benim gibi tedavi zamann bekleyenler varm

nursevgi

neseli ve sabırsız
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
246
4
96
38
Van
selam arkadaslar ben cok sabırsızım eylulde ucuncu tupbebek denemesini yapmayı dusunuyorum ama bekleyemiyorum gunler sanki hic gecmiyor gibi benim gibi tedaviye baslamayı dusunup bekleyen arkadaslar varsa lutfen yazsın cunku kendimi bu konuda cok yanlız hissediyorum

Son düzenleme:
selam canim
o donemi ben cok iyi bilirim
bi ara hic gecmeyecek saniyorsun ama inanki basladiginda hemen gecmis oldugunu goruyorsun
ben subatta negatifi gordum zaten oncedende kararimdi hic durmadan devam etmek
ben iki ay sonra baslarim demistim dr 4 ay atti cok uzun nasil bekliycem dedim ama bak simdi birde uzun protokoldu benim gonal f lere gecmisim bile
allah sabir versin ve ins bu son denmen olsun

ben şuan iğne tedavisi görüyorum ama sanki hiç sonuç almicak gibiyim korkuyorum çünkü 1 sene bitti herkes çocuk soruyorr bıktım ama

korkuyorumda

sizler heralde aşılamada yaptırdınız dimi.....

insallah canım beklemek cok zor esimde bana zaten her ne olursa olsun hic vazgecmeyecez sonuna kadar devam edecez demisti ilkinin ustunden ikiay gecti gene yaptım ama bunda esim sana ilaclar zarar verir daha uzun bekleyelim dedi ve inan zaman hic gecmiyor asi kendimi bazen cok yanlız ve caresiz hissediyorum :a015:

benim de temmuz 18 20 gibi transferi yapmış oluruz dedi.şimdi doğum kontrol hapı kullandırtıyor dr um.bu sefer olucak kızlar ve tüm beklediğimiz zamanlara değicek..hep böyle düşünelim.geç olsun ama güç olmasın...

canım nurcıum ınş hayırlı olur ....sabırlı ol canım bılıyorum beklemek zor amainş geç ols guzel ols....ınş bebişin senı beklıyodur canım inşş....

nursevgi inan seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım.şubatta düşük yaşadım kürtaj oldum.dr.ara verelim dedi bizde temmuza erteledik sonra tekrar karar değiştirip eylül gibi düşünüyoruz.bu kararı eşimle verdik ama ben zaman geçtikçe karar değiştirmeye başladım artık eşime yalvarıyorum neolursun temmuzda başlayalım diye.oda vucudun dinlensin üst üste düşükler çok zarar verdi diyor,ama inan hiç birşeyi gözüm görmüyor,birde insanların bebek yokmu daha demelerine artık dayanamıyorum,herkese açıklama yapmaktan bıktım.inanın kilo almaya korkuyorum insanların sürekli gözleri göbeğimde.senağlama

evet asılama biteli cok oldu iki asılama ve iki tupbebek denemem oldu simdi ucuncu icin gun sayıyorumfisfisfis

insallah allah gonlune gore versin senin ilk denemenmi

canım nurcıum ınş hayırlı olur ....sabırlı ol canım bılıyorum beklemek zor amainş geç ols guzel ols....ınş bebişin senı beklıyodur canım inşş....

canım ablam tesekkur ediyorum sende bana dua etmeyi unutma olurmu seni tekrar tebrik ediyorum insallah darısı basımıza bu arada senden artık ikinci bi test istemeyeceklerdir degilmi

selam artvinli bende nisanda ikinci denememi gecirdim malesef ikincide kimyasal gebelik oldu ucuncu icin esim eylule kadar beklemeliyiz ilaclar sana zarar veriyor dedi ama benim eylule kadar beklemeye sabrım yokta insanlar nelere alısmıyorlarki bunada alısılmasın zaman cok cabuk gecmesine ragmen bize hic gecmiyor gibi geliyor alısverise cıktıgımda gozum ilk olarak vitrinlerdeki cocuk arabaları ve kıyafetlerine takılıyor bu uzun ve yorucu yolda yalnız kalmamak dileklerimle...:çok üzgünüm:

aynen benimd eöyle hiç sabrım kalmadı.ama mecburen sağlığım için bekleyeceğim.benim 1 sene önce ikizlerimi dünyaya getirip kaybettim,onların odaları,kıyafetleri,anakucakları vs herşeyden ikişer tane.onları evde gördükçe anne olma isteğim dahada artıyor.seni çok iyi anlıyorum beklemek kadar zor bir durum yok.

