Benim gibi uzun suredir ugrasip hamile kalamayan arkadaslarim bu surecte neler yaptigimizi paylasalm

Yakamoz5424

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
694
762
33
37
Merhaba arkadaslar.6 basarisiz aydan sonra bu bekledigim 7. Ay bu 7 ayda yapmadigim sey kalmadi .birbirimize hem destek olalim hem de bilgilerimizi paylasalim istedim cunku insan gercekten paylastikca rahatliyor

Merhaba arkadaslar.6 basarisiz aydan sonra bu bekledigim 7. Ay bu 7 ayda yapmadigim sey kalmadi .birbirimize hem destek olalim hem de bilgilerimizi paylasalim istedim cunku insan gercekten paylastikca rahatliyor
Tam benim konum olmus bende basarisiz 7.aydaym

Tam benim konum olmus bende basarisiz 7.aydaym
Senelerdir bekleyenler icin jisa bir sure tabi ama hemen olucak sandigimiz ve sartlandigimiz icin okadar uzun geldiki her ay adetimden 5 gun once alinan testler doktora gitmeler otlar icmeler yumurtlama gunleri ayaklari dikmeler 7 aya ne cok sey sigdirdim eminim sende oylesindir.insallah ikimizde bu ay hayirli haberler veririz cnm

Öyle canim ya suan bile uyku kaciriyo bu dusunce.Allah senelerce bekleyenlerin yardimcisi olsun. Benim k.v. 5 sene olmams snra esim olmus ins bizim cocugumuzda babasına cekipte nazlanmaz

Merhaba kızlar bende 2 yıldır ugrasıyorum bir tane basarısız asılama deneyimi yasadım.çok zor malesef allah yardımcımız olsun..

Öyle canim ya suan bile uyku kaciriyo bu dusunce.Allah senelerce bekleyenlerin yardimcisi olsun. Benim k.v. 5 sene olmams snra esim olmus ins bizim cocugumuzda babasına cekipte nazlanmaz
İnsallah cnm insallah cekmez Allah bekleyen herkesin yardimcisi olsun cok zor bir surec.doktora gidip kontrollerini yaptirdinmi ne kadarlik evlisin . Bu ay kafami rahatlatayim dusunmeyeyim diyorum ama imkani yok buraya yazmam bile bi stres

Merhaba kızlar bende 2 yıldır ugrasıyorum bir tane basarısız asılama deneyimi yasadım.çok zor malesef allah yardımcımız olsun..
Amin canim Allah sanada en yakjn zamanda tattirsin anneligi.Allah ol dicek olucak zamani var bizim bebislerin daha heralde

Amin canim Allah sanada en yakjn zamanda tattirsin anneligi.Allah ol dicek olucak zamani var bizim bebislerin daha heralde
Öyle sanır
Amin canım hepimize tattırsın inşallah. İnsanın aklından hiç çıkmıyor ki..

Polikistik over var kizlar bende haftaya doktora yine gtcem 5 gun gecti gunum ama bundan kaynaklaniyo sanirim. Sizde varmi boyle sorunlar

Polikistik over var kizlar bende haftaya doktora yine gtcem 5 gun gecti gunum ama bundan kaynaklaniyo sanirim. Sizde varmi boyle sorunlar
Canım bende yok ama bir arkadaşta vardı soğan suyu içmiş iyi geldi demişti hamile kalmış

İnsallah cnm insallah cekmez Allah bekleyen herkesin yardimcisi olsun cok zor bir surec.doktora gidip kontrollerini yaptirdinmi ne kadarlik evlisin . Bu ay kafami rahatlatayim dusunmeyeyim diyorum ama imkani yok buraya yazmam bile bi stres
7 aylik evliym biz esimle 6 sene bekldk evleneblmek icin oyuzdn hemen bi bebegmz olsun istdk kismet artk beklyoruz

Test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum 2 gun snra esimin dogum gunu neolur hamile kalsamda ona bu mujdeyi dogum gununde versem

Canim senin daha da uzunmus bebek mi tutunmadi oyuzden kurtnasil… llah en yakin zamanda saglikli hamilelik nasip etsin sanada en azindan hamile kalabildigini ogrendin uzulme.
Saol canim amin evet mucize gibi geldi kendilginden oldu sonra kalpi durdu 8 haftalikken 2 ay oldu olrli kismet nasip

Kızlar benimde nerdeyse iki seneye yaklaşıyor yok yok yok hic aklımdan atamiyorum cooook üzülüyorum bi hamile görsem kiskaniyorum resmen sonra kendimi toplayıp Allahım onu nazarlardan koru babada nasip et diyorum Rabbim bizde tattirsin inş cooook zor

Canım bende yok ama bir arkadaşta vardı soğan suyu içmiş iyi geldi demişti hamile kalmış
Ben doktora gittim kan testi horman tahlili smear testi ve hsg rahim filmi cekti bir sorun yok dedi cnm .polikstk over icin sogani bende duydum.ınsallah cnm eşine en güzel hediye olur bu bızede haber verırsın

Çok zor bir dönem gerçekten,umarım buraya yazan herkes en kısa sürede müjdeli haberleri alır. Bende 2,5 senelik evliyim kasım ayında bir kimyasal gebelik geçirdim,aslında geçen sürede bebek düşünmedik eşimle bebek yapmaya karar verdiğimiz ilk ayda oldu ama maalesef 1 hafta sürdü,kaybettikten sonra anladım ne kadar çok istediğimi. Geçen ay hayal kırıklığı,bu ayda adetime 1 hafta var hemen hemen,çünkü düşükten sonra düzenim değişti biraz. 2 aydır bu durumu yaşamama rağmen anladım ki çok zormuş beklemek hayırlısı Allahtan dilerim daha fazla bekletmeden isteyen herkese versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…