• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim herşeyi boşverip yeniden başlamam gerek değil mi ?

Öncelikle okuyacağınız iÇin teşekkür ederim.
Hesabım kabul edilmediğinden arkadaşımın yıllar önce açtığı hesaptan yazıyorum

Sorularınıza karşılık kısaca özet geçeyim.Yaşım 28. İyi bir şirkette çalışıyorum aile problemlerim vs. yok

Ortalama olarak 3 ay öncesinde bir akrabımın aracı olması ile birisi ile tanışmak durumunda kaldım . Ben düşünmüyorum dediysem de bu kişi ulaştı bana ve sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık . Farklı şehirlerde olduğumuz için 1 aya yakın birbirimizi hiç görmedik . Bu 1 ay içerisinde benimle çok fazla ilgilendi. Çiçekler yolladı , evlilik konusunu açtı , devamlı yazdı aradı falan. Bildiğiniz pamuklar üzerinde 1 ay geçirttirdi

1 ayın sonunda olduğum şehire geldi ve yemek yedik her şey iyi gibi gidiyor gözüküyordu. Devamlı konuşuyor gözlerime bakıyor ben kalkalım dediğimde saat erken diyip sahile gittik. Yağmurda ıslandık falan. Eve gider gitmez aradı sordu falan . Sonraki günler uzaklaştı anlam veremedim sordum yok öyle bir şey dedi ama her gün olunca bir gün kavga esnasında ben senden elektrik alamadım dedi. Olabilir keşke bunu bana daha önce söyleseydin dedim .

Aslında bende çok alamamıştım ama bu kadar ilgisine karşılık zamana bırakmıştım . Bu kavga olana kadar neredeyse öyle böyle 1 buçuk ay geçti . Çünkü o da ikilemler yaşıyordu falan .

Sonra olduğum şehre tekrar geldi ( ailesi burda yaşıyor ) 15 gün kalacaktı. Geldiği günün ertesi günü ısrarla görüşmek istedi , görüştüm. Akşamında benden özür diledi ben geçen yanılmışım falan dedi elektrik aldım falan sesi . Bu görüşmenin ardından 5 6 kere daha görüşme oldu. Dönmeden tekrar görüşecektik sözleşmiştik arkadaşları ile plan yaptı ve aramızda çıkan tartışmadan dolayı görüşmedik ki bu tartışmadan sonra ipler koptu sanki

Neredeyse 2 aya yakın görüşmeyecektik ve Benimle görüşmek yerine arkadaşlarını tercih ettiği için kırıldım kızdım. Belki abartım bilmiyorum .

Gittiği gün bile evimi bildiği halde 5 dakika gelmedi .

Sonra bu sabah mesajla kavga ederken bana 30 yıllık evliymişiz gibi ağlama abartma 3 aydır görüşüyoruz dedi. O bi buçuk ay benden soğuman iÇin her şeyi yaptım sen bağlandın dedi ( ben bağlanmadım ki olanları anlamaya çalıştım )Hem de çenenin altındaki kılları bi temizle dedi( ki ben de polikistik over var ve tüylenme yapıyor bu kadar detay bilmese de tedavi gördüğünü biliyordu ) kendisi günde 8 tane içerken koktuğu ağzına bakmadan söyledi bunu bana

Ben hastalığımı söyledim , yanına gittiğimde aynı ayakkabı bile giyinmesiymiş herşeyimi özenle yaparken sence ben bilmiyor muyum dedim .

O da bana ben yalnızlığa alıştım seninle her şey çok güzel yanında her şeyi unutuyorum ama yalnızlığa çok alışmışım dedi .

Arıyor benimle yakın olmaya çalışan cümleler kuruyor şimdi

Evet. Bu adamı hayatınızdan çıkarıp yeniden başlamanız gerekir.

