Benim hikayem: transerden sonra grip oldum ama....

vebahargeldi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
3.058
2.399
198
Arkadaslar merhaba
bu konuyu bu surecte yasadiklarimi anlatmak icin aciyorum. Ben o kadar cok aradim ki basligi da ozellikle sectim. Insanlar umutsuzca dertlerine dusuncelerine care ariyorlar. Kafalarindaki soru isaretlerini gidermeye calisiyorlar.
Benim 3. Denemem. Dondurulmuslarla da ilk denemem olmus oldu. Ilk ikisinde o kadar dikkatettim ki yatmalar, is yapmamalar, disari cikmamalar....
anlatamam. Her hareketime sagimdan soluma donerken bile acaba dedim hep. Ama 3. Sunde hic oyle olmadi. Ilk yatim saatte 3 kere surgu kullandim. Yarim saatten sonra tuvalete gittim. 1. Saatte kalkip eve geldik arabayla bir saat yol. Sonra evde biraz uzandim yatamadim kalkip dolastim. 3. Gun grip oldum ates eklem agrisi bas agrisi dayanilmaz. 4. Gun doktora gidip kendi dr.uma da danisarak antibiyotik kullandim. Nasilsa hasta oldum tutmamistir diye hic onemsemedim. Misafir agirladim disari ciktim. Hatta iki elimde dolu dolu posetler bile tasidim. Ust raflara uzandim.
Bu arada esimden gecti grip hem krndimin hem onun burnundan getirdim. Senin yuzunden grip oldum diye. Iki gun agladim.
Oncelikle olumsuzluklari yaziyorum ki bunlarin tutunmaya engel olmadiginin bilinmesini istiyorum. elbette her insan farkli ama genelgecer bisey varsa o da kesinlikle uzun sureli yatmamak
Rabbim ne gosterir nasil devam eder bilmiyorum daha bugun sonucumu aldim. Benim gibi sagindan soluna donerken bile korkan kaygilanan arkadaslara moral olsun diye yazma geregi duydum. Rabbim herkesin gonlune gore versin. Bunlar bi kismi faydasi olacagini dusunurseniz yazin konusalim. Cunku sadece biz bizi anlayabiliyoruz

Allah kucağına almayı nasip etsin canım bende adetimle birlikte başlıcam ALlah izin verir ve 2düşüğüm var o yüzden özel ihtiyaçlarım dışında yerimden kalkmamayı bile düşünüyorum kafayı iyice bozdum anlıcan :))) yeter ki rabbim ol desin olur biliyorum ama elde de değil

Hayirli ugurLu oLsun insallah bende bekleme surecini griple gecirenlerdenim
Hemde en agirindan hapsuruk oksuruk akinti ates ne ararSan
Sonucumu sali gunu alicam insallah bende senin gibi yazarim.Bebegini saglikla kuCagina al inSallah

Dusuk de durum daha farkli tabii. O sureclere daha girmedik ama sunu cok iyi anladim ki rahat olmak cok onrmliymis. Ins. En kisa zamanda hayirlisiyla kavusursunuz bebeginize. Rabbim isteyen herkese nasib etsin

Sonucumu sali gunu alicam insallah bende senin gibi yazarim.Bebegini saglikla kuCagina al inSallah
Ins. Hayirli haberlerini aliriz ama gonlunu ferah tut grip hic etkilemiyor bile . Ben transferin ilk gunu de kac kere sebepsiz hapsirdim. Rahat ol.
Cok tesekkur ederim ins. Hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Bugun test gunudu ne yaptin. Hayirli guzel haberlerini bekliyorum ins.
Ben de bugun testimi tekrar etmeye gidecegim ins.

Allah razi olsun unuturmuyum. Aynen snde senle birlikte sonuc bekleyen herkes icin dualarim. Ins. Hayirli haber
ben test yaptim 770 civari omus iki degil 3 kati artmis ama suan cok kotuyum. Testten geldikten sonra iki kere top halinde jel geldi . Agrim da var tam adet gunlerim bugun yarin. Cok korkuyorum. Ilk kahverengi geldi sonraki pembe. Gorunurde kanama yok ama kocaman toplar halinde jeller boyle geldi. Dr.a da ulasamadim cok tedirginim

Cnm tedirgin olma bak bebegin buyuyooo masallah degerin cok guzel artmis
Ben bebek buyurken bu tarz sancilarin olabilcegini duymustum rahim genisliomus ya o yuzden mis bu sancilar
Bnmde bir kac gundur var ama kanama olmadigi surece korkma diolar
Sen simdi sakin ol ve doktoruna ulasinva ona bildir buyuk ihtimal oda bunlari solicektir
Dualarimdasin

vebahargeldi cnmm sonucumu yazmayi unuttum ama bak sen daha gelmeden ilistireyim suraya
Cok sukur cnm degerim pozitif
Allahim nasip ederse 15.gun 3376 sonucum
Tekrarlamiycam bidaha
Sende iyi ol uzulme emi

