Benim hiç arkadaşım yok çevremde keşke olsa ,arkadaşım olmak istermisiniz :)

Mavisssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
174
5
0
33
Afyon
merhabalar :) bu foruma üye olduğum günden itibaren aslında kendimi çok iyi hissetmeye başladım :38:
Ben 19 yaşındayım 20 yaşına gireceğim :) . konyanın ilçesinde yaşıyorum ve hiç arkadaşım yok bugün bir arkadaş konu açmış ondan cesaretlenerek bende açtım .
Çekiniyordum çünkü =) arkadaşlarım olsa ne kadar güzel olurdu aslında derdimi paylaşmak dertlerini dinlemek mutluluğumu paylaşmak istiyorum . burda beni anlayanlar gerçekten oldu ..
gönül ister ki hayatım da da olsun böyle kişiler çok isterim tanışmak kaynaşmak yanında olmak yanımda olmak isterim :) bunları yazarken bile çok duyguluyum rabbime şükürler olsun tabiki isyan etmiyorum hayatımda biri var beni seven değer veren annem var ama arkadaşın yerini de bunlar tutmuyor zaman zaman :) biliyorum biliyorum çok uzattım kendini yalnız hisseden arkadaşı olmayan kk. üyeleri ile tanışmak istiyorum sizde istersenizz :38:

meraba canım tabi ki arkadaş olmak isterim benim de çok arkadaşım yok sayılıdır yani.bi derdin varsa anlat yardımcı olmaya çalışırım zaten burda herkes samimi arkadaşlarına anlatamadıklarını çok rahat anlatabiliyor ben de kimseye söyleyemediğim sırlarımı burada anlatmıştım açılıyor insan paylaştıkça..

Merhabaa :3:
Buda bir topik sanırım =)
Hayırlı olsun diyorum o zaman :1:

Back
X