benim gibiler...destek olalım birbirimize...

yuvarlaginkoseleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
187
3
46
Konya
merhaba arkadaşlar
ben çok aşırı bulantı kusma çekiyorum 9 ay sürecek mi diye konu açtım hatta.ama tüm bunların üstüne eş çıkması tıpta panikatak denilen şeyi yaşıyorum.4 kez kriz geçirdim.
2 aydır annemdeydim.şimdi evime geldim.yalnızım.sürekli ağlıyorum.zaman geçmek bilmiyor.çok korkuyorum.sürekli ağlıyorum.hiçbir sey yapamıyorum.nete girmek dışında.
içim öyle korkuyla dolu ki anlatamam biliyorum tek yalnız kalan ben değilim ama normal zamanlarda çalışıyordum şimdi raporluyum eve alışkın değilim eşim dersanede çalışıyor akşam 9 dan önc e gelmiyor.
çok sıkıntıdayım lütfen bana dua edin bana arkadaş olun.siz de benimle dertleşin.
teşekkür ederim...

ilk üç ay mide bulantısı ve uyku,bunaltı falan....seni cok ii anlıorum.eşimin nöbetleri olurdu o gün bana gecmek bilmezdi...yapman gereken kendini rahatlatıcak seyler bulman,,dus yap,finternete takıl ama kafandan kötü seyleri at..gelio gecio inan sonu cok güzel:)))

aynen hamileligimin ilk aylarında depresyon oldum aslında isteyerek hamile kalmıştım ama başka şehire gelmemiz ailemden ayrılmam çok bunaltmıştı sürekli aglıodum ama şimdi şimdi düşündügümde sanırım hormonların degişmesinin büyük etkisi var.seni anlıyorum içini rahatlatan sakin müzikler dinle bol bol dua et ve bunların hepsinin geçicegini ve o minicik kuzuyu kucagına alıcan günleri düşün.şimdi 34 haftadayım sabırla kızımı bekliyorum hele bi hareketlensin içinde bak ozaman anne olmak ne demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…