Bu arada ben hala hapsuruorum gribim gecmedi :)

Hadi gozun aydin cok sevindim. Darisi tum isteyenlerin basina. Degerin de cok yuksek iki taneler mi acaba :)
cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin

mrvis vebahargeldi ikinizin de gözü aydın olsun.... Allah'ım kucağınıza almayı nasip kısmet etsin. Dünden beri sizinde paylaşmış olduğunuz gibi bir durumdayım. Pazartesi günü transfer oldu ve ben o kadar dikkat etmeme rağmen nezle oldum. Dün sabah hapşırıkla başladı işteydim hemen izin alıp eve geldim yatıp dinlendim. Bugün sadece burun akıntısı arada da hapşırık var umarım sizler gibi sonuç güzel olur. Çarşamba günü test günüm inşallah bu hastalık bir şeyleri etkilemez. Dün akşam bu duruma çok üzüldüm olumsuz olacak diye ağladım durdum.

Iste tam da bu konuyu acmamin sebeplerinden biri buydu. O kadar iyi anliyorum ki grip nezle etkilemiyor. Etkileyen bisey varsa o da ruh halin. Rahat ol ins. tuttuysa zaten tutmustur hayirlisiyla .

Hadi gozun aydin cok sevindim. Darisi tum isteyenlerin basina. Degerin de cok yuksek iki taneler mi acaba :)
cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin
Cnm bnm ki dondurulmus 6.gûn tek embrioydu
Ikiz olabilirmi sence birde 15.gûn yaptirdim :)

Bu arada szn nasilsin birdaha test yaptin mi

Bir de Allah razi olsun onn fiziksel faydasi oldumu bilmiyorum ama rn azindan bana psikolojik olarak faydasi oldu. Ben elimden geleni yapiyorum hissi verdi en azindan. Tesekkur etmek icin baktim ama tekrar bulamadim. Yine bu sitede bi bayan ananasla ilgili bir makaleyi turkceye cevirerek paylasmis. O yazida ananasin rahim kaslarini calistirdigi fazla yememek uzere bu surecte faydali olabilecegi yaziyordu. yazida transfer gunundrn baslayarak 5 gun bir dilim yiyin yaxiyordu. Ben de uyguladim. Bunun disinda baska yerlerde de kivi kabak cekirdegi faydali diyordu. Ilac alir gibi dua ederek bir kivi ve bor kucuk kase kabak crkirdegi yedim. Ama en onemlisinin yatmamak oldugunu dusunuyorum. Transferden gelince 2 saat yatip sonra kalkip ara ara evde yurudum. Rahme kan gitmesi gerekiyor ki rmbriyo beslenebilsinmis. Bence en buyuk faydasi da bu oldu ama suan galiba biraz sıkıntiliyim. Dualarinizi eksik etmeyin

"sağdan sola dönerken acaba mı" cümlenizi okuduğumda işte benim gibi biri daha dedim.
otururken, kalkarken,gece yatarken sağa sola dönerken, ilişkiye girmeme isteği bebeğime bişey olur diye..
hepsini yaşadım ve yaşıyorum.
2 yıllık evlilikte hiç bir sorun olmamasına rağmen anne olamıyorum.olabilicekmiyim bilmiyorum.
ama bu kaygıları her ay bıkmadan yaşıyorum.demekki o kadar önemli değilmiş.
Rabbim ol dedikten sonra düşürmek isteyenler bile düşüremiyor.
bebeğinizle birlikte mutluluklar.Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağınızada almayı nasib etsin.

Cnm bnm ki dondurulmus 6.gûn tek embrioydu
Ikiz olabilirmi sence birde 15.gûn yaptirdim :)

Burada szn nasilsin birdaha test yaptin mi
Tek konulmussa degildir. Hrm 6. Gun hrm 15. Gunde test yaptigin icindir. Cunku ayni gunlerde yapildigi haldr 3. Gun olanla 5 bile cok farkediyor kaldiki senin 6ymis masallah
ben en son dun yaptim transferden sonra 23. Gun olmus oldu 1600 Du dedigin gibi 15. Gunde de 3000 leri bulur demekki. Hayirlisi. Simdi evdeyim dinleniyorum. Pazartesi okil basliyor napicagimi dusunuyorum kara kara. Dualarini eksik etme
bu arada alltaki cizelgeyi nasil yaptin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…