Benim gibi saçma sapan esprilere maruz kalıp saf gibi gülüp geçenler var mı??

neler neler diyebilirdim de diyemiyorum.. en samimi arkadaşımın bana soktuğu lafları görünce dışarıdan olan insanlar kim bilir benim hakkımda neler diyordur diye düşünüp üzülüyorum

bir daha bu tarz şakalar yaparsa tersle canım direk haketmiş yani

Hemen, hemen uzak tut o ''arkadaş''ı yanından. :) Böyle benimde vardı birtane sonunda dayanamadım şakalarından hoşlanmadığımı söyledim, sorunlu olan ben oldum :)))
Bu tip insanlar böyledir düzeltemezsin..

bu nasıl yakın arkadaş?

şaka yapmıyor ki bildiğin laf vuruyor.iyi gülüp geçiyosun ben olsam almıştı ağzının payını.

evlenmiş 2.çocuğunu da yapmış nolmuş,sen de ona şaka yap bakalım başı göğe mi ermiş boyu mu uzamış madalya mı kazanmış

her defasında kal geliyor hiç bir şey demiyorum.. teli kapatınca kendimi yiyorum neden cvp vermedim diyorum.. yine de kıran ben olmayayım o kendi kendine eğlensin

aynen karşılık versem yarası var ki alınıyor der.. söz verdim kendime bir daha tekrarlamasına izin vermeyeceğim..

sanırım yakın arkadaşlığımız üni. döneminde kaldı da ben farkında değilim.. evet laf sokuyor şakanın altına sığınarak bende saf gibi susuyorum.. evlendi de hiç bişey olmadı neler neler yaşadı.. ailesini sildi resmen..

daha önceki sayfalarda bir arkadaş yazmış, çok beğendim.

"ben unutalı çok oldu ama sen bi türlü unutamadın, hayırdır?" dersen çok yerinde olur.

o kırılmasın diye o kadar laf yemek zorunda mısın?

sana da yazık...

bu durumu çok yaşıyorum.. farkında olarak ya da olmayarak söyledikleriyle beni kıran insanlar çok oluyor ama karşılık veremiyorum.. ama bunları söyleyen yakın olarak bildiğim bir arkadaşım olunca ekstra üzülüyorum..

valla dediklerine bakınca çok da iyi arkadaşınızmış gibi gelmedi bana.

ben @zeytinagaci isimli arkadaşa birebir katılıyorummm.. böyle laf sokarak can yakarak rahatsız ederek arkadaşlık mı olur.. ki siz halen alınır mı diye iyi niyet gösterirken sizin arkadaşlığınızı hiç haketmiyor bence.. arkadaş dediğin huzur vermeli destek olmalı açıklarını kapatmalı ne bileyim bence böyle..

anormal olan benim kimse bu kadar sabır göstermez.. bazen aradığında açmıyorum yine laf sokacak bende karşılık veremeyeceğim diye..

Bu devirde arkadas bulmak gercekten zor. Klasık oldu ama zor

evet çoook zor.. o kadar çok bencil insan var ki sadece kendi huzurları için yaşıyorlar.. diğer insanlar ne yaşıyor umurlarında bile değil.. tek dertleri laf sokmak incitmek.. anlamıyorum ki ellerine ne geçiyor.. evet ben nişanlımdan ayrıldım Allah başka bir kapı açtı ve nasip olursa evleneceğim.. bu mutluluğu paylaşmak yerine eski kötü şeyleri hatırlatarak eline ne geçiyor ki.. neden göz göre göre kötü oluyorlar bilmiyorum

Bende tam nısanlanacakken ayrıldım Allah korumuş o adamdan benı yasım küçüktü o zaman herkesı uyardım sakın onla ılgılı konuşmayın kalıbınızı kırarım dedım çünkü aklıma bıle gelınce nefret edıyorum yasım küçüktü. O zamanlar .tam o donem cok kötü oldugum zaman da esım karşıma çıktı sımdı de askerde dönüşünü beklıyorum.sanırım senın kı de askerde zaten aklın ondadır bıde bu patavatsız ınsanlar la uğraşmak daha da zor gelır senı cok ıyı anlıyorum

Allah kavuştursun diyeceği yerde aa nişanlın manisada mı hani şu afyona yakın olan manisada mı diyip gülüyor.. bunları dediğinde nişanlımı daha yeni göndermiştim çok çok üzgündüm.. birde bu tip laflar işitince tamamen çöktüm.. burada bazı arkadaşlar da dedi ben eski nişanlımı unuttum ama o daha unutamadı..3 sene oldu biteli ama o sık sık muhabbetini yapıyor ...

