Benim hala umudum var Fox Tv

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
[video=youtube;zPXiDy_SSVU]http://www.youtube.com/watch?v=zPXiDy_SSVU[/video]​

Kizlar baktimda bu dizi hakkinda konu acilmamis galiba,ilk bölümünü izledim ben begendim umarim uzun soluklu olur sonradan bozulmaz...

Bende severek ve beğenerek izliyorum..

Bu akşam ikinci bölümünü de izledim..

Şu hakan bey ile umut karşı karşıya ne zaman gelecek ki ..

Ben izlemeye basladim bi kac bölüm kacirdim ama olsun umut doktora gittimi ki cocugunun olmayacagini nasil ogrendi ?:26:

bide berk oktayin kardesi niye oyle depresif o kismida kacirdim aydinlatirsaniz :26:

Ben izlemeye basladim bi kac bölüm kacirdim ama olsun umut doktora gittimi ki cocugunun olmayacagini nasil ogrendi ?:26:

bide berk oktayin kardesi niye oyle depresif o kismida kacirdim aydinlatirsaniz :26:

musa umutu bicakladi ya, hastanedeyken söylediler cocugunuzun olmasi cok güc bi ihtimal diye
berk oktayin kardesi cok gereksiz bi karakter, sinir ediyor beni, oyunculugu o kadar berbat ki
ne aglamasinda hayir var ne üzülmesinde
depresif hali annesi babasi öldükten sonra olusmus, onlarin kaybini kaldiramamis
bu konuyu umutla nasil baglicaklar bakalim....

Bicakladigini bilmiodum bak kacirmisim o bolumleri
bencede gereksiz temiz bir sopayi hak ediyor 2dk durmuo cocuk

cok sessiz kalmis buralar :))

bu arada tanitimin diziyle hic alakasi yok, tanitimda umut daha havali ve berk oktayla önce... ozi sonra görüyor...
ama alakasi yok..

Son düzenleme:
Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisi FOX TV'ye transfer oldu.

Star'da yaz ekranında başlayan Benim Hala Umudum Var dizisi, son olarak Perşembe akşamları 22.30'da ekrana geliyordu. Star'da bugüne kadar 24 bölüm yayınlanan dizi, ortalama 5 reyting alıyordu. Başrollerinde Gizem Karaca ve Berk Oktay'ın oynadığı Benim Hala Umudum Var yeni yılda artık FOX TV'de yayınlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…