Benim hakkım yok mu

Lirosa

🧚‍♀️
Pro Üye
12 Nisan 2016
2.271
9.721
158
24
Selam arkadaşlar ben ailemle yaşıyorum annem dayım kardeşim falan ablam ise antalyada çalışıyor ay sonu gelecek. Her neyse son 1 aydır sürekli evdeyim annemin dizinden ayrılmam ki zaten dışarı çıkmakta istemiyorum bu aralar pek ciksam bile evdekilerle çıkıyoruz arkadaslarimla 1 aydır sadece telefonla konuştum bugün ise uzun zamandır görmediğim 3 senedir tanıdığım çok sevdiğim bı arkadaşım çağırdı (erkek) bende dedim çıkayım ve annemden izin aldım izin verdi lakin bende gorucem dedi tamam dedim indi aşağı gördü sonra gittikten 10 dk sonra aradı baya saydirdi senin o tip insanlarla ne işin var küçücük boyu var tipinde hayır var sen o tip insanlarla konusuyosan benimde senin gibi kızım yok dedi birde ortaya eskileri attı(eskiden arkadaş gazına gelip alkol içmiştim çok fazla) ve bu olay 4 sene. Bende sinir oldum eve döndüm ve çok mahcup oldum arkadaşlarıma alt tarafı 3 saat eğlenip donecektik. Tamam annedir ama bu kadar boğmak insanı kaçırır birde sürekli gezen bir kız da değilim ne yapsam yaranamiyorum bı yere gidince gittiğin arkadaşların numarasını adını yaz diyolar bugünde onu yaptım ama yok hala aynilar ben ne yapacam sinirden ağlıyorum :(

Bu devirde o kadar haklılar ki inan...
Henüz anne değilim ama 2 gün önce bu gözler burda 13 yaşındaki çocukla ilişki yaşayan pedofili okudu . Korkuyoruz haliyle millet olarak . Yaşanmışlıklar da var geçmişte söylediğin kadarıyla, insanalri dış görünüşleriyle yargilamamalari gerektiğini anlat ailenee ama önce sana olan güvenlerini tazele.

At hirsizi gibi miydi ?
Yas kac ?
Vukuatlar oncesinde var miydi ?
Annenin baska mesgalesi yok mu ?
Eve tirs tirs gidecegine
Bi daha beni arkadaslarimin yaninda rencide etmeni istemiyorum anne deseydin

annemden izin aldım izin verdi lakin bende gorucem dedi tamam dedim indi aşağı gördü sonra gittikten 10 dk sonra aradı baya saydirdi senin o tip insanlarla ne işin var küçücük boyu var tipinde hayır var sen o tip insanlarla konusuyosan benimde senin gibi kızım yok dedi

Annen insanlari tipine gore degerlendiriyor. Evleneceksiniz sandi galiba. Daha 19 yasindasin. Gezmek tabi ki hakkin. Bir daha ev disina kiz arkadaslarin gelsin.

Annen evleneceksin sanmis galiba ,sevgili degil kanka deseydin ,
Ayrimi ogrensin,
Olur boyle seyler alisirsin klasik anne bu tavirlar

Anneniz arkadaşınızı damat adayı sandı galiba.
Ee birazda dış görünüşe önem verdi galiba yok boyu küçücük gibi...
Boylu poslu,yakışıklı bir arkadaş gelseydi herhalde çok sesini çıkarmayacakti.
Çünkü başta izin vermiş gördükten sonra sanki hayal kırıklığına uğramış.

Anne olunca anlarsın:deli:
Ben şeye takıldım
Görüyor tamam diyor sonra arıyor çemkiriyor

At hirsizi gibi miydi ?
Yas kac ?
Eve tirs tirs gidecegine
Ya at hırsızı deneyelim ama bozuktu işte ama.ben asla sevmem dış görünüşe göre yargilamayi ne yakışıklı insanlar var içlerinde neler yatıyor

At hirsizi gibi miydi ?
Yas kac ?
Eve tirs tirs gidecegine
Bu arada arkadaşlarımın yanında etmedi telefonla arayıp söyledi

Annen evleneceksin sanmis galiba ,sevgili degil kanka deseydin ,
Ayrimi ogrensin,
Olur boyle seyler alisirsin klasik anne bu tavirlar
Kankam olduğunu biliyor zaten daha öncede görmüştü 3 sene evvel o zaman böyle bişey denemişti ama şimdi başladı ki zaten sadece onda değil bı kaç ay öncede aynı şey yaşanmıştı yine cingar çıkarmıştı ve ben gezemememistim onlar istiyor ki kızım dibimin dibinden ayrilmasin birde annem çok program seyreder cinayet ile ilgili bjrazda o yüzden böyle yapıyor diye düşünüyorum

Anne olunca anlarsın:deli:
Ben şeye takıldım
Görüyor tamam diyor sonra arıyor çemkiriyor
Evet görüpte çocukların yanında o konuları konuşmak istemedi o yüzden telefonla arayıp hemen eve gel gibi şeyler dedi

annenizin boyu 1.80 tipi de güzellik kraliçesi gibi sanırım.

tipe göre karakter belirleyen insanları sevmem.
Aslında bizde öyleyiz asla tipe göre önyargılı olmayız işte sorun da bu annem ilk defa böyle bir şey yaptı

1) 19 yasinda disari cikmak icin annenizden izin mi aliyorsunuz?
2)hadi izin aldiniz diyelim anneniz bir tipine bakayim dediginde tamam mi dediniz?
3)hadi tamam dediniz sonra yukari cikinca arkadasinizin tipinden dolayi telefonla size hakaretler etmesine izin mi verdiniz?
4) hadi izin verdiniz diyelim tıpış tıpış geri eve mi döndünüz?

Gercekten bastan aşağı falso. Hakkim yok mu diyorsunuz ya, o haklari kimse size gelip vermeyecek. Bir gun annenizin 'kizim sen artik kocaman oldun, cik gez nasil istersen oyle yasa' diyecegini mi zannediyorsunuz? 30 yasina gelseniz de boyle bir seyi asla duyamayacaksiniz. Ve size boyle davranmasina izin verdiginiz surece hicbir sey de düzelmeyecek. Haklar verilmez, alinir.

Back
X