Direk rahatsız olduğunu söyleyemiyorsan bile tavırlarınla belli et böyle şakalardan hoşlanmadığını ve çok samimi olmamaya çalış eskisi kadar (''fazla samimiyet hürmetsizlik doğurur'', derler).
İlerde evlendiğinde hiç çekinmeden de böyle imalı şakalar yapabilir eşinin yanında.

Son düzenleme:

Allah'tan ayrı şehirlerdeyiz.. kendisi bir başkasıyla görüşürken şu an eşi olan kişiye kaçtı ve evlendiler.. bende istesem öyle şakalar yaparım ki küser ve beni siler ama ben yapamıyorum işte..

Bana arkadaşınız pek iyiniyetli gelmedi kusurabakma..yani farkında olmadan yaptığını sanmıyorum..Farkında olmadan 1 kere pot kırar insan, 20 kere değil...

Malesef asıl iyi niyetli olan o değil sensin..

Baksana hala..birşey desem kırılır küser ..diyorsun..Sen kırılmıyor musun? O neden düşünmüyor bunu? Ya da bilerek düşünmüyor :)

Bu devirde fazla verici olmayacaksın..

Herkes yerini bilecekk..Senin sinirini bozan, hele ki bunu kasıtlı yaptığına emin olduğun insanı hayatından hemen çıkaracaksın..Çünkü bu insanlardan sana zarar gelme ihtimali yüksek..Neden idare edeyim? Ne mecburiyetim var? Ekmeğimi o mu veriyor?

Şimdi sana bu yazdıklarım acımasız gelebilir ama bence doğru bu..Haa ben de eskiden aman o kırılmasın boşver ..der geçerdim..Ama insan belli yaştan sonra anlıyor ki gerçek dost/arkadaş çok az..

Ben olsam bir daha ki sefere net bir şekilde bozardım..

--hayırdır canım ya, benim eski nişanlım dilinden düşmüyor senin? yok yani dikkatimi çekti de..Ben o sayfayı çoktan kapadım sen niye hala o sayfadasın? hele bir söyle? gibi şakayla karışık bir cevap....Bırak bozulsun.

Ya da .sen nişanlanmasaydın evde kalmıştın..gibi laflardan sonra..
--geç olsun güç olmasın, erkenden evlenenlerin hali ortada..gibi bir cevap..Bırak bozulsun..Bırak küssün..

Sana bu tarz çözümler vermemin sebebi dediğim gibi arkadaşın iyi niyetli olmadığına inanmış olmam..

Yoksa ..öyle demek istememiştir uzatma..da derdim emin ol..

yukarıda da belirtmiştim kendisi hayatında başka biri varken şu an evli olduğu kişiye kaçmıştı.. o zamanlar güya vicdan azabı çekmişti ben o şahsın hakkına mı girdim diyordu bende sırf içi rahat etsin diye ona destek oluyordum yok canım hakkına girmedin diyordum.. ben onun için elimden geleni yaptım ama o nişanlımdan ayrıldığımda o üzüntüyü yaşarken bana evde kalacaksın diyip takılıyordu aradan 3 sene geçti şimdi nişanlıyım ve nişanlım askerde Allah kavuştursun diyeceği yerde napıyor ne ediyor bir şekilde bağlantı kuruyor ve konuyu eski nişanlıma getiriyor.. evet kesinlikle iyi niyetli değil.. o alıngan birisi ve böyle olan birinin karşımdaki darılabilir düşüncesiyle 2 kez düşünüp cümle kurması gerekir ama durum ortadaki hiç umrunda bile değilim.. kendisi neler yaşadı kayınvalidesinden dayak bile yedi ben bunları asla yüzüne vurmadım.. maalesef farkında olmadan yanlış insanlara değer veriyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…