Benim gibi saçma sapan esprilere maruz kalıp saf gibi gülüp geçenler var mı??

Son yazdığına da bakarsak senin pek de yakın arkadaşın değil bence bu kişi,
bir daha aynı şekilde konuşursa güzellikle sustur yoksa dediğin gibi kırılan kişi hep sen olacaksın.

uzak duracağım!! artık o aramadığı sürece ben aramam olurda arar ve laf sokmaya kalkışırsa bende karşılığını vereceğim.. ben alt tarafı nişanlımdan ayrıldım bana laf sokabileceği tek konu bu.. ben onu kendi yaptıklarıyla yüzleştireyim biraz..

çok şükür tek arkadaşım o değil.. gerçekten dost diyebildiklerimde var ama ne bileyim üni. dönemi geçirdiğim eğlenceli , güzel , hüzünlü ,karmaşık zamanlarda o da vardı.. o yüzden bitirmeyi hiç düşünmemiştim.. ama bu böyle gitmez , gidemez..

ben bu kişiye arkadaş demem.ya yarın bir gün yeni nişanlının yanında da patavatsızlık yapıpda eski nişanlından bahsederse?

zaten nişanlım bunları duysa hattımı değiştirir numaramı ona vermemede aslaaa izin vermez.. ben bazen sinirlenip anlatacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum.. yoksa işler çooook karışır ..

benim nişanlımdan ayrıldığım ilk dönemler mahalledeki gıcık kadınlar bile yüzüme karşı boşver kızım diyip destek oldular ama en yakın arkadaşım dediğim insan sadece evde kaldın vurgusunda bulunabildi

çok haklısınız.. ben o darılmasın , üzülmesin derken hep kendimi üzdüm.. yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm kişi bunları diyorsa bazı insanlar arkamdan neler diyordur dedim 2 kat fazla üzüldüm.. o beni düşünmüyorsa bende onu düşünmem ..

konunun başını geç okuduğum için telaş yaptım boşuna canımcım

tatlıcım bence sen arkadaşına(!) okkalı bir laf sokmadan sesini kesmeyecek belli ki..
ee sürekli benzer şeyleri başına kaktığını düşünürsek..
vallahi ister ağır de ister deme.. yapıştır anasını satayım.. ayşe olsun diyelim adı..

"ayşecim ben eski nişanlımı unutup yeni bir hayata başladım bunları konuşmak yersiz.. lakin sürekli senin ağzında dolanıyor dikkatimden kaçmıyor ne o senin aklında mı kaldı yoksa eski nişanlım? dikkat et de kocan bunu duymasın erkenden büyük hayalle yaptığın evliliğin sallanmasın bu yanlış anlaşılmayla!!" de..
bak bakalım bir daha densiz densiz yorum yapabiliyor mu zeka yoksunu..!!!!
sende bu tarz insanların seni üzmesine izin verme.. kangren parmak kesilir.. ideolojin bu olsun bence..

ahh canım benim ahhh... valla artık arkadaşlığımız hiç umrumda değil.. bu mevzu 3 senedir var.. her konuşmamızda aynı mevzular.. bu güne kadar kimseye anlatmadım en sonunda pazar günü patladım.. sağolsun buradaki herkes beni iyi yönlerdirdi.. gözümü açtım artık susmak yoook nişanıma davet edememiştim çok aceleye gelmişti zaten davet etmiş olsaydım da gelmeyecekti de aradı tebrik bile etmedi bi güzel azarladı.. sonrada haa sonunda birini buldun dedi.. bende he evet çok şükür buldum dedim ve güldüm... orda keşke deseydim ben senin gibi 2 kişiyi cepte tutmayı beceremiyorum o yüzden yeni birini bulmak 3 senemi aldı... yok anacım ben akıllanmam demedi deme

zaten nişanlım bunları duysa hattımı değiştirir numaramı ona vermemede aslaaa izin vermez.. ben bazen sinirlenip anlatacak gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum.. yoksa işler çooook karışır ..

o sizi düşünmeden b u kadar acımasız olabılıyor ama sız daha hala o kırılmasın dıe dusunuosunuz enteresan.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…