Benim hikayem: transerden sonra grip oldum ama....

Hifanur
Rabbim gonlune gore hayirlisiyla versin ins. En kisa en hayirli zamanda. Ginlunu rahat tut. O kadar cok insan biliyorum ki benim artik cocugum olmayacak diyip herseyi birakip sonra kendiliginden hamile kalan. Demekki ki tecrubeyle sabit hersey once beyimden sonra gonulden geciyor. Lutfen rahat ol. Pozitifi gormek de yetmiyor inan Rabbim hayirlisiyla versin

Evet cnm birde eondurulmuslarda deger fazla oluomus
Masallah senin minigine buyumus daha da buyucek annesi korkma biz ne gripler atlattik dimi:)
Imzaya gelince de sag ustte niskinin uzerine geldiginde kisisel bilgileriniz yazan yere tikladiginda dohum tarihini yaziosun kaydediosun bebegin sana bole tatli bir cizelge cikario
Dualarim herzaman seninle cnm allaha emanetsiniz

Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Birbirini tanimayan insanlarin birbiri hakkinda giyabinda dua etmesi neguzel

Allah'ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip kısmet etsin hayırlısıyla. Benim de test günüm Çarşamba günü acaba bugün test yaptırsam mı karar veremiyorum ilk günler bekleyeceğim diyordum ama 2 gün kala çok sabırsızlandım.

Bence az daha sabret. Degerin dusuk cikarsa uzulursun. Hayirlisiyla zamaninda ogren sonucunu. Cok zor biliyorum zaman gecmek bilmiyor. Kendine mesguliyet bulmalisin. Hayirli haberler ins.

Günaydın
Dün akşam işten çıktım eve giderken her zaman trafik olan yolda hiç araba yok yollar bomboştu yolda giderken çok düşündüm ama dayanamadım gidip yaptırdım. Şükürler olsun değerim 119 çıktı. Yarın da gidip tedavi gördüğüm hastanede yaptıracağım. İnşallah Allah'ım hepimize kucağımıza almayı nasip kısmet etsin. Daha her şey için çok erken ama şu sonucu almak bile insana güç veriyor.

Eveettt hikayenin gelisme bolumundeyiz
dun doktora gittim. Ilk randevumuz kese kalp atisi vee surpriizzz iki taneler
cok mutlu oldum. gozyaslariyla dinledim o sesleri. Annelik oyle ilginc bir duyguymus ki biri digerinden bir bucuk sadece 1.5 mm kucuk diye uzulmeye basladim masada
cok sukur bin sukur sonsuz sukur........
Rabbim hayra ulastirsin

Gözün aydın Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Seninle aramızda 1 veya 2 hafta var galiba ben de dün ilk kontrole gittim. Benim de ikiz şükürler olsun...

Gözün aydın Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Seninle aramızda 1 veya 2 hafta var galiba ben de dün ilk kontrole gittim. Benim de ikiz şükürler olsun...
Amin canim ins saglikla aliriz kucagimiza. Cok sevindim senin adina da. Nasil gidiyor iki tane olmasi etkiliyor mu seni

Amin canim ins saglikla aliriz kucagimiza. Cok sevindim senin adina da. Nasil gidiyor iki tane olmasi etkiliyor mu seni

Şimdilik bir sorunumuz yok şükürler olsun. Sadece çok çabuk karnım acıkıyor :) az ve sık yemeye çalışıyorum. 2 hafta sonra kontrole gideceğim 12. haftaya kadar riskli olduğu için içim çok rahat değil açıkçası sadece iyi düşünüp dua ediyorum.

Evet acikma olayi ben de de cok fazla ben hatta srker mi var diye suphe etmeye baslamistim. Tahliller yapildi bu hafta bayramdan sonra alacagiz. Ins. Onlar bari temiz gelsin. Ben dun aksamdan beri tedirginim. Ufaktan lekelenme gordum. Suan igneye donduk

Allah korusun olumlu seyler dusunmeye çalış olumsuz sakın bir sey düşünme canim iyisallah bir daha leke görmezsin Allah'ım onlara can verdi simdide ömür versin rabbim...

Allah korusun olumlu seyler dusunmeye çalış olumsuz sakın bir sey düşünme canim iyisallah bir daha leke görmezsin Allah'ım onlara can verdi simdide ömür versin rabbim...
Amin amin kocaman amin
Tedekkur ederim. Allahin izniyle hersey guzel olacak

Kizlar hepinizi tebrik edeerim bende grip oldum diye uzuluyordum ne guzel ucunude guzel sonuclar almissiniz insallah darisi basima :)
Rahat ol tutacaksa hic biseye bakmiyor. Rabbim veriyor. Tutmayacaksa da oyle Hayirlisiyla en guzel sekilde versin Rabbim
inan tub bebek kismi isin en kolay kismiymis. Suan ben yatiyorum dusuk riski varmis. Dualarinizi eksik etmeyin

arkadaşlar 3ünüzünde gözü aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.hele ikiz olduğunu okuyunca sankı sızı tanıyomus gıbı sevındım.acaba 2nizinde tek embıryodanmı ikiz oldu.benımde transferım haftaya inş hayırlı haber alırım

Yok canim tek embriyo degildi iki tane koyulmustu zaten bana. Bilmiyorum ikiz beni korkuyuyor a a Rabbim oyle vermisse amenna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…