Paragraf sorusu gibi sormuşsun,cevabı sorunun içinde..
Herşeyi boşver ve yeniden başla canım.
İnan başta zorlanacaksın ama bu sana çok iyi gelecek.
Haklısınız belki . Sonrasında keşke demektense şimdi uzaklaşmak en mantıklısı

Ayarsiz herif. Boş kaldikca senle bosluk dolduruyo. Yoksa niye ara ara gelsin gitsin.
Aramızda yaş farkı var . 36 yaşında ve ailesinden 20 senedir ayrı yaşıyor . Yalnızlığa alıştım diyor ama benimle de güzel vakit geçiriyormuş. Kafası karma karışık

-Elektrik almadım ben
+Ben de almamıştım zaten

-Ben yanlış anlamışım ya aslında almışım 100 volt
+Ben de almıştım kiiii

Karşınızdaki adam olamamış bir şahsiyet. Siz de onun sizinle ilgilenmesini istemişsiniz ama olmamış, olmaz. Unutun gitsin.

Ben Yanyana iken kafamda hep istiyor musun gerçekten dedim durdum . Dediğiniz gibi belki ben sadece ilgilenmesini istedim hiç böyle kalbimi kıracağı gelmedi

Üslubu bu olan, hiç alakası olmayan bir yerde sırf sizi incitmek için bu üslubu takınan mide bulandırıcı bi adama sakın tekrar dönmeyin.

Çok sinirlendim, ben böyle bi pislik görmedim cidden

Bide benim onurumu düşünün..
Dönememm..

Dönsem yanında gerçek ben nasıl olabilirim ki ?

Yok acaba Şuan bi yerime takıldı mı takılmadı mı arasında sadece kendimi çok çirkin hissederim ki biz ilk resimlerimizi görünce bu kız çok güzel bana bakmaz demiş sözde ...

Ya bu hangi tür arkadaşım. Bugün bunu diyen yarın neler neler biriktirip kusar haberin olsun. Yalnızlığa alıştım dediyse gerçekten evliliğe alisamaz çok sorun yasarsiniz. Boşver bence
Haklısınız. O ilk bir ayda açılan evlilik cümleler kurulmuyor zaten . Konuyu ben getirince üç beş bi şeyler ağzında geveliyor bırakıyor

Yalnızlığı seven bir insan neden biriyle tanışır ? Maksat evlenmek de değilse :işsiz: hayatınızdan silin o 3 ayı .. geriye dönerseniz nice 3 aylarınıza mal olacak
Sözde böyle bi düşüncesi yokmuş ama benim resmimi görünce çok beğenmiş ve tanışmak istemiş . O da bugünün böyle olacağını bilemezmiş

Ya bi de soruyor musun cenenin altındaki killari temizle ne demek ya hem de 2 aylık iliskide. 6 senelik iliskim var 1 ay once evlendik daha disini fircala istersen demeye cekiniyorum kalbini kırarım diye
Dime batmıyor size hiç bir şeyi. Çünkü sevgi ,önem verme, değer verme her şeyi güzelleştir

Değil mi ? Başka bir gün başka bir şekilde yine böyle yüzüme vuracak bir şeyleri ...

Bugün konuşacağız her şeyi tek tek söyleyeceğim

birde hala konuşacağız diyorsun ... bırak allah aşķina ... birdaha görüşmek muhqttab olmak istemiyorum de kestir at ... gel git akıllı herif yok elektirik almamış yok aslında almış ... sinir bozucu kaç yaşı a gelmiş karakteri oturmamış

bütün irtibatı kesin asla görüşmeyin, geçmişe takılı kalmayın (kayda değer bir geçmiş de zaten yok)

Öncelikle okuyacağınız iÇin teşekkür ederim.
Hesabım kabul edilmediğinden arkadaşımın yıllar önce açtığı hesaptan yazıyorum

Sorularınıza karşılık kısaca özet geçeyim.Yaşım 28. İyi bir şirkette çalışıyorum aile problemlerim vs. yok

Ortalama olarak 3 ay öncesinde bir akrabımın aracı olması ile birisi ile tanışmak durumunda kaldım . Ben düşünmüyorum dediysem de bu kişi ulaştı bana ve sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık . Farklı şehirlerde olduğumuz için 1 aya yakın birbirimizi hiç görmedik . Bu 1 ay içerisinde benimle çok fazla ilgilendi. Çiçekler yolladı , evlilik konusunu açtı , devamlı yazdı aradı falan. Bildiğiniz pamuklar üzerinde 1 ay geçirttirdi

1 ayın sonunda olduğum şehire geldi ve yemek yedik her şey iyi gibi gidiyor gözüküyordu. Devamlı konuşuyor gözlerime bakıyor ben kalkalım dediğimde saat erken diyip sahile gittik. Yağmurda ıslandık falan. Eve gider gitmez aradı sordu falan . Sonraki günler uzaklaştı anlam veremedim sordum yok öyle bir şey dedi ama her gün olunca bir gün kavga esnasında ben senden elektrik alamadım dedi. Olabilir keşke bunu bana daha önce söyleseydin dedim .

