- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
Evet cnm birde eondurulmuslarda deger fazla oluomusTek konulmussa degildir. Hrm 6. Gun hrm 15. Gunde test yaptigin icindir. Cunku ayni gunlerde yapildigi haldr 3. Gun olanla 5 bile cok farkediyor kaldiki senin 6ymis masallah
ben en son dun yaptim transferden sonra 23. Gun olmus oldu 1600 Du dedigin gibi 15. Gunde de 3000 leri bulur demekki. Hayirlisi. Simdi evdeyim dinleniyorum. Pazartesi okil basliyor napicagimi dusunuyorum kara kara. Dualarini eksik etme
bu arada alltaki cizelgeyi nasil yaptin :)
Eveettt hikayenin gelisme bolumundeyiz
dun doktora gittim. Ilk randevumuz kese kalp atisi vee surpriizzz iki taneler
cok mutlu oldum. gozyaslariyla dinledim o sesleri. Annelik oyle ilginc bir duyguymus ki biri digerinden bir bucuk sadece 1.5 mm kucuk diye uzulmeye basladim masada
cok sukur bin sukur sonsuz sukur........
Rabbim hayra ulastirsin
Amin canim ins saglikla aliriz kucagimiza. Cok sevindim senin adina da. Nasil gidiyor iki tane olmasi etkiliyor mu seniGözün aydın Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Seninle aramızda 1 veya 2 hafta var galiba ben de dün ilk kontrole gittim. Benim de ikiz şükürler olsun...
Amin canim ins saglikla aliriz kucagimiza. Cok sevindim senin adina da. Nasil gidiyor iki tane olmasi etkiliyor mu seni
Evet acikma olayi ben de de cok fazla ben hatta srker mi var diye suphe etmeye baslamistim. Tahliller yapildi bu hafta bayramdan sonra alacagiz. Ins. Onlar bari temiz gelsin. Ben dun aksamdan beri tedirginim. Ufaktan lekelenme gordum. Suan igneye dondukŞimdilik bir sorunumuz yok şükürler olsun. Sadece çok çabuk karnım acıkıyor :) az ve sık yemeye çalışıyorum. 2 hafta sonra kontrole gideceğim 12. haftaya kadar riskli olduğu için içim çok rahat değil açıkçası sadece iyi düşünüp dua ediyorum.
Evet acikma olayi ben de de cok fazla ben hatta srker mi var diye suphe etmeye baslamistim. Tahliller yapildi bu hafta bayramdan sonra alacagiz. Ins. Onlar bari temiz gelsin. Ben dun aksamdan beri tedirginim. Ufaktan lekelenme gordum. Suan igneye donduk
Amin amin kocaman aminAllah korusun olumlu seyler dusunmeye çalış olumsuz sakın bir sey düşünme canim iyisallah bir daha leke görmezsin Allah'ım onlara can verdi simdide ömür versin rabbim...
Kizlar hepinizi tebrik edeerim bende grip oldum diye uzuluyordum ne guzel ucunude guzel sonuclar almissiniz insallah darisi basima :)Amin amin kocaman amin
Tedekkur ederim. Allahin izniyle hersey guzel olacak
Rahat ol tutacaksa hic biseye bakmiyor. Rabbim veriyor. Tutmayacaksa da oyleKizlar hepinizi tebrik edeerim bende grip oldum diye uzuluyordum ne guzel ucunude guzel sonuclar almissiniz insallah darisi basima :)
Yok canim tek embriyo degildi iki tane koyulmustu zaten bana. Bilmiyorum ikiz beni korkuyuyor a a Rabbim oyle vermisse amennaarkadaşlar 3ünüzünde gözü aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın.hele ikiz olduğunu okuyunca sankı sızı tanıyomus gıbı sevındım.acaba 2nizinde tek embıryodanmı ikiz oldu.benımde transferım haftaya inş hayırlı haber alırım
Rahat ol tutacaksa hic biseye bakmiyor. Rabbim veriyor. Tutmayacaksa da oyleHayirlisiyla en guzel sekilde versin Rabbim
inan tub bebek kismi isin en kolay kismiymis. Suan ben yatiyorum dusuk riski varmis. Dualarinizi eksik etmeyin
Kizlarrr 8. Gun 74 degerimmIns canim ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?