• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim gibi sürekli evde oturan var mı ??bir tek ben miyim zalim dünyada

aynı dertten bende muzdaribim galiba ama benimki sanki birazdaha ağır bi sendrom 2010 da evlenerek geldim şehrin bi ucundan bi ucuna nerdeyse zaten çekingen içine kapanık biriyim tek kaldım üç senedir nerdeyse hiç evden dışarı çıkmıyor hayatı kendimede eşimede zindan ediyorum galiba ailemide çok özlüyorum çünki kimse yok yanımda we çokta düşkündüm aileme anlicanız duruum dahada vahim gibi :)

kaç yönden bakmadım ki canım kaç yönden bende yazıldım kursa ama ne zaman çağıracaklar bilmiyorum bile..

kursu bekleme mısafır olarak gıtmeye başla ...bız ınsanlar careyı hıcbırşey yapmayarak aramaya çalışırız...olumden başka herşeye care var gıbı bence..acıda çeksek..uzulsekte sonunda ışığı gorururz..goruruzde farkına varmayız...karamsarlığı benımsemışız bırkere..allah yardımcımız olsun..

ben varm mrb önclkle 83 doğmlym bekarım ön lisans meznunuyum a.ö.f
halen okuyrum sosyoloji 3.sınıf devam
yerimde sayıyorm sürekli halen evdeym halen iş güç yok halen bekarm halen evdeyim sürekli:(
berbat haldeyim ayrıca sosyal fobi ve kaygı bozukluğum var uykularım yok gibi baş ağrılarım hat safhada

Bende aranıza katılabilirmiyimmm :1:

Bende üniversiteyi bitirdim ama evdeyim kaç senedir ...kpss ye girdim 2012 olmadı yani hatta yarın tercihler var bakalım şans diye genede yapıcam ,,genelde evdeyim bi çıkarım hava alırım gelirim bide asker bekliyorummm iş yok biyere girmiştim orasıda acaip uzaktı günüm yollarda geçti resmen çin işkencesine döndü ayrıldım şimdi kpss için kitaplar aldm evde çalışıorum bakalım ...

bende ünv. bırakıp geldim bu sene canım yaşım 19. hiç arkadaşım yok dışarı cıkacak kimse yok niye çıkıyım ki kime gidiyim erkek arkadaşımda sınava kadar burda olmayacak zaten .. geldi ama geri gitti sıkılıp bunalıp onlara sarıyorum hislerimi sorguluyorum çok kötü oldum ben :5:

Seniin gibi bu sene okulu bırakıp geldim açıktan okuyorum erkek arkadaşm ise önceden sokakda bikaç saldıran olmş o da kendini savnmak için üstlerine gidince ceza aldı şimdi cezaevinde ve evden dışarı hiç çıkmıyorumm .. Sürekli evde oturuyorum işe de bi tüüürlü başlayamadım içimden gelmiyo böyle mal mal oturuyorum bütün gün .

yaşasın benim gibi insanlar da varmıs kusura bakmayın kızlar içten içe yanlızlıgınıza sevinmiş gibi oldum:) en de çalısmıyorum bebegim var ve bu sehirde nerdeyse hiç tanıdık yok of pof cok bunalım yaaa

bende aranıza katılabilirmiyim arkadaşlar aynı durumdan muzdaripim :43: izmirdeyim evliyim ve hep evdeyim ünvrsiteyi bitirdikten sonra çok uzun süre iş aradım ama bulamadım baktım olmuyor çocuk yapayım bari dedim şimdide hamişim inşalhh bebğimi kucağıma almak nasip olur :49::49::49: . bir ay öncede bulunduğum yerden taşındım iyce bunaldım burda kimseyi tanımıyorum pööööffff bütün gün pc iş falan bende tek olmadığıma sevindim benim gibi olan arkadaşlarla iki muhabbet etsek ne iyi olur :16::16::16::16:

sürekli evde oturup artık sıkılan bunalan var mı ..
Hiç arkadaşı olmayan var mı depresyonda olan var mı çok merak ediyorum .. bir tek benmiyim su zalim dünyada

ben varım kardeş, çocukta yok, patlıyorum evde... arkadaşlar hep uzakta görüşemiyoz artık..

sürekli evde oturup artık sıkılan bunalan var mı ..
Hiç arkadaşı olmayan var mı depresyonda olan var mı çok merak ediyorum .. bir tek benmiyim su zalim dünyada

Beeeeeennn :43: mezun olalı 1,5 sene oluyor ne okudugum bolumle ılgılı nede bolumum dısında iş bulamadım .. iş gorusmelerıne gıttım ama bır sekılde olmadı falan. nasip bakalım beklıyorum hala bır yandan acıkogretım, kpss hazırlıkları falan yenı yollar denıyorum artık :26:

Bende öyleyim..
Kalabalık yerlere gitmeyi sevmiyorum.
Çok kalabalık bir cevrem olsun hiç istemiyorum.
Evede baya alıştım.
Dışarı çıkacaksam sakin,kalabalık olmayan,sessiz yerleri tercih ediyorum.
Aksi halde o mekanda huzursuz oluyorum, mutlu olamıyorum.

Çalışmakda zor geliyo çocuk,eş,ev işleri

Eve mi alıştım ev mi bana çok alıştı bilmiyorum şimdilik öyle gidiyo bakalım.

Böylede kendince düzenin oluyo
çocuğu okula yolla, eşi işe yolla,ev topla,yemek yap,alışveriş yap..

Bu da bana düşen diyip saldım hayatı gidişine..

Back
X