Benim gibi tarlusal kullanıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

7 hafta şık hamileymişim nasıl Olurda 3 haftalık hamile iken çıkmaz şaşırdım

Canım Bence olmasan bile kullanma Çünkü çok zararlı hormon bombası onlar.

Testi ne zaman yapmıstınız da negatiff cıkmıstı. Benimde adetim 1 hafta gecikti test yaptm negatif

I

Idrarda gebelige adetin kacinci gunu bakmıstınız. Benim adetim de 1 hafta gecikti demin test yaptm negatif
Adey
I

Idrarda gebelige adetin kacinci gunu bakmıstınız. Benim adetim de 1 hafta gecikti demin test yaptm negatif
Vallahi kişinin hormon seviyesine göre değişiyormuş bu durum canım kimisi 1 gün geçince anlaşılıyor benim 3 haftalık gebelik varmış çıkmamış bekleyip kanda gebelik yapıp Dr kontrolünde ilaç kullanılması en doğrusu

Sende ortalama bir hafta gecikince idrar testi yaptin sanirim?

Yaklaşık adet gecikmesinden 8 gün sonra yaptım ama ultrason a göre 7 haftalık olduğuna göre sanırım ağustos 2. Hafta sonlarında gebe kalmışım, idrar da gebelik yaptığımda 3. Haftadaymışım
Tesekkur ederim. Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin

Bende aynı şeyleri yaşıyorum arkadaşım. 2.inci deneme için tarlusal kullandım ama halen gelmedi inşallahhh hamilesindir.. InşallahhhInşallah hamileyimdir ..Rabbim nisteyenherkese evlat nasip etsin. Herşeyden umutlanmak çok çok zor

Ben hamileymişim canım aman sen Dr yazmadan sakın içme inşallah rabbim sana da nasip etsin

Yok tarlusal kullanıp hamile kalmadım, adet olmadığım için kendim aldım. Ki kullandığım zaman 3 haftalık gebelik varmış
Ben klomen kullandım ondan snra bnu verdi ama adet söktürücü diyo herkes bu nasl bişy anlamadm çocuk düşünüyorum bnu kullansammı bilemedm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…