Ben de öyle düşünüyorum beni temiz bulmayan gelmesin ama kimse için de kendimi yoramam. Çok çok rahatsız olurlarsa rahatsız olan kendi yapsınkimseyi kafama takıp ömrümün güzel zamanlarını insanların ne dediklerine göre yaşayamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşünüyorum beni temiz bulmayan gelmesin ama kimse için de kendimi yoramam. Çok çok rahatsız olurlarsa rahatsız olan kendi yapsınkimseyi kafama takıp ömrümün güzel zamanlarını insanların ne dediklerine göre yaşayamam
Ah ne guzelBenimki o konuda çok iyidir. Söylenmek yerine toplar. Banada düzenli ol der . Anne gibi yani . Laf sokmadan..
:Oovvcevap süper ama
Benimde 2 yasında oğlum var kv hiç böyle şeyleri sorun etmez çünki biliyor çocuklu ev cirlop gibi temiz olamaz mümkün değil. Bunun haricinde kv çok anlayışlı bir insandır hep yapıcıdır yıkıcı değil. Allah herkese böyle kv nasip etsin valla çok memnunum.Kv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorumzaten nisanliykenden beri beni pek sevmedi kaynanam hissettim hep. Ayip yaaa ayip. Iyimis gibi gorunuyo. Eltim var yeni nisanli onla nasil ilgilineyoooo gorseniz. Bana oyle bir ilgi gostermedi bile. Yinede saygszlk etmedim.
Ay kahkaha attım ya siz çok yaşayınUmursamasanız mı acaba? Kvnizin evinizin temizliği üzerine ettiği laflar ne kadar önemli olabilir ki?
Madem çok rahatsızsınız ki bence zerre kafaya takılacak bir durum değil, mırıldanıp bir şeyler söylemeye kalktığında "İstersek donumuzu sıyırır halıya sçarız, burası bizim evimiz sana nooluyo?" deyin geçin.
Çok fenasınız sevdim bunuAl eline fırçayı şu saçlarımı bir tarayayım diyerek başla halının üstüne üstüne taramaya inadına .Madem söylüyor sağda solda ,lafı yerini bulsun değil mi?O anlatıyorsa siz de anlatın ay şunun kayınvalidesi böyle onunki öyle diye.Eğlenmenize bakın.Sorana da hiç beb yaparmıyım öyle şey kayınvalideme kocamın anası sonuçta diyip çekiliverin.
Ben böyle laflar edene kadar 40 fırın ekmek yemem lazım.Forumda kampanya var galiba. Bir r fiyatına 3 o almışsınız, hayırlı olsun.
Kadınlar temizlik, yemek konularını gereksizce kişiselleştiriyor. Orası sizin olduğu kadar oğlunun da evi, pislik varsa onun da pisliği.
Ben olsam "oğluna hiç temizlik yaptırmamışsın ki ben ne yapayım? Ben çocukla ilgileniyorum temizliği o yapıyor. Bir bakıyorum hiç temizlenmemiş gibi. Neyse yapa yapa öğrenir artık" derim ve kahvemi içmeye devam ederim. İstediği kadar şoka girebilir, umurumda olmaz.
Kv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorumzaten nisanliykenden beri beni pek sevmedi kaynanam hissettim hep. Ayip yaaa ayip. Iyimis gibi gorunuyo. Eltim var yeni nisanli onla nasil ilgilineyoooo gorseniz. Bana oyle bir ilgi gostermedi bile. Yinede saygszlk etmedim.
O kaynanayi paylaşabilir miyiz lütfen. Benimki yatak odası çekmecelerime kadar karıştırır. Birde derki şunun yerini değiştirmişsin. Aramızda bir semt var, Allah'tan uzak. Gelince hızlı hizli karıştırıyor ki aradaki bakmadığı zamanların acısı çıksın diyeBiraz görgüyle alakali sanirim. Gelir, hiçbir yeri incelemez. Sohbet ederiz, ikramda bulunurum, gider. 7 aylık evliyim daha yatak odama bir kez girmedi. Normal olan da bu zaten.
Canım benim yemeklerimi temizliğim düzenim herkez tarafından parmakla gösterilir ama beğenmeyen laf sokan tek kişi kayınvalidem ve ben beraber yaşıyprumKv bize gelince baya baya evi inceliyoo ve gecen mesela yerde biskuvi krntisi gordu kendi kendine mirildaniyo. Ufak bebegim varrrr inanin surekli temizlik yapan biriyim ama bebekle bu zorlasiyor. Arkamdan laf ettigini hissetim kac kere. Evinde ufak torunu var agzindan kacirdi bir kac kere. Ayip yaaaa kendi cok temizmis gibi gelip acik ariyo. Esimin abisi bosandi o kaynanami hic sevmezdi. Kaynnm disardan sicakkanli gorunen biri bende ilk basta iyi oldugunu dusunmustum. Yanilmisim. Dogumda yanimda durdu bir hafta bana diyorki sizin diger odada halida ay bi sac kili var diyooo nasil abartyoooo. Sok oldum gittim baktim inanin gormedim. Belki sacim dokuluyosa o durrr. Resmen laf ediyooo. Bazen Yok sunun evi pis bunun evi pis laf carptryo gibi yapiyooo. Bu yuzen gidesim gelmiyor onlara. Ustelik yan dairesindeyiz. Pek gidip gelmiyorum bu seferde ne gelmiyonuz diyo... Esime anlatttim esim annem laf eder mi hic diyoo inanmiyoo... Pskolojimi bozdu evi surekli laf etmesin diye toplamaya calisiyorumzaten nisanliykenden beri beni pek sevmedi kaynanam hissettim hep. Ayip yaaa ayip. Iyimis gibi gorunuyo. Eltim var yeni nisanli onla nasil ilgilineyoooo gorseniz. Bana oyle bir ilgi gostermedi bile. Yinede saygszlk etmedim.