Aslında bende çok alamamıştım ama bu kadar ilgisine karşılık zamana bırakmıştım . Bu kavga olana kadar neredeyse öyle böyle 1 buçuk ay geçti . Çünkü o da ikilemler yaşıyordu falan .

Sonra olduğum şehre tekrar geldi ( ailesi burda yaşıyor ) 15 gün kalacaktı. Geldiği günün ertesi günü ısrarla görüşmek istedi , görüştüm. Akşamında benden özür diledi ben geçen yanılmışım falan dedi elektrik aldım falan sesi . Bu görüşmenin ardından 5 6 kere daha görüşme oldu. Dönmeden tekrar görüşecektik sözleşmiştik arkadaşları ile plan yaptı ve aramızda çıkan tartışmadan dolayı görüşmedik ki bu tartışmadan sonra ipler koptu sanki

Neredeyse 2 aya yakın görüşmeyecektik ve Benimle görüşmek yerine arkadaşlarını tercih ettiği için kırıldım kızdım. Belki abartım bilmiyorum .

Gittiği gün bile evimi bildiği halde 5 dakika gelmedi .

Sonra bu sabah mesajla kavga ederken bana 30 yıllık evliymişiz gibi ağlama abartma 3 aydır görüşüyoruz dedi. O bi buçuk ay benden soğuman iÇin her şeyi yaptım sen bağlandın dedi ( ben bağlanmadım ki olanları anlamaya çalıştım )Hem de çenenin altındaki kılları bi temizle dedi( ki ben de polikistik over var ve tüylenme yapıyor bu kadar detay bilmese de tedavi gördüğünü biliyordu ) kendisi günde 8 tane içerken koktuğu ağzına bakmadan söyledi bunu bana

Ben hastalığımı söyledim , yanına gittiğimde aynı ayakkabı bile giyinmesiymiş herşeyimi özenle yaparken sence ben bilmiyor muyum dedim .

O da bana ben yalnızlığa alıştım seninle her şey çok güzel yanında her şeyi unutuyorum ama yalnızlığa çok alışmışım dedi .

Arıyor benimle yakın olmaya çalışan cümleler kuruyor şimdi

Kusura bakma da tam bir gavatmış.

dengesiz, aklı karışık. muhtemelen geçmişinden bir kişiyi seninle unutmaya çalıştı çok da başarılı olamadı, sonra bence ona döndü ama bu sefer de aklı sende kaldı filan ben bunları algıladım yazdıklarından.

bence hiçbir şekilde yüz verme, böyle dengesiz insanlar seni ancak yıpratır..

Bu ne dengesizlik ya. Her şeyi geçtim tam bir dengesiz. Asla devam etmeyin. Sizi kukla gibi oynatacak yoksa.

Değil mi ? Başka bir gün başka bir şekilde yine böyle yüzüme vuracak bir şeyleri ...

Bugün konuşacağız her şeyi tek tek söyleyeceğim
Böylesine ayrılık konuşması falan yapmayacaksın, ne yapacaksın biliyor musun? Hemen şimdi her yerden silip engelleyecek ve ölmek üzere olduğunu bile duysan kesinlikle dönüş yapmayacaksın. İletişimi bıçak gb keseceksin ki senin hayatında zerre kadar öneminin olmadığını anlayıp kaf dağındaki totosu dan diye yere çakılsın.

Az canınızın kıymetini bilin elin dengesizine ayarlarınızı bozdurmayın.

Bide benim onurumu düşünün..
Dönememm..

Dönsem yanında gerçek ben nasıl olabilirim ki ?

Yok acaba Şuan bi yerime takıldı mı takılmadı mı arasında sadece kendimi çok çirkin hissederim ki biz ilk resimlerimizi görünce bu kız çok güzel bana bakmaz demiş sözde ...
Sakin dönme arkadaşım, sakın

Back
X