benim gibi tedavi zamann bekleyenler varm

selam canım h.g. bende 4yıllık evliyim ve tedaviye basladıgım sure icinde en iyineyi ogrendmbiliyormusun doktor ve gittigin merkez cok onemli 3yıl boyunca sadece esimde problem oldugunu sanıyorduk ama bendede sorun varmıs ve bu soruna ragmen doktorum ikikere asılama yaptı sora tup.icin ankaraya gonderdi orada onunla anlasmalı oldugu icin arastırma test falan yapmadan bizi iki kere ustuste denemeye aldılar sadece arada 4ay vardı ve bende problem oldugunu ikinci denemenin sonunda ogrendik simdi kendime yeni birmerkez arıyorum aklıma encok yatan bahceci klinigive akapunktur uygulaması gercekten cok etkiliymis umarım sende bundan sora bebeklerine kavusursun ama bekleme asaması gercekten gecmiyor

çok zor zamanlar geçirmişsin allah bir daha göstermesin. genetik tarama testi vs yapıldı değil mi? bebeklein kaybı için ne dediler? çok zor çok :1no2:

allah razı olsun canım.evet canım bütün testler yapıldı.genetik,kan pıhtılaşması,bağışıklık,aklına gelecek bütün testler deneme tahtası oldum inan.ama çok şükür hepsi temiz neden oluyor hiç bilemiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın.:Saruboceq:

canım ben tedavilerimi memorialde yaptırdım dr.ve hastanemden çok memnunum ellerinden geleni yaptılar hiç şüphem yok.ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki anne olma zamanıma daha var demekki diyorum.evet canım çok doğru söylüyorsun hiç değilse hamile kalbiliyorum çok şükür.rabbim kulunu her yönden sıkıntıya sokmuyor inan.:Saruboceq:inşallah canım hepimizn kutlarız hamileliğimizi burdan.:teytey::teytey:

evet memorialinde cok iyi biryer oldugunu biliyorum hatta oraya bi form doldurmustum durumumla ilgili hemen aramıslardı cunku benim ikincide 25yumurtadan sadece5tanesi olgundu. demekkisenin dedigin gibi daha zamanı gelmemis 11yıldan sora hamile kalanları biliyorum allahım ol derse olur:Saruboceq:

ha bide buarada deniz saa sorduya testlerin yapıldımı diye ben iki asılama ve iki tup bebek denemesi oldum ikiside kimyasal gebelik oldu yani anormal olan bisey var ama halada bana dr.um arastırma yapmadı hicbir test yapılmadı sadece esime genetik test yaptılar banle alakalı kan bile almadılar arastırma yapmak icin. transferimden sora progesteron jeli dısında vitamin vs.hic ilac veriledi belkide ondan tutunamadı bebislerim dr.larımı gercekten cok sucluyorum:1no2:

bende beklemedeyimm ...beklemek çok zor geliyor elimde olsa bu ay gidip yaptıracam, maddii olarak sıkıntıdayız şu an her şekilde beklemek zorundayım ,,, bir taraftan istiyorum bir taraftan korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktannn

h.g canım lutfen aynı seyleri yasamaktan korkmayın ben her defasında bukez daha basarılı olacak diye gidiyorum sizde bukez olacak diye gidin allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın insll. senin kacıncı denemendi simdi ne yapmayı dusunuyorsun biraz anlatırmıısın.

ben 7 yıllık evliyim canım... 4 aşılama oldum bunlardan ilki kimyasal 2. kese büyümedi kürtaj oldum .. 3. tutmadı.. 4. 34 haftalık erken doğumnla oğlumu kaybettimmm,,,11 ay oldu sezeryanla doğum yapalı... başlarda istemiyordum asla tedavi olmam diyordum ama şu an çook istiyorumm ... insan bazen denizin dibine vurmadan yukarı çıkamazmış ya bende öyleyim sanırımm dibe vurdum şimdi yukarı çıkmaya çalışıyorumm....inan bende bilmiyorum aşılamamı olur tüp mü olur karmakarışığım aslında...

