benim gibi tedavi zamann bekleyenler varm

bakk yukarda sormuşum senııı canım...........unuturmuyummmmmm..ama akuya gel ....bazen daha ıyıu .....................oraya yazdım canım

benim ilk değil üç aşılama sonuç negatif, 1 tüpbebek tuttu ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum dondurulmuşlarlada denedim ama yine negatif ankara tüp bebek merkeziydi,aslında ben başka bir yerde denemeyi düşündüm ama eşim tekrar oraya gitmek istiyor o yüzden yine orda deneyeceğim inşallah hakkımızda hayırlısı bu olur bizimki erkek faktörüydü bebeğimin kalbi durunca vandaki araştırma hastanesinde bazı testler yaptım bendede kan pıhtılaşması çıktı o yüzden bebeğimin kalbi durmuş inşallah bebeğimin yine sıkı sıkı tutunur ve hiç beni bırakmaz:Saruboceq:

nursevgi teşekkürler fikirlerin için. ben önce kimyasal gebelikten kurtulayım daha hiç kanamam olmadı sonra en az 3 ay bekler ona göre bi karar veririm artık o zamana kadar sen gebe olmuş olursun inşallah

nursevgi....canım bende beklemedeyim... temmuz ve aralık aylarında düşükler yaptım.bizde ara verdik.kısmetse temmuzda 3.cü denemeyi yaptırıcaz........sabrın sonu selamettir......

kardelen.....bende iki düşük yaşadım.sebepleri araştırıldı.bendede kan pıhtılaşması çıktı......bunun için doktorun sana ne verdi...

bluesu nasılsın canım karar verdın mı kesı temmuz dımı..........inş başla canım zummınden haber varmı ya ........

kardelen.....bende iki düşük yaşadım.sebepleri araştırıldı.bendede kan pıhtılaşması çıktı......bunun için doktorun sana ne verdi...

dondurulmuşlarla denediğimde,ransfer yapılır yapılmaz aspirin ve kan sulandırıcı iğne verilmşi iğnenin adını hatırlayamıyorum ama eğer seninde öyleyse doktorlarına mutlaka söyle o zaman onlar sana uygun ilacı vereceklerdir ha unutmadan herkesin kan pıhtılaşması aynı değilmiş herkesin değişik oluyormuş tedaviye gittiğinde mutlaka test sonuçlarınıda götür ona göre iğnenin dozunu ayarlıyorlar.çok geçmiş olsun

kıslar benımde tedavım ıptal oldu ohss oldugum ıcın dondurdular hepsını şimdi 1,5 2 ay beklıcem sanırım

esin orayı istiyosa git canım bende ilk ikisini aynı yerde yaptım ama malesef ikincisinde oranın dogru merkez olmadıgını anladım umarım siz dogru merkezdesinizdir insallah bebisin seni hic bırakmaz tedaviye nezaman baslayacaksınız

nursevgi teşekkürler fikirlerin için. ben önce kimyasal gebelikten kurtulayım daha hiç kanamam olmadı sonra en az 3 ay bekler ona göre bi karar veririm artık o zamana kadar sen gebe olmuş olursun inşallah

canım ya ben simdi anlamadım hic tutunmama kanamasıdamı olmadı yani hicmi yok

nursevgi....canım bende beklemedeyim... temmuz ve aralık aylarında düşükler yaptım.bizde ara verdik.kısmetse temmuzda 3.cü denemeyi yaptırıcaz........sabrın sonu selamettir......

h.g canım haklısın sabrın sonu selamettir ama zaman gectikce sabırda azalıyo sanki bende 3.denememi yapacam ama eylulde falan ya bundan onceki denemelerini nerde yaptın bide yine aynı yerde yapmayımı dusunuyosun:ecrin_bebek:

kıslar benımde tedavım ıptal oldu ohss oldugum ıcın dondurdular hepsını şimdi 1,5 2 ay beklıcem sanırım

canım cok uzuldum gecmis olsun ama unutmaki onemli olan senin saglıgın simdi sende benim gibi bekleyenler kervanınamı katıldın oysaki ben senin hayırlı haberlrini bekliyodum.ama uzulme kız bebislerine orda cok iyi bakarlar:ecrin_bebek: insallah bukez kucagına almayı hamis kalmayı nasip eder allahım. dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

saol canım inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur temmuzdaki adetimle birlikte başlayacağız inşallah bir aksilik çıkmaz stres olmamak için neler yaptığımı bi bilsen -tatlicadiarzu-

saol canım inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur temmuzdaki adetimle birlikte başlayacağız inşallah bir aksilik çıkmaz stres olmamak için neler yaptığımı bi bilsen -tatlicadiarzu-

stres tupbebekte en tehlikeli ve olmazsa olmaz gibi bisey mutlaka oluyo ama bizim kızlar bu sorunu akapunkturla cozmusler akapunktur stresi engelliyor ve sıkıntılı degil gayet rahat oluyomusun valla yaptırmayı dusunuyorum bu konuda beni bilgilendirenler var tesekkurler gulencimmm tesekkurler muallim bilgileriniz icinkaydirigubbakcemile5

ya galiba benim tedavi olacağım hastanede akupunktur yok :1no2:

benımde yoktu kızlar hastaneye yakın klınıkte vardı .........oraya gıttım.......başarılar arkadaşlar hepınıze hayıtlı cumalarrrrrrrrrr

Canım bende aynı senin durumundayım. Bizdede hep eşimde sorun var deniyordu aşılama tutmadı tüpte transfere olamadım. Meğer benim 25 yumurtamdan sadece2 adet olgun çıktı ve onlarda döllenmedi. Sorun meğerse bendeymiş bunu Umut tüp bebekte öğrendim. dr şimdi hem eşim hem benden genetik testler istedi onları yaptıracağız. Siz yaptırmışmıydnız?

Benimde 2 olgun döllenmeyip arkadan gelen küçükler döllendikten sonra hergün embriyolog beni arıyordu bana rapor veriyordu bugün şu kadarı döllendi bu gün şu kadarı gelişme gösterdi. 5. günün sonunda malesef yumurtalarınız iyi gelişme gösteremedi tedavinizi iptal ediyoruz dediler. Dr ile görüştüm önce sorunu bulmamız ona göre tedavi uygulamamız lazım dedi. Bencede çok mantıklı ben nerden bilebilirimki o yumurta olgunmu döllenmiş mi, eğer transfer yapılsaydı haberim yok tuttumu diye bekleyecektim saf gibi. Bu yüzden merkezimi beğendim boşuna bana transfer yapmadılar. Genetik test sonucuna göre tedavi ve ilaçlarımı değiştireceklermiş. Umut tüp bebek bu arada bahçeci kliniği ile aynı kadro sahipleri aynı.
Umarım yeni tedavimde sorun çözülür. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…