- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi Yakamoz5424
-
Tam benim konum olmus bende basarisiz 7.aydaymMerhaba arkadaslar.6 basarisiz aydan sonra bu bekledigim 7. Ay bu 7 ayda yapmadigim sey kalmadi .birbirimize hem destek olalim hem de bilgilerimizi paylasalim istedim cunku insan gercekten paylastikca rahatliyor
Senelerdir bekleyenler icin jisa bir sure tabi ama hemen olucak sandigimiz ve sartlandigimiz icin okadar uzun geldiki her ay adetimden 5 gun once alinan testler doktora gitmeler otlar icmeler yumurtlama gunleri ayaklari dikmeler 7 aya ne cok sey sigdirdim eminim sende oylesindir.insallah ikimizde bu ay hayirli haberler veririz cnmTam benim konum olmus bende basarisiz 7.aydaym
İnsallah cnm insallah cekmez Allah bekleyen herkesin yardimcisi olsun cok zor bir surec.doktora gidip kontrollerini yaptirdinmi ne kadarlik evlisin . Bu ay kafami rahatlatayim dusunmeyeyim diyorum ama imkani yok buraya yazmam bile bi stresÖyle canim ya suan bile uyku kaciriyo bu dusunce.Allah senelerce bekleyenlerin yardimcisi olsun. Benim k.v. 5 sene olmams snra esim olmus ins bizim cocugumuzda babasına cekipte nazlanmaz
Amin canim Allah sanada en yakjn zamanda tattirsin anneligi.Allah ol dicek olucak zamani var bizim bebislerin daha heraldeMerhaba kızlar bende 2 yıldır ugrasıyorum bir tane basarısız asılama deneyimi yasadım.çok zor malesef allah yardımcımız olsun..
Öyle sanırAmin canim Allah sanada en yakjn zamanda tattirsin anneligi.Allah ol dicek olucak zamani var bizim bebislerin daha heralde
Amin canım hepimize tattırsın inşallah. İnsanın aklından hiç çıkmıyor ki..Amin canim Allah sanada en yakjn zamanda tattirsin anneligi.Allah ol dicek olucak zamani var bizim bebislerin daha heralde
Canim senin daha da uzunmus bebek mi tutunmadi oyuzden kurtaj ?Allah en yakin zamanda saglikli hamilelik nasip etsin sanada en azindan hamile kalabildigini ogrendin uzulme.3 yildir bebek istyrm 1 kurdajim var hanile kalamiyorim.. Y
Canım bende yok ama bir arkadaşta vardı soğan suyu içmiş iyi geldi demişti hamile kalmışPolikistik over var kizlar bende haftaya doktora yine gtcem 5 gun gecti gunum ama bundan kaynaklaniyo sanirim. Sizde varmi boyle sorunlar
7 aylik evliym biz esimle 6 sene bekldk evleneblmek icin oyuzdn hemen bi bebegmz olsun istdk kismet artk beklyoruzİnsallah cnm insallah cekmez Allah bekleyen herkesin yardimcisi olsun cok zor bir surec.doktora gidip kontrollerini yaptirdinmi ne kadarlik evlisin . Bu ay kafami rahatlatayim dusunmeyeyim diyorum ama imkani yok buraya yazmam bile bi stres
Saol canim amin evet mucize gibi geldi kendilginden oldu sonra kalpi durdu 8 haftalikken 2 ay oldu olrli kismet nasipCanim senin daha da uzunmus bebek mi tutunmadi oyuzden kurtnasil… llah en yakin zamanda saglikli hamilelik nasip etsin sanada en azindan hamile kalabildigini ogrendin uzulme.
Ben doktora gittim kan testi horman tahlili smear testi ve hsg rahim filmi cekti bir sorun yok dedi cnm .polikstk over icin sogani bende duydum.ınsallah cnm eşine en güzel hediye olur bu bızede haber verırsınCanım bende yok ama bir arkadaşta vardı soğan suyu içmiş iyi geldi demişti hamile kalmış
Gecen bir arkadastada aynı durum oldu doktor son 1 senedır cok cogaldı dedıSaol canim amin evet mucize gibi geldi kendilginden oldu sonra kalpi durdu 8 haftalikken 2 ay oldu olrli kismet nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?