- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 35
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
-
Kan testi yaptırmadım sadece idrarda gebelik yaptırıp, tarlusal a başladımben bu hatayı yaptım aman siz bir Dr a gidin ultrason ve beta hcg yi tekrarlayın, Dr u nuz yazsın adet söktürücüyü
Hamilenin duası kabul olur derler ya oan olan inancım ile edeyim rabbim bu müjdeli haberi size de nasip etsin inşallahBenim içinde dua edin lütfen
7 hafta şık hamileymişim nasıl Olurda 3 haftalık hamile iken çıkmaz şaşırdımTabiki var neden olmasın. Bi test yapta rahatla. Ben testi şey diye yapmıştm Allahım gücüne gitmesin ama bebik varsa çıksın yoksa testten sonra adet olayım yeter daraldımçok şükür bebeğim şimdi 2 aylık oldu ay inşallah hayırlısıyla hamilesindir sende
3 haftalık kanda çıkar ama idrarda çıkmıyor. Neyse boş ver hamilesin işte Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin7 hafta şık hamileymişim nasıl Olurda 3 haftalık hamile iken çıkmaz şaşırdım
Canım Bence olmasan bile kullanma Çünkü çok zararlı hormon bombası onlar.Bu bana şuan bi umut oldu. Çünkü en son birlilteiği 29 Eylül'de yaşadık ve 3 ekimde adet olmam lazımdı olamadım. ovulasyon testiylede takip ettim bu ay . Ama perşembe günü idrar testinde çift çizgiği gördüm kan testi verdim ve negatif çıktı . Şuan hala adet olmadım ve bekliyorum.
Ovulasyon testi var şuan elimde ve 2. çizgi silik çıkıyor gebelik olsada ikiside koyu çıakr diye biliyorum .
Adet söktürücü kullanmak istemiyorum
Testi ne zaman yapmıstınız da negatiff cıkmıstı. Benimde adetim 1 hafta gecikti test yaptm negatifBen sadece 1 gün kullandım o zaman testim negatifti. O 1 günde bile inanılmaz saç döktüğü için bıraktım. 1 hafta sonra hamileliğimi öğrendim. Ama bende hep olan adet belirtileri olmadı. Sadece felaket kasılmam oluyodu. Kasılmalardan dolayı test yapmıştm zaten
Idrarda gebelige adetin kacinci gunu bakmıstınız. Benim adetim de 1 hafta gecikti demin test yaptm negatifBen beta hcg bakmadım idrarda gebelik yapmıştım
Amin canım amin inş3 haftalık kanda çıkar ama idrarda çıkmıyor. Neyse boş ver hamilesin işte Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
AdeyI
Idrarda gebelige adetin kacinci gunu bakmıstınız. Benim adetim de 1 hafta gecikti demin test yaptm negatif
Vallahi kişinin hormon seviyesine göre değişiyormuş bu durum canım kimisi 1 gün geçince anlaşılıyor benim 3 haftalık gebelik varmış çıkmamış bekleyip kanda gebelik yapıp Dr kontrolünde ilaç kullanılması en doğrusuI
Idrarda gebelige adetin kacinci gunu bakmıstınız. Benim adetim de 1 hafta gecikti demin test yaptm negatif
Sende ortalama bir hafta gecikince idrar testi yaptin sanirim?Adey
Vallahi kişinin hormon seviyesine göre değişiyormuş bu durum canım kimisi 1 gün geçince anlaşılıyor benim 3 haftalık gebelik varmış çıkmamış bekleyip kanda gebelik yapıp Dr kontrolünde ilaç kullanılması en doğrusu
Yaklaşık adet gecikmesinden 8 gün sonra yaptım ama ultrason a göre 7 haftalık olduğuna göre sanırım ağustos 2. Hafta sonlarında gebe kalmışım, idrar da gebelik yaptığımda 3. HaftadaymışımSende ortalama bir hafta gecikince idrar testi yaptin sanirim?
Tesekkur ederim. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsinYaklaşık adet gecikmesinden 8 gün sonra yaptım ama ultrason a göre 7 haftalık olduğuna göre sanırım ağustos 2. Hafta sonlarında gebe kalmışım, idrar da gebelik yaptığımda 3. Haftadaymışım
Kan ver canım geç döllenme olabilir. Eğer öyleyse daha çok miniktir idrarda çıkmazTesti ne zaman yapmıstınız da negatiff cıkmıstı. Benimde adetim 1 hafta gecikti test yaptm negatif
Amin canım inşallah sende tez zamanda hamilesin haberini alırsınTesekkur ederim. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin
Kızlar (yetkili canlar ne olur konuyu taşımayın)
Benim adetim gecikti 1 hafta geçince idrarda gebelik yaptım negatif, daha önceleri de yaşadığım için tarlusal başladım tarlusal 14 eylülde bitti ve ben hala mens olmadım. Önceden de içerdim 10 gün demeden mens olurdum. Adet belirtileri var göğsüm taş gibi oldu karnım davul gibi arada kasık sancıları var ama adet olamıyorum. Çoğu kişi ile görüştüm gebelik ihtimali göz önünde bulunduruluyor. Test yaptırmayan korkulur mu demeyin acıcık ümitlenince üzülmek endişelendiriyor canım acıyor
Arainşallahhh hamilesindimak çok kötü klomen, 2 aşılama, 1 tüp bebek olunca acıyor işte canımbenim gibi tarlusal kullanıp hamile olduğunu öğrenen varmı canlar aranızda
Ben hamileymişim canım aman sen Dr yazmadan sakın içme inşallah rabbim sana da nasip etsinBende aynı şeyleri yaşıyorum arkadaşım. 2.inci deneme için tarlusal kullandım ama halen gelmediinşallahhh hamilesindir.. InşallahhhInşallah hamileyimdir ..Rabbim nisteyenherkese evlat nasip etsin. Herşeyden umutlanmak çok çok zor
Tarlusal kullanıp hamile mi kaldınız banada doktor yazdı tam olrk ne için iyi anlmadmBen hamileymişim canım aman sen Dr yazmadan sakın içme inşallah rabbim sana da nasip etsin
Yok tarlusal kullanıp hamile kalmadım, adet olmadığım için kendim aldım. Ki kullandığım zaman 3 haftalık gebelik varmışTarlusal kullanıp hamile mi kaldınız banada doktor yazdı tam olrk ne için iyi anlmadm
Ben klomen kullandım ondan snra bnu verdi ama adet söktürücü diyo herkes bu nasl bişy anlamadm çocuk düşünüyorum bnu kullansammı bilemedm yaYok tarlusal kullanıp hamile kalmadım, adet olmadığım için kendim aldım. Ki kullandığım zaman 3 haftalık gebelik varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?