- 12 Nisan 2016
- 2.271
- 9.721
- 158
- 24
Selam arkadaşlar ben ailemle yaşıyorum annem dayım kardeşim falan ablam ise antalyada çalışıyor ay sonu gelecek. Her neyse son 1 aydır sürekli evdeyim annemin dizinden ayrılmam ki zaten dışarı çıkmakta istemiyorum bu aralar pek ciksam bile evdekilerle çıkıyoruz arkadaslarimla 1 aydır sadece telefonla konuştum bugün ise uzun zamandır görmediğim 3 senedir tanıdığım çok sevdiğim bı arkadaşım çağırdı (erkek) bende dedim çıkayım ve annemden izin aldım izin verdi lakin bende gorucem dedi tamam dedim indi aşağı gördü sonra gittikten 10 dk sonra aradı baya saydirdi senin o tip insanlarla ne işin var küçücük boyu var tipinde hayır var sen o tip insanlarla konusuyosan benimde senin gibi kızım yok dedi birde ortaya eskileri attı(eskiden arkadaş gazına gelip alkol içmiştim çok fazla) ve bu olay 4 sene. Bende sinir oldum eve döndüm ve çok mahcup oldum arkadaşlarıma alt tarafı 3 saat eğlenip donecektik. Tamam annedir ama bu kadar boğmak insanı kaçırır birde sürekli gezen bir kız da değilim ne yapsam yaranamiyorum bı yere gidince gittiğin arkadaşların numarasını adını yaz diyolar bugünde onu yaptım ama yok hala aynilar ben ne yapacam sinirden ağlıyorum