Bir ilişki düşünün.
İlk tanıştığınızda eski sevgilisini unutması için beklediniz aklıma geliyor diye sana ihanet ediyorum diye ağlıyordu. Sizden 10 gün önce ayrılmışlardı.
Unutturdunuz beraber üstesinden geldiniz 2 yıl elele, seviyordu sizi.
Evlendiniz, siz sözlüyken sizi başka biriyle internetten sanal alemde aldattığını 4-5 kere de yüzyüze görüştüğünü düşünün.
Bu kızla görüştüğünü 3. evlilik yıl dönümünüzde öğrendiniz.
Sadece bu konuda bile ne yapardınız?
Çocuk vs. bağlayıcı bir şey yok, devlet memurusunuz.
Ozur dileyerek yaziyorum kirmak istemem sizi ama devlet memurusun okumus kendi ayaklari uzerinde durabilen bi insansin madem neden kendinden ödün veripte baska birisini unutmasini bekledin yanlis burda baslamis zaten sen deger vermissin belli ki oda bisey zannetmis kendini ne yapman gerektigini sen daha iyi biliyosun şu saatten sonrada umrunda olmamali bana gore birak o uzulsun ne hali de varsa gorsunBir ilişki düşünün.
İlk tanıştığınızda eski sevgilisini unutması için beklediniz aklıma geliyor diye sana ihanet ediyorum diye ağlıyordu. Sizden 10 gün önce ayrılmışlardı.
Unutturdunuz beraber üstesinden geldiniz 2 yıl elele, seviyordu sizi.
Evlendiniz, siz sözlüyken sizi başka biriyle internetten sanal alemde aldattığını 4-5 kere de yüzyüze görüştüğünü düşünün.
Bu kızla görüştüğünü 3. evlilik yıl dönümünüzde öğrendiniz.
Sadece bu konuda bile ne yapardınız?
Çocuk vs. bağlayıcı bir şey yok, devlet memurusunuz.
3.yil donumunde bi kizla bulusmus kocasıBen evlendiginizi gormemisim, evliyken bi hatasini yakaladin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?