canım benim cok uzuldum gercekten cok kotu zamanlar gecirmissin ama bak hala yola devam diyosun pes etmiyosun enguzel yanıda bu biliyomusun insallah bukez boyle bisey olmaz ve bebislerin hep seninle olur odamı tup bebekti biraz bahsedermisin

Bende bekleme dönemindeyim 2 ay önce dış gebelik dolayısıyla ameliyat oldum. ben de eylül ekim gibi ben o günün gelmesini hiç istemiyorum sanki. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. benim ilk iki denemem negatifti. 3. denemede de dış gebelik yaşayınca ben hiç o mutlu anı yaşayamayacakmışım gibi geliyor... Bakalım eylül gelince ertelemezsem iyi

canım benim cok uzuldum gercekten cok kotu zamanlar gecirmissin ama bak hala yola devam diyosun pes etmiyosun enguzel yanıda bu biliyomusun insallah bukez boyle bisey olmaz ve bebislerin hep seninle olur odamı tup bebekti biraz bahsedermisin

teşekkürler canım evet gerçekten çok zor zamanlar geçirdim.meleklerime kavuşana kadarda o zor zamanlar inan devam edecek.ben 5 yıllık evliyim,evliliğimizin 2.senesinde eşimin azosperm olduğunu öğrendik.1 sene sonra tedaviye başladık,eşim ameliyat oldu sağlıklı çok iyi kalitede bir sürü sperm bulundu.:Saruboceq:mikro enjeksiyon ile ikizlerime hamile kaldım.doğumdan 5 gün sonra ikisinide kaybettim.sonra 2 kezde dondurulmuşlarla hamile kaldım.ikiside düşükle sonlandı.kısaca benim dramatik ve sıkıntılı tüp bebek tedavim böyle canım.dualarım tüm bu yolda evlat sahibi olmak isteyen annelere.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende 3 yıllık evliyim pcoluyum ve eşimin morfolojisi %3 hiç aşılamayla uğraşmak istemedim direk tüp yaptık ama kimyasal gebelik olduğunu bugün öğrendim.şimdi bebeğin düşmesini beklicem ikinci tüpe başlayacak cesaretim yok ama biran önce sorunumu çözmekte istiyorum aklımda bebek varken hayata tutunmak çok zor geliyor. ben diyarbakırda yaptırdım ve hastaneyi yetersiz buluyorum belki tainimin batıya çıkmasını beklerim 2.deneme için offfffffffff offffffffff

çok geçmiş olsun canım.hakkında hayırlısı böyleymiş sakın kendini üzme:1hug:,çok zor bende yaşadım inan çok zordur.en yakın zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

çok zor zamanlar geçirmişsin allah bir daha göstermesin. genetik tarama testi vs yapıldı değil mi? bebeklein kaybı için ne dediler? çok zor çok :1no2:

biliyormusun bazen herkes buna bende dahil hic sanki o mululugu yasayamayacakmıs gibi geliyor ama bunlar bir sure olan duygular heralde sende daha yeni tedaviden cıkmanın etkisindesin ama bir ay falan gectikten sora emin olki yeniden bebek istegin ustsınırlara dayanacak ve eylul ayının gelmesini sabırsızlıkla bekleyeceksin benim gibi cunku bende eylulde yapmayı dusunuyorum senin gibi bende 2ay once ikinci denemeden cıktım allah hepimizin yardımcısı olsun:teselli:

canım iyi geceler sen denemelerini nerde yapmıstınki ama biliyormusun sevinmen gereken cok guzel bi tarafın var en azından herdefasında hamile kalabiliyorsun kocandaki soruna karsılık ya sendede sorun olsaydı tutunamasaydı bebislerin sana bence bundan soraki tedavilerinde bununda caresine bakacaklar ve sende melekelerine kavusursun artık onuda burdan kutlarız :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…