bence artık tup bebege gec asılamada tutmussa tup bebekte daha iyi tutacaktır gercekten yasadıkların COK UZULDUM ama bizde boyle sınavdan geciyoruz kimine allahım istemeden verir oraya buraya bırakıp cope atarlar kiminede bizim gibi vermez sabrımızı olcer acaba isyan eddeceklermi diye biz isyan eden kullardan olmayalımki sonumuz iyi olsun bu sınavı basarıyla gececegimizden eminim sende bebislerini kucagına almak icin tekrar kalk ayagı basla tedavine allah yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile

nursevgi söylediklerin çok doğru. ama ben de eşimde çalıştığımız için hastane yakın olsun istedik diyarbakır eurofertilde denedik ama pişmanım. bana 2. gün transferi yapıldı belki bekleseler 5.günehiçbiri yaşamayacak transfer yapılmayacaktı herşey ezbere yapıldı.30 a yakın yumurtanın 11 tanesi döölleniyor 3 tanesi kaliteli oluyor ve buna bir sebeb bulmaya çalışmıyorlar.

birde ben daha adet olmadım kimyasal ebelik oluştu ve sonlanmasını bekliyorum kaçıncı adetten sonra 2. tüpe başlayabilirim acaba sen nezaman başladın

iste benimde en cok sinirlendigim bu kimse bi sebep bulmaya calısmıyor herkes alacagı parayı dusunuyor benimde ikincide 25yumurta vardı dusunsene 5tanesi kaliteliydi ve kimse arastırmadı neden boyle oldu diye bence mutlaka bi tedavisi vardır bunun daha yasım 22ama yumurta bukadar zayıf tek dusuncem ilerde yumurta kalitem dahada duserse naparımmafoldumben

aminn canım ..cümlemizin Allah yardımcısı olsunnnn... canım bence sen bir kez daha denemeden önce araştrılmasını iste,.mutlaka vardır bir sebebi....

merhaba nursevgi bende vanda yaşıyorum benim tedavimde temmuzdaydı hatta ortalarında transfer olacaktıki benim bu ayki adet 18 gün geç olduğu için daha bir geç olacak galiba neyse beklemek gerçektende çok zor bende şubattan beri bekliyorum ama sayılı zaman çabuk geçiyor aslında ben bir yöntemde buldum sürekli yeni şeyler üreterek strers yapmamamaya çalışıyorum inşallah birgün tanışmakta nasip olur kafanı çok takma mutlaka zaman gelir ve geçer bide hangi hastanede tedavi olmayı düşünüyorsun

nursevgi sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun ankaranın en kaliteli hastanesi neresi bilgin var mı?

sevgili nesemi istiyorum inan sana su hastane cok iyi diyebilmeyi okadar isterdimki ilk ikidenememi ankara anatoliada yapmıstım ama malesef oradan cok sogudum ilgi ve alakaları cana yakın davranmaları var bu dogru ama benim icin onemli olan baska birsey daha var iki kimyasal gebelik var ama hala arastırılmıyorum.:1no2: kısacası canım artık nkaraya gitmeyi dusunmuyorum simdi kafamdaki tek yer alman hastanesi ve bahceci klinigi ayrıca orda akapunktur tedaviside oldugu icin basarıyı arttırıyor umarım sende dogru merkezi bulursun:Saruboceq:

birde ben daha adet olmadım kimyasal ebelik oluştu ve sonlanmasını bekliyorum kaçıncı adetten sonra 2. tüpe başlayabilirim acaba sen nezaman başladın

bak ben ilkinden 4ay sora baslamıstım ozamanda kimyasal gebelik yasamıstım. ikincisini nisan ayında yaptım oda kimyasal oldu sadece 2veya3gun kanamam oldu tutunmadıgını gosteren ondan sora hic olmamıstım daha yeni oldum baya zaman gecti aradan buda normalmis zaten. ilacların etkisini vucut 3ayakadar atamıyor bence aradan enaz 3ay gecsin ondan sora yap hem tedavin daha basarılı olur hemde vucudun zarar gormez bekleyeceksen eger sanada sabır diliyorum.Şeniz

sendemi vanda yasıyosun bu cok guzel senle kesin tanısırım ben.kaydirigubbakcemile3 senin tedavine az kalmıs demekki gidecegin merkezi bulmussun bu arada ilk denemenmi ve hangi merkeze gitmeyi dusunuyosun. ben istanbuldaki alman hastanesi bahceci klinigini dusunuyorum yukardada yazdım akapunktur tedavisini burdaki arkadaslardanda olup tavsiye eden var umarım bukez gittigim yer dogru merkez olur.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…