Benim gibi saçma sapan esprilere maruz kalıp saf gibi gülüp geçenler var mı??

artık bu sakaları yapmaması gerektıgını söylemenız sart..kazara erkek arkadasınız bunu duyarsa ozaman daha kötü olacak... oyuzdenn artık bunları yapma benım sevgılım hoşlanmıyor ağzından kaçar falan aramız bozlulur de yanıı nolcakk

Bence bilerek yapıyor..

Senin eski nişanlından ayrılma kararının ne kadar doğru olduğunun farkında, ve şimdiki nişanlının da ne kadar doğru bir insan olduğunun farkında..

Kendi evliliğinde çok sorunlar yaşadığı için senin de eski nişanlınla evlenip benzer sorunları yaşamanı tercih ederdi..
Ama olmadı sen eskisindn ayrıldın..:)
Ve yeni nişanlınla daha mutlu olacağını tahmin edip bundan endişe duyuyor, ve eski olayı kurcalıyor..

Neden yapıyor bunu?

Nedeni yok..Bazı insanlar karşılarındakinin de kendisi gibi hata yapmasını ister, kendisi gibi sorunlar yaşamasını ister ki..bak bu hatayı yapan sadece ben değilim, başkaları da aynı hataları yapabiliyor..deyip egosu rahatlasın..

Üzgünüm ama böyle.

Arkadaşının da bu mantıkta olma ihtimali yüksek..

Bence sen bu insandan uzak dur..

aynen katılıyorummm dikkatlı ol ....

Ayyyy çok sinir bu tipler benim ablamda nişan attı sonra evlendi boyu kadar çoçukları var dayımın hanımı her fırsatta ablamın geçmişiyle uğraşıyordu annem kaç kez uyarmasına rağmen hatta bir keresinde ablamı kocasıyla görüp ayyyy o senin eski defter komser olmuş kızz komser karısı olacakdın attın nişanı eniştebey nasıl bozulmuş ama birşey dememiş kendisinin dükkanı var orda çalışıyor onla kıyaslamış artık ablam ağlayarak geldi anne baba bıktım bu kadından sürekli geçmişimden bahsetmesinden babam hırsla kalktı gitti bizde peşinden yengem yaz ayıydı kapıda bir sürü bayan oturuyorlardı ne istiyorsun benim kızımdan senin kardeşin gibi olmadığı içinmi böyle yapıyorsun dedi ne yapmış kız kardeşim dedi babamda ne yapmadıki evli 3 çoçuklu adama kaçtı kendininde 2 çoçuğu varken sonra geri aldınız tabiki kocasıyla anlaşamadı boşandı dediniz babamla yengem aynı sokakda yetişmişler komşular yengem mosmor oldu annem babama çok kızdı birinin açığını ortaya atıp ağız kapatılmaz diye ama babam o dilden anlar dedi gerçekden o oldu sustu senin arkadaşında böyle terbiyesizmiş

Canım bundan rahatsız olduğunu söylemende bir şey yok ki... Arkadaşım sen şaka yapıyorsun ama ben rahatsız oluyorum ayrıca nişanlıyım ve beni zor durumda bırakıyorsun de. Arif olan anlar. Aksi bir tepki gösterirse şayet bence ilişkini kes seni kıskanıyor muhtemelen :26:

İyi yapmış baban arkadaşım. Kimisine böyle yapmak lazım :128:

İyi yapmış baban arkadaşım. Kimisine böyle yapmak lazım :128:

bencede canim ya susmadi susturdamadik yillarca konustu annem kac kez uyardi hatta dayima bile dedi yookkk anlamiyor ustelik ablamin nisanlisi daha nisanlilik doneminde ablami aldatti hemde ablamin en samimi arkadasiyla yengemde cok iyi biliyor ama neden surekli canini yakiyordu ablamin bilmem zaten attin madem seviyon git yalvarda baris olur genclikde hatalar diyordu ablama o yillar demekki ablamin mutsuzlugundan zevk alcakmis terbiyesizlikden baska birsey degil o kadar cok kiziyorumki surekli gecmiste olan bitenlerle ugrasan insanlara babam iyi sutttttlaadi valla o oldu hic lafi bile gecmedi

uyardığımda da çok eminim küsecek.. aşırı alıngan birisi.. ama ben artık saflık yapmayacağım tekrarlarsa ne olursa olsun söyleyeceğim..

küserse küssün ya bu arkadaş düşkünlüğünü de anlamak mümkün değil. kız resmen kendi hayatından nefret ediyor senden de hiç hoşlanmıyor insana düşmanı söylemez onun sana söylediklerini sen de hala arkadaşım diye koşş peşinde olacak şey değil

