37 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı aksine iştahım açıldı sanki bir canavar oldum sürekli acıkıyorum yemek yiyorum 1saat sonra hiç bişi yememiş gibiym yatana kadar yiyorum engel olamıyorum kendme içim kıyılor sanki 17kilo aldım bu yüzden( doğum yapınca brkaç kilosu gtsede çoğu kalacak acaba doğumdan sonra iştahım kapanırmı benim gibi olan varmı neler yaptınız neler yapmalıyımklava:
ben de 32+6 haftalığım,hiç bulantım olmadı,ilk günden beri sürekli yiyorum:)) doyma hissimi kaybettim sanırımcokacimcoook şimdiden 12 kg aldım,allah sonumu hayretsin delikafadulden hayatımız boyunca vicdan azabı duymadan bu denli özgürce yiyebileceğimiz bir dönem daha olmayacak nasılsa,tadını çıkaralım:CüvCüv:
benmde tek tesellim hamiş olmam eşim şişko patates diyor bana:))mazeretim var hamileyim göbek değil bebek bu diyorum sanki doğumdan sonra bebekle o 17kiloda çıkcak gibi geliyor ama biliyrm kendmi avutuyrm asıl gerçekel yüzleşince nolcak bakalım:))))) ayyyy hiç umudum kalmadı sanki offff
slm ben daha vahimim herhalde ben de çok kilo alanlardanım benim tek sorunum sürekli diyet yapmammışş şimdide verdigim kiloları 2 kat olarak aldım 31.haftamdayım diyetisyenin verdigi diyetii uyguluyorum keşke baştan gitseymişim şuanda çok ii inşallah doguma kadarda böle gider yine kendimi kaybetmnem bol bol su içiyorum ve yürüyüş ekmege pilava ve makarnaya dikkat ediyorum
benmde tek tesellim hamiş olmam eşim şişko patates diyor bana:))mazeretim var hamileyim göbek değil bebek bu diyorum sanki doğumdan sonra bebekle o 17kiloda çıkcak gibi geliyor ama biliyrm kendmi avutuyrm asıl gerçekel yüzleşince nolcak bakalım:))))) ayyyy hiç umudum kalmadı sanki offff
hiiç dert etme canıım,hop diye gidecek hepsi.. hem 17kg abartılı değil hem de 30kg alıp bir çırpıda vereni gördüm:) zaten ilk 10kg ilk haftada gidiyor,40ın çıkana kadar gider çoğu,kalanı da biraz dikkat ve emzirmeyle gider.. hem şartla kendini,beynin de ona göre hazırlık yapsın yerimseniben
aç ve mutsuz olup stresli bir bebek doğuracağıma, tok ve mutlu olup,mutlu bir bebek doğurmayı tercih ederim :icecream:
Merhaba, ben de yeni tüp bebek süreciyle hamile kaldım, bugün testim pozitif. Kullandığın ilaçlardan sanıyordum ama benim de deli gibi iştahım var devamlı ne yesem diye düşünüyorum. Zayıf birisi de değilim umarım 100 kilo olmam