Canımı o kadar sıktı ki derdimi anlatmak istedim.. üni.de çok samimi olduğum bir arkadaşım bana sürekli eski nişanlımla alakalı şakalar yapıyor ve ben şu an bir başkasıyla nişanlıyım ve nasip olursa ben mayısta evleneceğim.. vee saf gibi ağzımı açıp tek kelime etmiyorum.. ben gülüyorum ama içten içe kendimi yiyorum.. sırf kırılmasın diye bişey demiyorum ama bende kırılıyorum.. ne kadar düşüncesiz insanlar var.. ve bu insan benim üni.de çok çok samimi olduğum yediğimi içtiğimi paylaştığım bir insan..
yukarıda da belirtmiştim kendisi hayatında başka biri varken şu an evli olduğu kişiye kaçmıştı.. o zamanlar güya vicdan azabı çekmişti ben o şahsın hakkına mı girdim diyordu bende sırf içi rahat etsin diye ona destek oluyordum yok canım hakkına girmedin diyordum.. ben onun için elimden geleni yaptım ama o nişanlımdan ayrıldığımda o üzüntüyü yaşarken bana evde kalacaksın diyip takılıyordu aradan 3 sene geçti şimdi nişanlıyım ve nişanlım askerde Allah kavuştursun diyeceği yerde napıyor ne ediyor bir şekilde bağlantı kuruyor ve konuyu eski nişanlıma getiriyor.. evet kesinlikle iyi niyetli değil.. o alıngan birisi ve böyle olan birinin karşımdaki darılabilir düşüncesiyle 2 kez düşünüp cümle kurması gerekir ama durum ortadaki hiç umrunda bile değilim.. kendisi neler yaşadı kayınvalidesinden dayak bile yedi ben bunları asla yüzüne vurmadım.. maalesef farkında olmadan yanlış insanlara değer veriyoruz..
Bence bilerek yapıyor..
Senin eski nişanlından ayrılma kararının ne kadar doğru olduğunun farkında, ve şimdiki nişanlının da ne kadar doğru bir insan olduğunun farkında..
Kendi evliliğinde çok sorunlar yaşadığı için senin de eski nişanlınla evlenip benzer sorunları yaşamanı tercih ederdi..
Ama olmadı sen eskisindn ayrıldın..:)
Ve yeni nişanlınla daha mutlu olacağını tahmin edip bundan endişe duyuyor, ve eski olayı kurcalıyor..
Neden yapıyor bunu?
Nedeni yok..Bazı insanlar karşılarındakinin de kendisi gibi hata yapmasını ister, kendisi gibi sorunlar yaşamasını ister ki..bak bu hatayı yapan sadece ben değilim, başkaları da aynı hataları yapabiliyor..deyip egosu rahatlasın..
Üzgünüm ama böyle.
Arkadaşının da bu mantıkta olma ihtimali yüksek..
Bence sen bu insandan uzak dur..
Canımı o kadar sıktı ki derdimi anlatmak istedim.. üni.de çok samimi olduğum bir arkadaşım bana sürekli eski nişanlımla alakalı şakalar yapıyor ve ben şu an bir başkasıyla nişanlıyım ve nasip olursa ben mayısta evleneceğim.. vee saf gibi ağzımı açıp tek kelime etmiyorum.. ben gülüyorum ama içten içe kendimi yiyorum.. sırf kırılmasın diye bişey demiyorum ama bende kırılıyorum.. ne kadar düşüncesiz insanlar var.. ve bu insan benim üni.de çok çok samimi olduğum yediğimi içtiğimi paylaştığım bir insan..
