Haaa birde gorumcem yeni evlendi 6 7 ay oldu eşine otur dese oturuyor kalk dese kalkıyor ki adamda çok ağır bir adam nasıl yapıyorlar anlamıyorum be canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ailenz uzaktami
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilmem ki ona sormak lazım.onlarda demiyorlar ki git evinde kal.Allah'a havale ediyorum.bakalım bu gece gelecek mi
Ahh ah,şu anneler ahhh..alsınlar oğullarının turşusunu kursunlar da yazık değil mi sana,yazık değil mi senin hayatınabekle bakalım,bence bu gece gekecektir...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet.başka bi şehirde yaşıyorlar.yapayalnızım
bulursan formülünü bana da yaz canım
bu ilk olmuyor böyle.çok çaresiz hissediyorum kendimi.çok kimsesiz(
ben mi yanlış okudum
kocan annesigilde mi kalıyor:26::26:
ben mi yanlış okudum
kocan annesigilde mi kalıyor:26::26:
yani canım haklısın tabi. keşke öyle denge kurabilecek birini bulsaydık iyidi tabi. biz de tabi bile bile evlenmedik. nerden anlıcam böyle olduğunu işin içine girmeden. ben annesine saygı ve sevgi duyan bir erkek karısına da önem verir, kadınlara demek değer veriyor diye düşünmüştüm bilakis. ne bileyim böyle olacak. doğrusun anasıyla karısını karşı karşıya getirmeyecek adam dediğin ama elde bunlar var işte ortada. türk toplumu böyle.kız susar, erkek ağlamaz, erkeksin sen! roller doğmadan biçili. onların da suçu yok. kızın dediği olsa kılıbık diyecek, light diyecek millet. evdeki çeksin millet bunları diyeceğine, sanki onlar yatağa giriyor birlikte. çok böyle erkek. kadın da artık bir yol bulacak, aklıyla mi cilveyle mi bilmem. yoksa sonlanıyor evlilikler. ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidecen kısacası.
evet canım.tartıştık.2 gündür annesigilde kalıyoır.bence bu gecede gelmez eve.ben tek kalırım kızımla
aaaa valla şok yaşadım
kalsın anasıyla gelmesin o zaman
arayıp sorduguda yoktur şimdi
kv kp demiyormu senin burda ne işin var diye
onlara göre orda kalsın sinirleri yatışsın.güya bi de bunlar dindar insanlar.biz ayrıl kaldıkça araya soğukluk girer demiyorlar sanırım.ben de hiç aramıyorum eşim de aramıyor zaten.böyle gitsin bakalım hele
eve gelince de ki; ben çok korktum sensiz. bizi böyle yalnız bırakma de.duygu sömürüsü yap. bizi merak etmiyor musun ya başımıza birşey gelse de? senden başka kim var bu şehirde bana kol kanat gerecek de. asıl erkek böyle olur karısını yalnız bırakmaz, kollar demeye getir yani. bebeğimle ben bi başıma, ya çocuğumuz hastalansa, ya ben hastalansaydım gece falan de... valla bak. koysun bi şöyle. erkek olsun azıcık. eee senin kayınpeder yok mu? demiyor mu o bi şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?