- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Yakamoz5424
-
AMİN CANIM, TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAHEn guzeli cnm ne guzel basarabiliyorsun harikasin.insallah ikimizinde yuzu bir an once guler
eşin neden tüp bebeğe sıcak bakmıyor? tüp bebekler normal yolla olan bebklerden daha sağlıklı ve zeki oluyorlar çünkü yumurtanın ve spermin en kalitelisi seçiliyor.3 ay sonra evliliğimizin 3. yılı dolacak, yaklaşık 1.5 yıldır da deniyoruz ama ne yazık ki gebeliğin yakınından bile geçemedim. Tüp bebek yaptırmamız gerekiyormuş ama eşim pek hevesli değil bu konuda. Allahım herkese evlatlarını sağlıkla mutlulukla büyütmeyi, isteyen herkese de tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin
eşin neden tüp bebeğe sıcak bakmıyor? tüp bebekler normal yolla olan bebklerden daha sağlıklı ve zeki oluyorlar çünkü yumurtanın ve spermin en kalitelisi seçiliyor.
Evet bu açıklamayı bende yaptım ama tüp bebekle doğacak bebeğin normal bi bebek olacağına inanmıyor bir türlü[/QUO
o zaman söyle kendisi araştırsın belki öyle ikna olur...
o zaman söyle kendisi araştırsın belki öyle ikna olur...Evet bu açıklamayı bende yaptım ama tüp bebekle doğacak bebeğin normal bi bebek olacağına inanmıyor bir türlü
Bu çagda bu kafayla giderse eli boş oturur bi ömür..Evet bu açıklamayı bende yaptım ama tüp bebekle doğacak bebeğin normal bi bebek olacağına inanmıyor bir türlü
Evet bu açıklamayı bende yaptım ama tüp bebekle doğacak bebeğin normal bi bebek olacağına inanmıyor bir türlü
Merhaba onumuzde okadar ornek varki senelerdir olmayan oyuzden zaten 5 ayi gecince insanda direk stres ve umutsuzluk basliyor ya benimde olmazsa diye .bu insanin elinde olmayan bir sey ve hemen olucak diye dusunurken inan bu 8 ay insana okadar uzun geliyorki Allah isteyen herkese nasip etsin her ay kirmizilari gormek gercekten cok aciNiye abartıyorsunuz 7ay çok kısa bir süre ,kaç yıl olmayanlar var insaf ..
Sabırsızlık yapma bak ben yeni hamile kaldım ...3yıllık evliyim ,seni anlıyorum ama böyle şükürsüzlük yapma sakın sakın ...sonra Rabbim buyuk bi dert verirse unutursun bu dertlenmelerını (Allah korusun )şükret ..inş olur hayırlısı ile ,kafanda at hamileliği ,daha çok yeni ..Merhaba onumuzde okadar ornek varki senelerdir olmayan oyuzden zaten 5 ayi gecince insanda direk stres ve umutsuzluk basliyor ya benimde olmazsa diye .bu insanin elinde olmayan bir sey ve hemen olucak diye dusunurken inan bu 8 ay insana okadar uzun geliyorki Allah isteyen herkese nasip etsin her ay kirmizilari gormek gercekten cok aci
EŞİN İstemeden sakın tek başına bu tüp bebek işine kalkışma.. çocuk iki kişinin sorumluluğu eşinin de isteyeceği günler gelir elbet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?