kızlar içim çok sıkıntılı.hasret kaldım şöyle sakin bi evliliğe.ya bi çiftin sürekli mi tartışması olur.ben nedersem yapacaksın diyor eşim.kocanın lafını dinle diyor.itaatkar ol diyor.......vs........ama benim de istemediğim şeyler var.kızlar çözemiyoruz bi türlü.temel sorun bu.aslında her tartışmanın altında bu sorun var.aileler duymasın diye çok uğraşırım ki malesef bu son tartışmadan haberleri oldu eşimin ailesinin.tabiki kayınvalideme göre suçlu benim yine.yani hep bi huzursuzluk var.napcam şaşırdım kaldım((
Ne kadardır evlisiniz canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 yıldır ama ya hiç tartışmasız 1 ay bile olmaz mı.yok işte((
Tartışmaların mahiyetini bilemiyorum,öyle eften püften şeyler için mi yoksa gerçekten sorun var ve halledemiyor musunuz?tartışmalar nasıl sonlanıyor peki?bağırma,kırma,dökme,ayrı yatma,küsme vs...ne kadr sürüyor?
şu kayınvalideler bir zamanlar gelin olduklarını hatırlasalar zaten sorun kalamayacak da!
ahir zaman erkekleri heralde bu cins oluyor. özür dilerim ama hepsi aynı kalas! ne demek hep benim dediğim olacak! hani saygı, hani sevgi? kadın çiçekti hani? yok anam bu türk anaları erkek çocuk yetiştiremiyor. bunları devşirme olarak avrupaya göndermek lazım bence.
o yazdıklarının hepsi var eşimde.çok uzun sürmez.küslük 1 hafta diyelim mesela.belki daha kısa sürede barışırız.genel durum bu.ama çok yıprattık bu evliliği ya.çok yoruldum.sorun sanırım kültürel çatışma.kafa yapıları
Sürekli tartismanizin sebebi ne?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayata farklı açıdan bakıyorsunuz anladığım kadarıyla...eminim düzgünce oturup konuşmayı da denemişssinşzdir....ama insanın belli bi yaştan sonra hayat görüşü törpülenebilir ama tam değişmez sanırım..kendimizden pay biçersek,bizim de doğrularımız,tabularımız,yalnışlarımız kısacası hayatta bir duruşumuz var,bu yaşadıklarımızdan edindiğimiz tecrübelerle elde ettiğimiz doğal sonuç ve bazen değiştirmek imkansız..onu anlamaya çalışın,suyuna gidin..belki szin alttan aldığınızı gördükçe o da yumuşar,size adım atar olmaz mı?
bak çok mantıklı yazmışsın.ben zaten diken üstündey,m sürekli.çünkü ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz.ya eşime anlatıyorum o kadar bu evde mutlu değilim diye anlamıyor.yani ta en baştam bu ev olayından dolayı çok yıprattık evliliği.
Sorunun kaynağı bulundu....eşiniz o evden çıkmaz arkadaşım,yok çıkmaz...böyle erkekler,çekirdek aile olduklarının farkına varamıyorlar,hep geniş aile hep geniş...sen önce iki kişilik hayatı bi hallet de sonra çoğal dimi???yok işte....
kalsın kalsın. gel deme sakın. azıcık özlesin seni. çok meraklıysa evlenmeyeyemiş senle.
eski benimki de yapardı annesini yere göğe sığdıramazdı. boşandık gitsin kalsın şimdi annesiyle. ama öyle oluyor canım. eldekinin kıymeti anca gidince anlaşılıyor. ne kadar kalacak çok merak ediyorum. gelince de ses etme. zaten anlar da gelir kıymetini.
kız bunlar vallahi kadın olduğuma pişman ettiler beni. arap ülkesiyiz sanki. gerçi müslümanlıkta kadına değer verilir ama. kul hakkına giriyor! ben de hakkımı helal etmiyorum.
sen gene de dua et ıslah etsin Allah diye. boşanmak da pek iyi nane değil. gene de özleniyor bu gavurlar.
Kendisi ne yapıyor acaba da size itaat et diyor? Terbiyesizlik bu, başka bir şey değil.
yetiştiği ailedeki kadım profili bu.kadınlar asla hayır demeyen.benden bunu bekliyo.bi de çıkarak severek evlendik.halimiz ortada.
mesela bana danışmadan yemeğe misafir çağırmıştı..yemeği ben yaptırıp getiririm der.ama ben çok kızarım.habersiz çağırma derim.en son bu oldu mesela.
sonra tartışmıştık.hiç öyle alttan almaz.barışmak için sinirim geçsin diye bi tatlı söz beklerim.şu yaptığına çok kırıldım derim eşime.verdiği cevap şu '' sen de böyle yaptın'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?