Benim gibi olanlardan tavsiye?

Bense babamdan nefret ediyorum..
Bizim durumda farklı değil konular açtım..
Saddece dua edebilirsin başka bişey gelmez elden

Sen guzelce tedavini ol, okulunu bitir guzel bi ise gir, bak nasil degisecek hayatin.. Umudunu yitirme guclu ol. Guzel gunlerin gecesi sisli olur
cok saolun ne yasamin neresine umut sikistirayim bn derken az da olsa icimesu serptiniz. İs hayatiyla hayatim nasil degisecek ki diyorum bazen kendime orada da insanlarla ugrasacagim patronuydu bilmem neyiydi sanki hersey daha da zorlasackmis gibi geliyor..

Allah yardım etsin babana inşallah tez zamnda bırakır . Sen moralini bozma bu hayatta herşey bizim için bu günlerde geçer sabret.sadece kendi psikolojini sağlam tutmaya çalış Allah başka dert vermesin beterin beteri var birde böyle düşün.Belki bir vesile olur biri bırakır bılemezsın kı her zaman ıyı dusun cunku sen nasıl dusunursen hayatın o şekilde şekilleniyor.Babanla konuşsanda demekkı bırakamyor o yüzden dua et canını sıkma herşey duzelır sımdı böyle olduğuna bakma

Zorluklari hayatimizdan elimine edemeyiz, kendimizi guclendirerek zorluklarla kolayca basa cikabilecek guce erisiriz. Sakin tedaviyi birakma, gittikce hayatinin konforu artacak. Babani kafana takma bikac seneye evlenir gidersin evden zaten

Zorluklari hayatimizdan elimine edemeyiz, kendimizi guclendirerek zorluklarla kolayca basa cikabilecek guce erisiriz. Sakin tedaviyi birakma, gittikce hayatinin konforu artacak. Babani kafana takma bikac seneye evlenir gidersin evden zaten

Bu psikolojiyle biriyle olmak da zor bu aileye bu babaya yani damat getirip baska aileyle gorusturmek de.. hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…