benim gibi sürekli evde oturan var mı ??bir tek ben miyim zalim dünyada

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
sürekli evde oturup artık sıkılan bunalan var mı ..
Hiç arkadaşı olmayan var mı depresyonda olan var mı çok merak ediyorum .. bir tek benmiyim su zalim dünyada

bende senin Gibi sürekli Evde Oturuyorum.kızımın Uyku düzeni Yüzünden. Çalışamıyorum Da Bakacak Kimse Yok Bütün Evde Pinekliyorum Yemek Temizlik uyku Acayip Sıkıldım. Arkadaşlarımında Hepsi Çalışıyor. Onlardan Da Fayda Yok. yoğun Çalışma Ortamından Çıkıp Evde Oturmak Berbat Bişi

ama sen yine evlisin canım biliyorsumusn eşin var çocuğun var ya ben napıyım kardeşim bile yok .. peki bu durum eşine nasıl yansıyor ki gercekten çok kötü..

bende öyle cok disari cikmam en fazla ayda 3 kere fln alis veris icin cikarim
öyle arkadas cevremde cok genis degil ama böylesi iyi.

bence arada cikmalisin tek basina olsa bile alisverise falan cik illa ki birinin olmasi gerekmiyor..
alisveris gercekten rahatlatiyor insani :))

bende dışarı çıkmıyorum,çalışmıyorum,üstüne kardeşim de yok.
bütün gün evde tek başıma
ne kadar sıkıcı olduğunu bilirim.bunalıma girecek gibi oluyor insan.

bende dışarı çıkmıyorum,çalışmıyorum,üstüne kardeşim de yok.
bütün gün evde tek başıma
ne kadar sıkıcı olduğunu bilirim.bunalıma girecek gibi oluyor insan.

aynen napmalıyız bilmiyorum iyice kötüye gidiyorum sanki sen neden çıkmıyorsun canım ? okul vs birşeyler yok mu ...

canm denedim inanki valla rahatlamak yerine daha kötü oldum desem kızarmısın bana ..

aynen napmalıyız bilmiyorum iyice kötüye gidiyorum sanki sen neden çıkmıyorsun canım ? okul vs birşeyler yok mu ...

okulumu bitireli 6 ay oldu iş bulamadım mecburiyetten evdeyim yani.sen neden cıkmıyorsun yasın kac bu arada

okulumu bitireli 6 ay oldu iş bulamadım mecburiyetten evdeyim yani.sen neden cıkmıyorsun yasın kac bu arada

bende ünv. bırakıp geldim bu sene canım yaşım 19. hiç arkadaşım yok dışarı cıkacak kimse yok niye çıkıyım ki kime gidiyim erkek arkadaşımda sınava kadar burda olmayacak zaten .. geldi ama geri gitti sıkılıp bunalıp onlara sarıyorum hislerimi sorguluyorum çok kötü oldum ben

Bende öyleydim gurur yapıp işten ayrıldım sonra pişman oldum.keşke gurursuz olup devam etseymişimde böyle evde durup sıkılmayaymışım diyordum ki Allah karsıma bi iş cıkardı 2 hafta icinde oraya baslayacam inşallah.:)
Ama bu iş haberi gelmeden önce kendi kendime oyalanacak seyler buldum, mesela kursa gidiyordum ve bi de yaza düğünüm var onun icin hazırlık yaptım. bi kaç elişi yaptım kendime uğraşlar buldum sıkılmadım. bi de kışın dışarı cıkmamanın en güzel yanı hastalanmaman :)) bnce bu yönden bak bi de

Son düzenleme:
Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama çık evde yalnız uzun süre oturmak pek iyi gelmiyor iyi bilirim, kafayı yiyordum bir ara
Arkadaş çevrem gayet geniş, zaten bana da ne olduysa bu yüzden oldu ya Az olsun öz olsun kafasındayım artık.
Canım arkadaşım @synbayanmeh 'te bir süreliğine Antalya'ya gittiği için yalnız kalmayı tercih ettim. Tabi ki bu kendime eve kapatmam anlamına gelmiyor. Çıkıyorum alışveriş merkezine gidiyorum gerçi bazen ya bir arkadaşımı çağırıyorum bazen de ablamı. Ama her seferin de değil yalnız gttiğim de çok olmuştur.
Özel olmazsa birşey sormak isterim. Neden arkadaşın yok.?

kaç yönden bakmadım ki canım kaç yönden bende yazıldım kursa ama ne zaman çağıracaklar bilmiyorum bile..

vardı canım ama hepsi bir yana dağıldı ve yapayalnızm ünv. bırakıp geldilkten sonra iyice yalnız kaldım sıkıldıkca sevgilime sardım hislerimi sorguladım neler neler olmadı ki azap cektim şu 2 ay azap çektim rabbim düşmanımın başına vermesin oturduğum yerde ağlıyorum biliyormusun canım .. önceden ne güzeldi sevgilim vardı dershanem vardı iyi kötü 1 kaç arkadaşım vardı ama dershane bitti arkadaş gitti.. sevgilime karşı duygularımı bile aldı götürdü bu ev psikolojisi benim ..

Bende varım
24 yaşındayım evliyim 6.5 aylık bir bebeğim var ama delirmek üzereyim artık.
Aydın'dan İzmir'e taşındık. Taşındığımız yer bir sahil kasabasıydı ve hep yaşlı insanlar vardı. Arkadaş edinemedim bu yuzden. Sonra evlendim kaçarak ailem sildi.
Hadi ordan taşındık 2 ay oldu. Anam ne mahalle be! İnsanlar 25-30 yıllık komşu birbirlerine slm vermiyorlar. Yani yine komşu arkadaş hak getire.
ben tekim sanıyordum ama varmış benim gibileri
ama ben iyice dolmuşum kızlar mutlaka destek almalıyım.
Oğlumla markete filan çıkıyoruz daha yok .
İşte buda benim depresyon hikayem

Son düzenleme:

canım benim çok kötü bi durum çok kötü bilmezmiyim.. ah ah insanı ne hale getiriyor bu durum varya sağlıklı insanı ne hale getiriyor .. bende destek almalıyım sanırım ama psikolog napacak ki canım arkadaş mı bulacak sana ilaç verip uyuşturacak hepsi bu biliyormusun eşinle konuştun mu bu durumu bu durum eşine olan hislerine de yansıdımı peki..

Valla evde hep oyalanacak seyler bulmustum işte elişi filan yapıyordum. artık hepsini bıraktım işe baslayacam diye. sabah geç kalkıp tv acıyorum aksama kadar tv basındayım yani seni iyi anlıyorum .

Valla evde hep oyalanacak seyler bulmustum işte elişi filan yapıyordum. artık hepsini bıraktım işe baslayacam diye. sabah geç kalkıp tv acıyorum aksama kadar tv basındayım yani seni iyi anlıyorum .

off off allahım ben naparım naparım .. senin için çok sevindim.. canım ama ben ne yapacağım bilmiyorum artık bu yüzden bunalım nöbetleri geçirir oldum biliyormusun..

canım birşey daha soracağım bu durum nişanlına olan duygularınada yansımışmıydı böyle bir durumda iken onu sevdiğini hissedebiliyormuydun

yansımaz mı zaten psikolojik destek almazsam boşanırız artık
ben çok sinirli oldum alınganlığım ona keza hat safhada
allahtan kk var
çok sıkılırsam sağolsun burdan arkadaşlara tlfon ediyorm ağlama duvarı ettim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…