İnsan psikolojisini anlamak zor.Patavatsızlığından da yapabilir,cehaletinden de,olgunlaşmamış olmasından da,ya da sen tepki vermeyince şakalarına senin de eğlendiğini düşünmesinden de veya sırf seni kıskandığından da yapıyor olabilir.Sonuçta sen üzülüyorsan bunu belli edeceksin ya da umursamayacaksın.Hani delidir,ne dese yeridir misali.Yok alınır kırmayım gibi düşüncelere girersen sen daha çok üzülürsün.Zaten arkadaşlığnızda fazla sağlam bir bağ yok gibi görünüyor.Sen tek taraflı özveri yapmışsın hep.
Bu tür konulara girdiğinde eski nişanlı meselesini kapatalım lütfen,hoşlanmıyorum demek niye zor geliyor ki sana.Bazen karşındaki insana yerini bildirmezsen bu şakalrın dozu artarak devam eder.Üniversite arkadaşın olabilir.Ama kimse vazgeçilmez değildir unutma.Ve yok bu zamanda dost bulamam onu da kaybetmeyip gibi saçma düşünceleri at kafandan.Dost bulur insan yeter ki seçmesini bilsin.Kim olursa olsun kimseyle can ciğer olmanı da gerektirmez.Arkadaşın sana birşey katmıyorsa aranıza çizgiyi çek.Yok alınır yok darılır.Boşver ya.Kimsenin nazını çekmek zorunda değilsin.

Zaten ne gelirse yakın arkadastan gelıyor benimde öylle bi dostum vardı evlendim kız değişti şaka yapıyor bilmem ne kestim görüşmeyi annemi aramış niye bole yapıo diye aglamış bende dedim hadi bi goruseyım yazık ben de hata. Gorustum yenı sevgılı yapmıs onla tanıstırdı ama oda en az dostum dediğim kısı kadar patavatsızdıı esimi tanımdan laf soktu esıme. arkadasımda oyle dınledı sonra buna maıl attım sevgılınden değil eş sobada yakmaya odun olmaz dıye onu savundu bana bende yol verdım. Yanı bu tıplere gulup gectıkce kendımıze zarar veriyoruz. Hıc tavız verme kes kopar yalnızlık cok daha ıyı

senin eşin gibi biriyle evlenmekten korktuğum için aceleye getirmiyorum deseydin:))))) tabi şaka ama daha dolaylı yoldan bu tarz bi cevap verebilirsin:)

bu kadar güzel bi çıkarım yapılamazdı heralde çok güzel özetlemişsin:)

Kendi kacti psikolojisi bozuk diye seninle alay etme hakkini kimse ona veremez ki ama.

Eski nisanlinizda gozu vardi bence arkadasinizin veya yenide vardir bilemicem artik. Sizde ustu kapali bunun sakasini yapin.
bakin o zaman nasil susturucaksiniz.

Allah'tan ayrı şehirlerdeyiz.. kendisi bir başkasıyla görüşürken şu an eşi olan kişiye kaçtı ve evlendiler.. bende istesem öyle şakalar yaparım ki küser ve beni siler ama ben yapamıyorum işte..

Canım her ne kadar canını yakacak şeylerde söylese ona uyma yani onun gibi sakın olma yoksa ondan farkın kalmaz. Bırak insanlık sende kalsın.. Fazla muhattap olmamaya çalış. Sen kendini biliyorsan, nişanlını seviyorsan gerisine laf düşmez, gerisini de düşünme. Kim ne derse desin sadece çenelerini yorarlar..

Ailem ne zaman münasip görürse o zaman evlenirim hacı sonuçta aile önemli .
Diyerekten başla .

Bende aynı senin gibiyim. Hassas olduğum konularda akılları sıra şaka espri yapıyorlar. Bende sadece gülümsüyorum. Çok üzülüyorum alınıyorum aslında. Söyleyecek çok şey oluyor da karşı tarafa işte hatır var gönlü kırılmasın ben kırmayayım diye gülüp geçiyorum. Söylemek mi iyi susmak mı bilmiyorum. Bende lafını sakınmayan insanlardan olmayı çok isterdim. Ancak çok çok sinirlenirsem o zaman laf söyleyebiliyorum.

sağolsun buradaki herkes bana çok iyi fikirler verdi.. o insanın ruh halini artık düşünmeyeceğim sonuçta bende yıpranıyorum.. artık cvp verme zamanı geldi hele bi arasın

o beni aradığı sürece muhattap oluyorum onun haricinde aklıma aramak gelsede aramıyorum.. geçenlerde telde konuşurken düğünüme geleceksin di mi dedim.. bana hayır tabiki gelmeyeceğim sen benim düğünüme gelmedin ki dedi.. bende dedimki senin düğün ortamın çok farklıydı aileler birbirine düşmandı düğünde olay çıkar korkusuyla ailem göndermedi dedim.. beni ilgilendirmez sen gelmedin bende gelmem dedi.. bende sen bilirsin dedim.. belli ki o günün kinini tutuyor hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…