Arkadaşın canını acıtmak istiyor gibi...
Belki kendi durumundan memnun değildir ve içten içe sana özeniyordur.
Ben olsam eski nişanlımdan sözettiği zaman,o konu çoktan kapandı,bir daha bundan sözetmeyelim derdim.
Evlenemedin mi konusu da tuz bibermiş.Tam yeriymiş aslında...
İstesem çoktan evlenmiş olurdum ama şimdi mutsuz olurdum.İyi ki hata yapmamışım diyebilirdin.
ben eski nişanlımdan ayrılalı 3 sene oluyor.. neredeyse bu tarz şakalar 3 yıldır devam ediyor.. benim üzgün olduğum zamanlarda bile bana evde kaldın diyordu.. sırf o üzülmesin diye ben üzülüyorum arkadaşlığımızın hatrına
kendı evliliğinde mutlumu :26:
Çok yakın arkadaş değilsiniz sanırım, aranızdaki diyaloğa bakarak söylüyorum, kırmadan uyarın.
bak ben nişanlıyım ve yakında evlenicem bu tarz şakalar yapmazsan sevinirim.
Evlilik, askerlik gibi şakalarındada benim acelem yok, acelesi olanlar düşünsün diyin geçin.
Hemen, hemen uzak tut o ''arkadaş''ı yanından. :) Böyle benimde vardı birtane sonunda dayanamadım şakalarından hoşlanmadığımı söyledim, sorunlu olan ben oldum :)))
Bu tip insanlar böyledir düzeltemezsin..
bu nasıl yakın arkadaş?
şaka yapmıyor ki bildiğin laf vuruyor.iyi gülüp geçiyosun ben olsam almıştı ağzının payını.
evlenmiş 2.çocuğunu da yapmış nolmuş,sen de ona şaka yap bakalım başı göğe mi ermiş boyu mu uzamış madalya mı kazanmış
daha önceki sayfalarda bir arkadaş yazmış, çok beğendim.
"ben unutalı çok oldu ama sen bi türlü unutamadın, hayırdır?" dersen çok yerinde olur.
o kırılmasın diye o kadar laf yemek zorunda mısın?
sana da yazık...
valla dediklerine bakınca çok da iyi arkadaşınızmış gibi gelmedi bana.
ben @zeytinagaci isimli arkadaşa birebir katılıyorummm.. böyle laf sokarak can yakarak rahatsız ederek arkadaşlık mı olur..ki siz halen alınır mı diye iyi niyet gösterirken sizin arkadaşlığınızı hiç haketmiyor bence.. arkadaş dediğin huzur vermeli destek olmalı açıklarını kapatmalı ne bileyim bence böyle..
Bu devirde arkadas bulmak gercekten zor. Klasık oldu ama zor
evet çoook zor.. o kadar çok bencil insan var ki sadece kendi huzurları için yaşıyorlar.. diğer insanlar ne yaşıyor umurlarında bile değil.. tek dertleri laf sokmak incitmek.. anlamıyorum ki ellerine ne geçiyor.. evet ben nişanlımdan ayrıldım Allah başka bir kapı açtı ve nasip olursa evleneceğim.. bu mutluluğu paylaşmak yerine eski kötü şeyleri hatırlatarak eline ne geçiyor ki.. neden göz göre göre kötü oluyorlar bilmiyorum
Bende tam nısanlanacakken ayrıldım Allah korumuş o adamdan benı yasım küçüktü o zaman herkesı uyardım sakın onla ılgılı konuşmayın kalıbınızı kırarım dedım çünkü aklıma bıle gelınce nefret edıyorum yasım küçüktü. O zamanlar .tam o donem cok kötü oldugum zaman da esım karşıma çıktı sımdı de askerde dönüşünü beklıyorum.sanırım senın kı de askerde zaten aklın ondadır bıde bu patavatsız ınsanlar la uğraşmak daha da zor gelır senı cok ıyı anlıyorum
Direk rahatsız olduğunu söyleyemiyorsan bile tavırlarınla belli et böyle şakalardan hoşlanmadığını ve çok samimi olmamaya çalış eskisi kadar (''fazla samimiyet hürmetsizlik doğurur'', derler).
İlerde evlendiğinde hiç çekinmeden de böyle imalı şakalar yapabilir eşinin yanında.
Bana arkadaşınız pek iyiniyetli gelmedi kusurabakma..yani farkında olmadan yaptığını sanmıyorum..Farkında olmadan 1 kere pot kırar insan, 20 kere değil...
Malesef asıl iyi niyetli olan o değil sensin..
Baksana hala..birşey desem kırılır küser ..diyorsun..Sen kırılmıyor musun? O neden düşünmüyor bunu? Ya da bilerek düşünmüyor :)
Bu devirde fazla verici olmayacaksın..
Herkes yerini bilecekk..Senin sinirini bozan, hele ki bunu kasıtlı yaptığına emin olduğun insanı hayatından hemen çıkaracaksın..Çünkü bu insanlardan sana zarar gelme ihtimali yüksek..Neden idare edeyim? Ne mecburiyetim var? Ekmeğimi o mu veriyor?
Şimdi sana bu yazdıklarım acımasız gelebilir ama bence doğru bu..Haa ben de eskiden aman o kırılmasın boşver ..der geçerdim..Ama insan belli yaştan sonra anlıyor ki gerçek dost/arkadaş çok az..
Ben olsam bir daha ki sefere net bir şekilde bozardım..
--hayırdır canım ya, benim eski nişanlım dilinden düşmüyor senin? yok yani dikkatimi çekti de..Ben o sayfayı çoktan kapadım sen niye hala o sayfadasın? hele bir söyle? gibi şakayla karışık bir cevap....Bırak bozulsun.
Ya da .sen nişanlanmasaydın evde kalmıştın..gibi laflardan sonra..
--geç olsun güç olmasın, erkenden evlenenlerin hali ortada..gibi bir cevap..Bırak bozulsun..Bırak küssün..
Sana bu tarz çözümler vermemin sebebi dediğim gibi arkadaşın iyi niyetli olmadığına inanmış olmam..
Yoksa ..öyle demek istememiştir uzatma..da derdim emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?