''Benim her dediğimi yapacaksın!''

bulursan formülünü bana da yaz canım

bilmem ki ona sormak lazım.onlarda demiyorlar ki git evinde kal.Allah'a havale ediyorum.bakalım bu gece gelecek mi

Ahh ah,şu anneler ahhh..alsınlar oğullarının turşusunu kursunlar da yazık değil mi sana,yazık değil mi senin hayatınabekle bakalım,bence bu gece gekecektir...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu ilk olmuyor böyle.çok çaresiz hissediyorum kendimi.çok kimsesiz (

bu ilk olmuyor böyle.çok çaresiz hissediyorum kendimi.çok kimsesiz (

Yalnız değilsin,şah damarından yakın allah var...o kimsesizlerin kimsesidir..dua et sana bir kapı açacaktır..bizler de senin için dua wdecğiz..rabbim tez vakitte eşini sana bağlasın,kaynananın yüreğine merhamet versin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi şey söylicem de burdan olmaz! yani bazı anneler oğullarına öyle düşkünler ki, oğulları gibi eş bulamadıklarını düşünüp bence gelinlerini kıskanıyorlar.
aha da bu kadar net!. biliyorum ya.

ohh ama bak benimkine. iki gün kalmış annesiyle.sonra kendi evine dönmüş, yalnız kalıyormuş hep. annesi de çağırıyormuş gel oğlum diye.gitmiyormuş.
karısıyla annesi bir mi canım?
ama gene de pek kıymetlidir annesi. benimki olan biten herşeyi, kim kime ne demiş, kim nerdeymiş her haltı analtırdı oğluna fısır fısır. en az günde 5 kere konuşurlardı telde. görüşmüşsek de bunlar çekilirdi köşeye fısfıs, ben gelince kım! ahh ahh kim biliz neler dedi de haberim yok. benimki zaten saf her halta inanır. yedi işte başımızı şimdi rahat olsun.

şimdi herkes kaynanaya suç bulmuş, dolduruyor falan demiş kaç yaşında adam dolmasın, azcık karakterli olsun, bu gelin kaynana olaylarında ben suçu erkekte buluyorum aradaki dengeyi kuramıyor diye anasına gidiyor ana dolduruyor karısına geliyor karısı dolduruyor, akıllı, mantıklı bir erkek annesi hakkında eşini , eşi hakkında annesini konuşturmaz, eşin madem her dediğine tamam diyecek birini istiyordu öyle biriyle evlenseydi bulsaydı annesi kendi istediği gibi birisini, haklı olduğun konularda hiç geri adım atma sert çıkmadan tatlı dille anlatmaya çalış.

yani canım haklısın tabi. keşke öyle denge kurabilecek birini bulsaydık iyidi tabi. biz de tabi bile bile evlenmedik. nerden anlıcam böyle olduğunu işin içine girmeden. ben annesine saygı ve sevgi duyan bir erkek karısına da önem verir, kadınlara demek değer veriyor diye düşünmüştüm bilakis. ne bileyim böyle olacak. doğrusun anasıyla karısını karşı karşıya getirmeyecek adam dediğin ama elde bunlar var işte ortada. türk toplumu böyle.kız susar, erkek ağlamaz, erkeksin sen! roller doğmadan biçili. onların da suçu yok. kızın dediği olsa kılıbık diyecek, light diyecek millet. evdeki çeksin millet bunları diyeceğine, sanki onlar yatağa giriyor birlikte. çok böyle erkek. kadın da artık bir yol bulacak, aklıyla mi cilveyle mi bilmem. yoksa sonlanıyor evlilikler. ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidecen kısacası.

düşünsene bi ailesinin yanında bende gördüğü yanlışları söyler.ben içlerinde öylece bi başıma kalırım.yani bütün suç bende olur hep

evet canım.tartıştık.2 gündür annesigilde kalıyoır.bence bu gecede gelmez eve.ben tek kalırım kızımla

aaaa valla şok yaşadım
kalsın anasıyla gelmesin o zaman
arayıp sorduguda yoktur şimdi
kv kp demiyormu senin burda ne işin var diye

aaaa valla şok yaşadım
kalsın anasıyla gelmesin o zaman
arayıp sorduguda yoktur şimdi
kv kp demiyormu senin burda ne işin var diye

onlara göre orda kalsın sinirleri yatışsın.güya bi de bunlar dindar insanlar.biz ayrıl kaldıkça araya soğukluk girer demiyorlar sanırım.ben de hiç aramıyorum eşim de aramıyor zaten.böyle gitsin bakalım hele

eve gelince de ki; ben çok korktum sensiz. bizi böyle yalnız bırakma de.duygu sömürüsü yap. bizi merak etmiyor musun ya başımıza birşey gelse de? senden başka kim var bu şehirde bana kol kanat gerecek de. asıl erkek böyle olur karısını yalnız bırakmaz, kollar demeye getir yani. bebeğimle ben bi başıma, ya çocuğumuz hastalansa, ya ben hastalansaydım gece falan de... valla bak. koysun bi şöyle. erkek olsun azıcık. eee senin kayınpeder yok mu? demiyor mu o bi şey.

hayırlısı ne diyelim
valla kv demiyosa bile kp dese iyi olur
eşindede var ama

kayınpeder var tabi.ya ağırlıklarını koysalar ,git evinde kal deseler mecburen gelir.sonuç ortada.demiyolrlar demekki

hala yalnızım kızımla.eşim eve gelmiyor.ailesiyle kalıyor.ihtiyaçlarını annesi gelip götürüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…