ben şuan iğne tedavisi görüyorum ama sanki hiç sonuç almicak gibiyim korkuyorum çünkü 1 sene bitti herkes çocuk soruyorr bıktım ama
korkuyorumda
sizler heralde aşılamada yaptırdınız dimi.....
benim de temmuz 18 20 gibi transferi yapmış oluruz dedi.şimdi doğum kontrol hapı kullandırtıyor dr um.bu sefer olucak kızlar ve tüm beklediğimiz zamanlara değicek..hep böyle düşünelim.geç olsun ama güç olmasın...
canım nurcıum ınş hayırlı olur ....sabırlı ol canım bılıyorum beklemek zor amainş geç ols guzel ols....ınş bebişin senı beklıyodur canım inşş....
nursevgi inan seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım.şubatta düşük yaşadım kürtaj oldum.dr.ara verelim dedi bizde temmuza erteledik sonra tekrar karar değiştirip eylül gibi düşünüyoruz.bu kararı eşimle verdik ama ben zaman geçtikçe karar değiştirmeye başladım artık eşime yalvarıyorum neolursun temmuzda başlayalım diye.oda vucudun dinlensin üst üste düşükler çok zarar verdi diyor,ama inan hiç birşeyi gözüm görmüyor,birde insanların bebek yokmu daha demelerine artık dayanamıyorum,herkese açıklama yapmaktan bıktım.inanın kilo almaya korkuyorum insanların sürekli gözleri göbeğimde.senağlama
selam artvinli bende nisanda ikinci denememi gecirdim malesef ikincide kimyasal gebelik oldu ucuncu icin esim eylule kadar beklemeliyiz ilaclar sana zarar veriyor dedi ama benim eylule kadar beklemeye sabrım yokta insanlar nelere alısmıyorlarki bunada alısılmasın zaman cok cabuk gecmesine ragmen bize hic gecmiyor gibi geliyor alısverise cıktıgımda gozum ilk olarak vitrinlerdeki cocuk arabaları ve kıyafetlerine takılıyor bu uzun ve yorucu yolda yalnız kalmamak dileklerimle...:çok üzgünüm:
canım benim cok uzuldum gercekten cok kotu zamanlar gecirmissin ama bak hala yola devam diyosun pes etmiyosun enguzel yanıda bu biliyomusun insallah bukez boyle bisey olmaz ve bebislerin hep seninle olur odamı tup bebekti biraz bahsedermisin
bende 3 yıllık evliyim pcoluyum ve eşimin morfolojisi %3 hiç aşılamayla uğraşmak istemedim direk tüp yaptık ama kimyasal gebelik olduğunu bugün öğrendim.şimdi bebeğin düşmesini beklicem ikinci tüpe başlayacak cesaretim yok ama biran önce sorunumu çözmekte istiyorum aklımda bebek varken hayata tutunmak çok zor geliyor. ben diyarbakırda yaptırdım ve hastaneyi yetersiz buluyorum belki tainimin batıya çıkmasını beklerim 2.deneme için offfffffffff offffffffff
teşekkürler canım evet gerçekten çok zor zamanlar geçirdim.meleklerime kavuşana kadarda o zor zamanlar inan devam edecek.ben 5 yıllık evliyim,evliliğimizin 2.senesinde eşimin azosperm olduğunu öğrendik.1 sene sonra tedaviye başladık,eşim ameliyat oldu sağlıklı çok iyi kalitede bir sürü sperm bulundu.:Saruboceq:mikro enjeksiyon ile ikizlerime hamile kaldım.doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim.sonra 2 kezde dondurulmuşlarla hamile kaldım.ikiside düşükle sonlandı.kısaca benim dramatik ve sıkıntılı tüp bebek tedavim böyle canım.dualarım tüm bu yolda evlat sahibi olmak isteyen annelere.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bende bekleme dönemindeyim 2 ay önce dış gebelik dolayısıyla ameliyat oldum. ben de eylül ekim gibi ben o günün gelmesini hiç istemiyorum sanki. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. benim ilk iki denemem negatifti. 3. denemede de dış gebelik yaşayınca ben hiç o mutlu anı yaşayamayacakmışım gibi geliyor... Bakalım eylül gelince ertelemezsem iyi
teşekkürler canım evet gerçekten çok zor zamanlar geçirdim.meleklerime kavuşana kadarda o zor zamanlar inan devam edecek.ben 5 yıllık evliyim,evliliğimizin 2.senesinde eşimin azosperm olduğunu öğrendik.1 sene sonra tedaviye başladık,eşim ameliyat oldu sağlıklı çok iyi kalitede bir sürü sperm bulundu.:Saruboceq:mikro enjeksiyon ile ikizlerime hamile kaldım.doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim.sonra 2 kezde dondurulmuşlarla hamile kaldım.ikiside düşükle sonlandı.kısaca benim dramatik ve sıkıntılı tüp bebek tedavim böyle canım.dualarım tüm bu yolda evlat sahibi olmak isteyen annelere.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?