• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hakkım yok mu

1) 19 yasinda disari cikmak icin annenizden izin mi aliyorsunuz?
2)hadi izin aldiniz diyelim anneniz bir tipine bakayim dediginde tamam mi dediniz?
3)hadi tamam dediniz sonra yukari cikinca arkadasinizin tipinden dolayi telefonla size hakaretler etmesine izin mi verdiniz?
4) hadi izin verdiniz diyelim tıpış tıpış geri eve mi döndünüz?

Gercekten bastan aşağı falso. Hakkim yok mu diyorsunuz ya, o haklari kimse size gelip vermeyecek. Bir gun annenizin 'kizim sen artik kocaman oldun, cik gez nasil istersen oyle yasa' diyecegini mi zannediyorsunuz? 30 yasina gelseniz de boyle bir seyi asla duyamayacaksiniz. Ve size boyle davranmasina izin verdiginiz surece hicbir sey de düzelmeyecek. Haklar verilmez, alinir.
İzin alan bir tip değilim ayrıca çıkabilir miyim demedim gidicem dedim oda bende göreyim dedi tipine bakicam demedi konusucam dedi tamam dedim? Hakaret etti ama ağır derecede değil. Ve anneme karşı çıkıyorum bu konuda ama.nereye kadar beni zorluklar içinde büyütüp yetiştiren birine karşı çıkabilirim?

İzin alan bir tip değilim ayrıca çıkabilir miyim demedim gidicem dedim oda bende göreyim dedi tipine bakicam demedi konusucam dedi tamam dedim? Hakaret etti ama ağır derecede değil. Ve anneme karşı çıkıyorum bu konuda ama.nereye kadar beni zorluklar içinde büyütüp yetiştiren birine karşı çıkabilirim?

annemden izin aldım izin verdi lakin bende gorucem dedi tamam dedim indi aşağı gördü sonra gittikten 10 dk sonra aradı baya saydirdi senin o tip insanlarla ne işin var küçücük boyu var tipinde hayır var sen o tip insanlarla konusuyosan benimde senin gibi kızım yok dedi

Ilk mesajda yazdiginizla simdi soylediginiz cok farkli. Ilk yazdığınız gibiyse büyütmüş olmasi ona sonsuz hak tanımıyor. Saygili olmayı bilmesi lazim. Size saygi duymayi ogrenene kadar sizin de karsi cikmaniz gerekir. 2. Soylediginiz gibiyse oturup konusunca anlayacak biri gibi.

Şu "çağır çocukla tanışıcam", "kızım nereye gidiyorsan haberimiz olsun, yaz bilelim", "gittiğin arkadaşının numarasını ver" filan gibi muhabbetleri, eğitimli, cahil olmayan, bir genci nasıl yetiştirmesi gerektiğini bilen, kontrollü ama becerikli şekilde yetiştiren modern anneler yapınca, tamam.
Kız vardır ortamdan ortama girer, annesiyle mesajlaşır, yerini rahatça söyler, bilinçli şekilde eğlenir, uygun saatte eve döner.
Kız vardır, hiçbirini yapamaz, yalnız kaldığı zaman kabak çiçeğine dönüşür.
Bağnazlığıyla olması gereken kişi arasında kalmış anne babalar da işte böyle en kötüsüdür. Modern ana babalara özenip çağır çocuğu tanışıcam muhabbeti yaparlar, ama bunun için kendilerini fazlaca zorladıklarından üstlerinde eğreti kalır, beceremezler.
Eğer aklı başında bir kızsan, ki buradan fena durmuyorsun, o kadar alttan alma. Biraz sesini çıkar, bu kadar eziyet gördükten sonra gene senin psikolojin mahvoluyor çünkü, ileride kabak çiçeğine bağlamamak için, daha kötüsü olmaması için, şimdi biraz kontrolü eline al.

19 yaşında reşit ve üniversite çağında bir kadınsınız.
İpleri annenizin elinden çok geçmeden alın yoksa ömür boyu onun kuklası olursunuz.
Biraz dişli, öz güvenli ve kültürlü olmaya bakın.
Kendi kararlarınızı verebilecek olduğunuzu gösterin.
Yoksa hayatta hep annenizin götürdüğü yerlere gidersiniz haberiniz olsun.

Şahsen ben de tipine göre insanları yargılıyorum. Çünkü insanlar ilk olarak tipleriyle kıyafetleriyle ağırlanır. Ve insanın karakteridir üstüne giydiği elbise, yaptığı saç şekli vs.
Düşünsene çocuk apaçi gibi bir şey ve kızımın arkadaşı ay Allah korusun. Ben de kabul etmem. Bazen anneler her şeyin en iyisini bilir. Tabiki izin almalıyız, sakın burda yazılanlara bakıp da annene bağırma, anne be bu, ister mi kızının kötülüğünü? Anneye bağırmak ses yükseltmek ne demek? Yok artık, pes!!

Bu devirde o kadar haklılar ki inan...
Henüz anne değilim ama 2 gün önce bu gözler burda 13 yaşındaki çocukla ilişki yaşayan pedofili okudu . Korkuyoruz haliyle millet olarak . Yaşanmışlıklar da var geçmişte söylediğin kadarıyla, insanalri dış görünüşleriyle yargilamamalari gerektiğini anlat ailenee ama önce sana olan güvenlerini tazele.
:skandal: aman yarabbim hangi konu o şoklardayım şu an

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/trans-bi-erkege-asigim.741279/page-29
Becerebildiysem bu konu . Fakat konuyu açan kişi değil bahsettiğim orta sayfalarda biri konu açmak yerine burdan devam etmek istemiş yazmıştı . Ahh ne günlere kaldık Allah sonumuzu haayretsin evlatlarımız olcak , olanlarinda evlatlarını korusun .:dua:
Amin.. oğlum okula başlıycak başını beklersin diye dalga geçiyolar benle ama vaziyet onu gösteriyo ki bahçeden bi yere ayrılamıycam. Herkesin evladı kendine güzeldir ama gerçekten dikkat çeken güzel bi çocuk hepten korkuyorum o yüzden

Amin.. oğlum okula başlıycak başını beklersin diye dalga geçiyolar benle ama vaziyet onu gösteriyo ki bahçeden bi yere ayrılamıycam. Herkesin evladı kendine güzeldir ama gerçekten dikkat çeken güzel bi çocuk hepten korkuyorum o yüzden
Rabbim esirgesin pis niyetli insanalrdan kötülüklerden yapacak bişey yok malesef önlem almaktan başka öğretmene okula komsuna akrabana güvenenedikten sonra bilmiyorum en doğrusunu yaparsınız

Back
X