• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi olmak istermiydiniz ?

Ben de hic biri yok cunku evli degilim. Gelecekte evlendigimi dusunursek:KK45:, bu da cok uzak bir ihtimal tabi, evlendigim insanin annesiyle babasiyla kardesiyle yildiz savaslarina girecek degilim. Her zaman mesafeli bir yapim olmustur. O'nun ailesine saygi duymanin bilincindeyim ama elti ve didisinin didilari beni ilgilendirmez.

Benim esimin annesi babasi hayatta oldugu halde annemle babam karsilarinda dugun nisan konusacak muhatap bulamadilar. Onu gectim oyle bir seyin derdine de dusmediler. Ne var ne yok esimle hallettik. Hicte oyle kotu bir durum degildi yani. Kendi kendinize sorun uretmeyin. Sorun ettiginiz seyler cok komik.

Evet, aynen anlattığınız gibi oldu benim de. Gelin kızı ve ailesini kaale alan yok! Şunu anladım, annesi olmayanın kimsesi olmazmış. Halbuki tam tersini düşünürdüm ben. Hem öksüz hem yetim, evlenirken üstüne titrerler derdim. Kendimi de geçtim, çocuk yapayalnız kaldı bizim karşımızda! Dediğim gibi sessizliğe gömüldüler, yokları oynadılar. Benim annem babam önümüze düştü, herşey onların sırtından geçti. Baktılar ki sahipsiz, işi zora koşmadılar. "Kızım baksana, karşımızda kuş gibi, ne isteyelim biz şimdi bu çocuktan, ne diyelim?" dediler. Bağırlarına bastılar :KK61:
ayni bizdede oyle oldu insan istiyo istiyo bazen nisanlima uzuluyorum bende en cok en cok o kaliyo bu yukun altinda

selam kizlar burda herkesin paylastiklarini okuyorum . Cogu kisi kv den elti ve gorumceden sikayetci ben bazen ozeniyorum onlara cunku benim nisanlimin anne babasi yok 2 abisi 2 yengesi var onlarda hic bi sekilde karismadilar nisanimizda fln karismak isteyene nisanlim izin vermedi abisinin biriyle ayni evde yasiyolar onlarla toplasak 10 kere gorusmemisizdir diger abisinede nisandan sonra 1 kere gittik evlerine bazen istiyorum bende normal nisanlilar gibi olsam diye kalabalik aile olsak diye . nisanlim arada bize gelir okadar benim yerimde olmak istermiydiniz ? kizlar bazi kisiler yanlis anladi sizin esinizin annesi olsun istermiydiniz demek istemiyorum ama bazen cok zor oluyo dugun icin karsimiza alip ailemin konusabilecegi bi buyuk yok bi sorun oldugunda danisabilecegimiz kimse yok

Böyle işte, bazı insanlar da belayı çağırıyorlar:halay::halay:

Benim gibi olmak ister miydiniz sorusunun altında hafif bir övünme var sanki, hı? :) Karışmıyorlarsa ne güzel işte mutlu olun, ama evlendikten sonra karışmayacaklarının da garantisi yok elbette. Anne, baba, kardeş, yenge, kim olursa olsun ayrı bir düzen kurulduysa üçüncü kişiler bunda söz sahibi olamaz, normali budur. Karışmamaları şansınız değildir yani, olması gerekendir.

Back
X