Benim hikayem

Sözlüyken sizi aldattığını 3.evlilik yılınızda kendisi mi itiraf etti, siz mi yakaladınız? Ben ona takıldım

Ben yakaladım canım.
Sözlüyken ilişkisi olmuş tesadüf eseri tamda 3. evlilik yıl dönümümüzde öğrendim sözlüyken beni aldattığını.
Allah kimsenin başına vermesin

Ben yakaladım canım.
Sözlüyken ilişkisi olmuş tesadüf eseri tamda 3. evlilik yıl dönümümüzde öğrendim sözlüyken beni aldattığını.
Allah kimsenin başına vermesin

Offff Allah onu bildiği gibi yapsın,iyiki çocuk yok canım. Belki uzaktan yorum yapmak kolaydır ama keşke öğrendiğin an noktayı koysaydın.Geri adım atmamalısın,seni duygusallıkla,pişmanlıkla ikna etmesine izin verme.Adamın kanında var demekki

Ne sorucam, konuşucam basardım tekmeyi iradesize

Ben de tam bunu diyecektim, sizi sevgili degil yarabandi arkadas yapmis.

Niye yaptığını sorun konuşun. Eger birlikte devam etmek istemiyorsa siz de vazgectim diyeniliyorsaniz ayrilma planlaei yapabilirsiniz. Kolay bir durum degil ama heo aklınıza gelecekse ve esiniz bu durumdan vazgecmeyecekse.. boşanmak çözüm değil diyen bir insanım genel manada ancak sizin çocuk gibi bir bağlayıcılığınız yok. Kurtulmak belki çözüm olur..

3. yıldönümü kutlayacak raddeye bile gelmemiş olurduk ben olsaydım..
10 gün önce ayrlmış bir adamı hayatıma almam ben isterse kendini paralasın.

En buyuk hatta , iliskisi biter bitmez sizin baslamaniz..

Ha sevgiliyken ha sözlüyken ha evliyken, adam aldatmis mi, aldatmis!!! Evliyken aldatmadi diyorsunuz, nerden biliyorsunuz? Sözlüyken aldattigini 3. yil evlilikte siz bulupta ögrenmisiniz, evliyken yaptiklarini iki cocuk annesi olunca ögrenmek istemiyorsaniz biseyler yapmaniz lazim... Tabii ki o size bikereydi bosluktaydim, cok pismanim bidaha olmadi olmaz diyecek, peki bu sözlere güvene bilecekmisiniz... Bosamiycaksiniz bu belli ama bari iyi bi gözünü korkutun, terk edin, evden kovun, baya bi yalvartin, bunun yani sira evliyken bi haltlar cevirmismi arastirin, hazir tekmeyi vurmusken temelli cikartirsiniz hayatinizdan...

ayrılıp 10 gün sonra sizinle başlaması zaten abes.. siz bilmiyor muydunuz neden kabul ettiniz ki..
"beraber üstesinden gelmek" nasıl birşey.. hastalık değil ki bu.. sizin enerjinizi çala çala acısını hafifletmiş..
sözlüyken de durmamış.. aslında hiç durmamış.. bi durup düşündüğü olmamış..
bundan sonra neden dursun? bu şüphe ile devam edebilecek misiniz siz bilirsiniz..
ben edebilirdim belki.. kesin boşanırım diyemem ama mutsuz olacağımdan, hep kırgın olacağımdan emin olarak devam etmiş olurdum..
buna şüphe yok..

On gün önceki sevgilisini unutturmaya calismissiniz ya yeni sevgilisi olarak, ben onu idrak edemediğinden sonraki duruma yorum yapamayacagim. Baştan yanlış bi iliski zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…