sanırım en son yazdığım üstteki yazının sabahı seni yaptık minik kesecik.. sanırım sen benim altın yumurtamsın. ve babanın yolladığı o tamamlayıcıyı yakaladın o sabah. 1 ocak sabahı yani. hoşgeldin hayatımıza. umarım sağlıkla durursun orada. ve büyürsün.
bizi çok şaşrttın. artık seni beklemiyorduk. senin için eskisi gibi dikkatli de çalışmıyorduk. tam ümidi kesmişken seni bulduk karşımızda. hoşgeldin bebek.
bize çok hoşgeldin. iki gündür uçuyoruz. minik keseyi tesadüfen gördük (az kalsın ilaçla yok edecektik) ve beta hcg 583.40 pozitif.
şimdilik sana dair tek bildiğimiz bunlar. bu akşam yeniden kanda bakılacak bakalım büyümüşmüsün.
allahım umarım bir terslik olmaz.bu mucizeyi verdin bize tamamına erdir ne olur.
çok karışığım inanamıyorum kimseyle paylaşamıyorum. içim uçuyor. biran evvel sorun var mı yokmu bilmek istiyorum. kalp atışlarını duymak istiyorum. iyi olduğunu bilmek emin olmak istiyorum. bişey olacak diye korkuyorum.
çünkü sen ummadığımız anda gelen bizim küçük mucizemizsin. bu saatten sonra buna inancımız hiç kalmamıştı. ama allahım ol dedi ve oldun sen.
şimdi tek kaygım seni nasıl sımsıkı tutsam seni nasıl güzel güzel büyütsem ve seni nasıl korusam. canım minik yumurtam benim. çok ama çok mutluyuz. baban her dakika mesaj atıyor. her an beni ve şimdi de seni düşünüyor. içi uçuyor. ona benzeyen çok yakışıklı çok tatlı bi çocuk olursun inşallah.
biz seni çok istedik çok istiyoruz çok mutlu ettin bizi minik mucize. devam et hiç bırakma bizi.
allahım binlerce kere şükürler olsun. ben şansımı bana verdiğin tüm güzel şeyleri kıymetle minnetle sevip sarıyor koruyorum. sende bizi koru kolla. yanimızda ol. yardım et bize. ne olur bu minik mucizem bizim olsun. sağlık sıhhat ver ona ve tüm sevdiklerime. sen hep hakkıma hayırlısını verdin binlerce kere şükürler olsun. isteyen herkese istediği herşeyi veren allahım ne olur mutluluğumuzu yarım bırakma ne olur tamamına erdir.
çok çok çok mutluyum bu akşam inşallah daha da mutlu olacağım. şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?