Ayyyy çok sinir bu tipler benim ablamda nişan attı sonra evlendi boyu kadar çoçukları var dayımın hanımı her fırsatta ablamın geçmişiyle uğraşıyordu annem kaç kez uyarmasına rağmen hatta bir keresinde ablamı kocasıyla görüp ayyyy o senin eski defter komser olmuş kızz komser karısı olacakdın attın nişanı eniştebey nasıl bozulmuş ama birşey dememiş kendisinin dükkanı var orda çalışıyor onla kıyaslamış artık ablam ağlayarak geldi anne baba bıktım bu kadından sürekli geçmişimden bahsetmesinden babam hırsla kalktı gitti bizde peşinden yengem yaz ayıydı kapıda bir sürü bayan oturuyorlardı ne istiyorsun benim kızımdan senin kardeşin gibi olmadığı içinmi böyle yapıyorsun dedi ne yapmış kız kardeşim dedi babamda ne yapmadıki evli 3 çoçuklu adama kaçtı kendininde 2 çoçuğu varken sonra geri aldınız tabiki kocasıyla anlaşamadı boşandı dediniz babamla yengem aynı sokakda yetişmişler komşular yengem mosmor oldu annem babama çok kızdı birinin açığını ortaya atıp ağız kapatılmaz diye ama babam o dilden anlar dedi gerçekden o oldu sustu senin arkadaşında böyle terbiyesizmiş
İyi yapmış baban arkadaşım. Kimisine böyle yapmak lazım :128:
uyardığımda da çok eminim küsecek.. aşırı alıngan birisi.. ama ben artık saflık yapmayacağım tekrarlarsa ne olursa olsun söyleyeceğim..
senin eşin gibi biriyle evlenmekten korktuğum için aceleye getirmiyorum deseydin:))))) tabi şaka ama daha dolaylı yoldan bu tarz bi cevap verebilirsin:)nişanlım şu an da manisada askerde.. 3 gün önce arkadaşımla konuştum nişanlımın nerede askerlik yaptığını sordu bende manisa da dedim...(not: eski nişanlımda afyonluydu).. bana dediki aa öyle mi hani şu afyona yakın olan manisa mı? biliyor musun afyon haritadan kaldırılmış hiç duydun mu?? diyip güldü.. ve sık sık şunu söylüyor sen daha evlenmedin mi ben 2. çocuğumu yapacağım sen daha asker yolu bekliyorsun.. ya zaten nişanlanmamış olmasaydın sen evde kalırdın... bu gibi şakalar...
bu kadar güzel bi çıkarım yapılamazdı heralde çok güzel özetlemişsin:)Bence bilerek yapıyor..
Senin eski nişanlından ayrılma kararının ne kadar doğru olduğunun farkında, ve şimdiki nişanlının da ne kadar doğru bir insan olduğunun farkında..
Kendi evliliğinde çok sorunlar yaşadığı için senin de eski nişanlınla evlenip benzer sorunları yaşamanı tercih ederdi..
Ama olmadı sen eskisindn ayrıldın..:)
Ve yeni nişanlınla daha mutlu olacağını tahmin edip bundan endişe duyuyor, ve eski olayı kurcalıyor..
Neden yapıyor bunu?
Nedeni yok..Bazı insanlar karşılarındakinin de kendisi gibi hata yapmasını ister, kendisi gibi sorunlar yaşamasını ister ki..bak bu hatayı yapan sadece ben değilim, başkaları da aynı hataları yapabiliyor..deyip egosu rahatlasın..
Üzgünüm ama böyle.
Arkadaşının da bu mantıkta olma ihtimali yüksek..
Bence sen bu insandan uzak dur..
Allah'tan ayrı şehirlerdeyiz.. kendisi bir başkasıyla görüşürken şu an eşi olan kişiye kaçtı ve evlendiler.. bende istesem öyle şakalar yaparım ki küser ve beni siler ama ben yapamıyorum işte..
Canım bundan rahatsız olduğunu söylemende bir şey yok ki... Arkadaşım sen şaka yapıyorsun ama ben rahatsız oluyorum ayrıca nişanlıyım ve beni zor durumda bırakıyorsun de. Arif olan anlar. Aksi bir tepki gösterirse şayet bence ilişkini kes seni kıskanıyor muhtemelen :26:
senin eşin gibi biriyle evlenmekten korktuğum için aceleye getirmiyorum deseydin:))))) tabi şaka ama daha dolaylı yoldan bu tarz bi cevap verebilirsin:)
Canım her ne kadar canını yakacak şeylerde söylese ona uyma yani onun gibi sakın olma yoksa ondan farkın kalmaz. Bırak insanlık sende kalsın.. Fazla muhattap olmamaya çalış. Sen kendini biliyorsan, nişanlını seviyorsan gerisine laf düşmez, gerisini de düşünme. Kim ne derse desin sadece çenelerini yorarlar..
Ailem ne zaman münasip görürse o zaman evlenirim hacı sonuçta aile önemli .
Diyerekten başla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?