bakk yukarda sormuşum senııı canım...........unuturmuyummmmmm..ama akuya gel ....bazen daha ıyıu .....................oraya yazdım canım
benim ilk değil üç aşılama sonuç negatif, 1 tüpbebek tuttu ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum dondurulmuşlarlada denedim ama yine negatif ankara tüp bebek merkeziydi,aslında ben başka bir yerde denemeyi düşündüm ama eşim tekrar oraya gitmek istiyor o yüzden yine orda deneyeceğim inşallah hakkımızda hayırlısı bu olur bizimki erkek faktörüydü bebeğimin kalbi durunca vandaki araştırma hastanesinde bazı testler yaptım bendede kan pıhtılaşması çıktı o yüzden bebeğimin kalbi durmuş inşallah bebeğimin yine sıkı sıkı tutunur ve hiç beni bırakmaz:Saruboceq:
kardelen.....bende iki düşük yaşadım.sebepleri araştırıldı.bendede kan pıhtılaşması çıktı......bunun için doktorun sana ne verdi...
benim ilk değil üç aşılama sonuç negatif, 1 tüpbebek tuttu ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum dondurulmuşlarlada denedim ama yine negatif ankara tüp bebek merkeziydi,aslında ben başka bir yerde denemeyi düşündüm ama eşim tekrar oraya gitmek istiyor o yüzden yine orda deneyeceğim inşallah hakkımızda hayırlısı bu olur bizimki erkek faktörüydü bebeğimin kalbi durunca vandaki araştırma hastanesinde bazı testler yaptım bendede kan pıhtılaşması çıktı o yüzden bebeğimin kalbi durmuş inşallah bebeğimin yine sıkı sıkı tutunur ve hiç beni bırakmaz:Saruboceq:
nursevgi teşekkürler fikirlerin için. ben önce kimyasal gebelikten kurtulayım daha hiç kanamam olmadı sonra en az 3 ay bekler ona göre bi karar veririm artık o zamana kadar sen gebe olmuş olursun inşallah
nursevgi....canım bende beklemedeyim... temmuz ve aralık aylarında düşükler yaptım.bizde ara verdik.kısmetse temmuzda 3.cü denemeyi yaptırıcaz........sabrın sonu selamettir......
kıslar benımde tedavım ıptal oldu ohss oldugum ıcın dondurdular hepsını şimdi 1,5 2 ay beklıcem sanırım
esin orayı istiyosa git canım bende ilk ikisini aynı yerde yaptım ama malesef ikincisinde oranın dogru merkez olmadıgını anladım umarım siz dogru merkezdesinizdir insallah bebisin seni hic bırakmaz tedaviye nezaman baslayacaksınız
saol canım inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur temmuzdaki adetimle birlikte başlayacağız inşallah bir aksilik çıkmaz stres olmamak için neler yaptığımı bi bilsen -tatlicadiarzu-
stres tupbebekte en tehlikeli ve olmazsa olmaz gibi bisey mutlaka oluyo ama bizim kızlar bu sorunu akapunkturla cozmusler akapunktur stresi engelliyor ve sıkıntılı degil gayet rahat oluyomusun valla yaptırmayı dusunuyorum bu konuda beni bilgilendirenler var tesekkurler gulencimmm tesekkurler muallim bilgileriniz icinkaydirigubbakcemile5
evet memorialinde cok iyi biryer oldugunu biliyorum hatta oraya bi form doldurmustum durumumla ilgili hemen aramıslardı cunku benim ikincide 25yumurtadan sadece5tanesi olgundu. demekkisenin dedigin gibi daha zamanı gelmemis 11yıldan sora hamile kalanları biliyorum allahım ol derse olur:Saruboceq:
iste benimde en cok sinirlendigim bu kimse bi sebep bulmaya calısmıyor herkes alacagı parayı dusunuyor benimde ikincide 25yumurta vardı dusunsene 5tanesi kaliteliydi ve kimse arastırmadı neden boyle oldu diye bence mutlaka bi tedavisi vardır bunun daha yasım 22ama yumurta bukadar zayıf tek dusuncem ilerde yumurta kalitem dahada duserse naparımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?