- 18 Temmuz 2013
- 370
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Olurda gebelik varsa ki inşalllaaaahhhh ilaçtan korkum yok da olma ihtimali var mı yada olan valla beynim durduBen sadece 1 gün kullandım o zaman testim negatifti. O 1 günde bile inanılmaz saç döktüğü için bıraktım. 1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim. Ama bende hep olan adet belirtileri olmadı. Sadece felaket kasılmam oluyodu. Kasılmalardan dolayı test yapmıştm zaten
Allahımmm kurban olduğum rabbim inşallah yaBen öğrenmedim ama hala adet olmadıysan inşallah hamilesindir.
Kızlar (yetkili canlar ne olur konuyu taşımayın)
Benim adetim gecikti 1 hafta geçince idrarda gebelik yaptım negatif, daha önceleri de yaşadığım için tarlusal başladım tarlusal 14 eylülde bitti ve ben hala mens olmadım. Önceden de içerdim 10 gün demeden mens olurdum. Adet belirtileri var göğsüm taş gibi oldu karnım davul gibi arada kasık sancıları var ama adet olamıyorum. Çoğu kişi ile görüştüm gebelik ihtimali göz önünde bulunduruluyor. Test yaptırmayan korkulur mu demeyin acıcık ümitlenince üzülmek endişelendiriyor canım acıyor
Aramak çok kötü klomen, 2 aşılama, 1 tüp bebek olunca acıyor işte canımbenim gibi tarlusal kullanıp hamile olduğunu öğrenen varmı canlar aranızda
Tabiki var neden olmasın. Bi test yapta rahatla. Ben testi şey diye yapmıştm Allahım gücüne gitmesin ama bebik varsa çıksın yoksa testten sonra adet olayım yeter daraldımOlurda gebelik varsa ki inşalllaaaahhhh ilaçtan korkum yok da olma ihtimali var mı yada olan valla beynim durdu
Ayyy harikasın sen ya rabbim o güzel duanı kabul etsin rabbim sağ salim de senin bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahTabiki var neden olmasın. Bi test yapta rahatla. Ben testi şey diye yapmıştm Allahım gücüne gitmesin ama bebik varsa çıksın yoksa testten sonra adet olayım yeter daraldımçok şükür bebeğim şimdi 2 aylık oldu ay inşallah hayırlısıyla hamilesindir sende
Adet duzensizligim var adet sancisi hissettim gogsum agridi bikac gun gecmedi ama adette gelmedi normalde gelmeden bu kadar agri yapmazdi test yaptim hamileymisim insallah sende hamilesindir sag saglim alirsin kucagina bebisiKızlar (yetkili canlar ne olur konuyu taşımayın)
Benim adetim gecikti 1 hafta geçince idrarda gebelik yaptım negatif, daha önceleri de yaşadığım için tarlusal başladım tarlusal 14 eylülde bitti ve ben hala mens olmadım. Önceden de içerdim 10 gün demeden mens olurdum. Adet belirtileri var göğsüm taş gibi oldu karnım davul gibi arada kasık sancıları var ama adet olamıyorum. Çoğu kişi ile görüştüm gebelik ihtimali göz önünde bulunduruluyor. Test yaptırmayan korkulur mu demeyin acıcık ümitlenince üzülmek endişelendiriyor canım acıyor
Aramak çok kötü klomen, 2 aşılama, 1 tüp bebek olunca acıyor işte canımbenim gibi tarlusal kullanıp hamile olduğunu öğrenen varmı canlar aranızda
Yok benimki doğduda 2 aylık kız onu uyutmaya çalışıyorum yoksaa kaçıncı rüyamdaydım şimdiAyyy harikasın sen ya rabbim o güzel duanı kabul etsin rabbim sağ salim de senin bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yarın sabah gidicem Dr a hayırlısı neyse o olsun inşallahBelirtilerin hamilelik belirtileri ..inşallah hamilesindir..ama sürekli bunu düşünme..çünkü stres hormonları çok etkiliyor..akışına bırakmalısın..
Umarım rabbim sizin de gönlünüze göre verir inşallahMerhaba, benim de adetim gecikti test yaptim negatif cikti,tarlusal ictim biteli 7 gün oldu, 4 gündür kesin oldum diye tuvalete gidiyorum bir sey yok akintim cok,arada kasiklarim ağrıyor karnim sisti belim ağrıyor umitlenmekte ıstemiyorum, tup bebek bile denedik olmadi ,sizin durumunuzu okuyunca heveslendim bende simdi
Cok sevindim allah tamamina erdirsin. 3 haftalik gebeyken beta hcg kac cikmisti hatırlıyor musunuz ? Ben ilk yaptırdığımda 0.6 çıktı, sonra ki hafta 1.2 çıktı yoktur artik diyip tarlusal ictim.Umarım rabbim sizin de gönlünüze göre verir inşallahbenim test negatif çıktığında yaklaşık 3 haftalık gebeymişim, son kullandığım günden 22 gün geçti adet belirtileri vardı lakin kanamam olmamıştı, bugün de inanın hiçumudum yoktu rabbim nasip etti sizin de inşallah olur
Ben beta hcg bakmadım idrarda gebelik yapmıştımCok sevindim allah tamamina erdirsin. 3 haftalik gebeyken beta hcg kac cikmisti hatırlıyor musunuz ? Ben ilk yaptırdığımda 0.6 çıktı, sonra ki hafta 1.2 çıktı yoktur artik diyip tarlusal ictim.
Ben sadece 1 gün kullandım o zaman testim negatifti. O 1 günde bile inanılmaz saç döktüğü için bıraktım. 1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim. Ama bende hep olan adet belirtileri olmadı. Sadece felaket kasılmam oluyodu. Kasılmalardan dolayı test yapmıştm zaten
Umarım rabbim sizin de gönlünüze göre verir inşallahbenim test negatif çıktığında yaklaşık 3 haftalık gebeymişim, son kullandığım günden 22 gün geçti adet belirtileri vardı lakin kanamam olmamıştı, bugün de inanın hiçumudum yoktu rabbim nasip etti sizin de inşallah olur
Kan testi yaptırmadım sadece idrarda gebelik yaptırıp, tarlusal a başladımkan testi mi negatif çıkıt ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?