Benim gibi tarlusal kullanıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Kendimi_7_im

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
370
389
103
Kızlar (yetkili canlar ne olur konuyu taşımayın)
Benim adetim gecikti 1 hafta geçince idrarda gebelik yaptım negatif, daha önceleri de yaşadığım için tarlusal başladım tarlusal 14 eylülde bitti ve ben hala mens olmadım. Önceden de içerdim 10 gün demeden mens olurdum. Adet belirtileri var göğsüm taş gibi oldu karnım davul gibi arada kasık sancıları var ama adet olamıyorum. Çoğu kişi ile görüştüm gebelik ihtimali göz önünde bulunduruluyor. Test yaptırmayan korkulur mu demeyin acıcık ümitlenince üzülmek endişelendiriyor canım acıyor
Aramak çok kötü klomen, 2 aşılama, 1 tüp bebek olunca acıyor işte canım benim gibi tarlusal kullanıp hamile olduğunu öğrenen varmı canlar aranızda

Ben sadece 1 gün kullandım o zaman testim negatifti. O 1 günde bile inanılmaz saç döktüğü için bıraktım. 1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim. Ama bende hep olan adet belirtileri olmadı. Sadece felaket kasılmam oluyodu. Kasılmalardan dolayı test yapmıştm zaten

Olurda gebelik varsa ki inşalllaaaahhhh ilaçtan korkum yok da olma ihtimali var mı yada olan valla beynim durdu

Olurda gebelik varsa ki inşalllaaaahhhh ilaçtan korkum yok da olma ihtimali var mı yada olan valla beynim durdu
Tabiki var neden olmasın. Bi test yapta rahatla. Ben testi şey diye yapmıştm Allahım gücüne gitmesin ama bebik varsa çıksın yoksa testten sonra adet olayım yeter daraldım çok şükür bebeğim şimdi 2 aylık oldu ay inşallah hayırlısıyla hamilesindir sende

Ayyy harikasın sen ya rabbim o güzel duanı kabul etsin rabbim sağ salim de senin bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Adet duzensizligim var adet sancisi hissettim gogsum agridi bikac gun gecmedi ama adette gelmedi normalde gelmeden bu kadar agri yapmazdi test yaptim hamileymisim insallah sende hamilesindir sag saglim alirsin kucagina bebisi

Belirtilerin hamilelik belirtileri ..inşallah hamilesindir..ama sürekli bunu düşünme..çünkü stres hormonları çok etkiliyor..akışına bırakmalısın..

Merhaba, benim de adetim gecikti test yaptim negatif cikti,tarlusal ictim biteli 7 gün oldu, 4 gündür kesin oldum diye tuvalete gidiyorum bir sey yok akintim cok,arada kasiklarim ağrıyor karnim sisti belim ağrıyor umitlenmekte ıstemiyorum, tup bebek bile denedik olmadi ,sizin durumunuzu okuyunca heveslendim bende simdi

Umarım rabbim sizin de gönlünüze göre verir inşallah benim test negatif çıktığında yaklaşık 3 haftalık gebeymişim, son kullandığım günden 22 gün geçti adet belirtileri vardı lakin kanamam olmamıştı, bugün de inanın hiçumudum yoktu rabbim nasip etti sizin de inşallah olur

Cok sevindim allah tamamina erdirsin. 3 haftalik gebeyken beta hcg kac cikmisti hatırlıyor musunuz ? Ben ilk yaptırdığımda 0.6 çıktı, sonra ki hafta 1.2 çıktı yoktur artik diyip tarlusal ictim.

Bu bana şuan bi umut oldu. Çünkü en son birlilteiği 29 Eylül'de yaşadık ve 3 ekimde adet olmam lazımdı olamadım. ovulasyon testiylede takip ettim bu ay . Ama perşembe günü idrar testinde çift çizgiği gördüm kan testi verdim ve negatif çıktı . Şuan hala adet olmadım ve bekliyorum.
Ovulasyon testi var şuan elimde ve 2. çizgi silik çıkıyor gebelik olsada ikiside koyu çıakr diye biliyorum .
Adet söktürücü kullanmak istemiyorum

kan testi mi negatif çıkıt ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…