musunuz? Yada erken boşalma sorunu var mı?
H Hazal4444 Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2019 81 67 8 25 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hazal4444 #3 pelinayar .!.: Öncelikle sorun kaynağını belirlemek gerekir. Kendinizi verebiliyor musunuz? Yada erken boşalma sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... HAYır yok kendimi de veriyorum aslında
pelinayar .!.: Öncelikle sorun kaynağını belirlemek gerekir. Kendinizi verebiliyor musunuz? Yada erken boşalma sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... HAYır yok kendimi de veriyorum aslında