• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hikayemde böyle bitti.

Doğru anlamışsınız. Ama ailede sadece anne yok babam ve kardeşim de var. Öyle bişey yaparsam mahvolurlar.

Peki o zaman ömür boyu yalnız kalacaksınız. Kendileri evlenmiş aile kurmuş ama siz kurmayacaksınız söylediğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunun farkında mısınız acaba

Peki o zaman ömür boyu yalnız kalacaksınız. Kendileri evlenmiş aile kurmuş ama siz kurmayacaksınız söylediğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunun farkında mısınız acaba
Farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor konuyu tekrar konuşmak için anneminde gönlünü almak için yanaştım ama benim onun gözünde bittiğimi artık kardeşim için yaşadığını ve onun için ayakta kaldığını evlendirsin baban seni ama şunu da söylüyorum asla o insanların yüzüne bakmam muhattap olmam evlenince de çocuğu gözüme sokma nefret ettim onlardan senin yüzünden dedi ve beni suçlu durumuna düşürdü. Yani arkadaşlar demekki hayırlısı buymuş. İnsanları tanımadan daha böyle yaptı anlam veremiyorum. Beni bazı noktalara getirmek için kendisi kışkırtıyor sonra hatayı benim üzerime atıp beni manipüle ediyor. Daha yapabileceğimiz bişey kalmadı.

Annemin bahaneleri şunlardı pandemi var bekleyelim, kardeşin okucak daha, maddiyat yok falan dedi. Ama pandeminin biteceği yok, kardeşim için hayatımı ertelememin beklentisi çok saçma, maddiyatıda kendim karşılıcam dedim ama yine de ikna edemedim.
Bazı anneler bir kardeşi bir kardeşe kurban eder.
Sizinki onlardan sanırım
Annenizi olaydan çıkarın tamam sen nişana gelme beni mesela amcamlarda isteyecekler diyebilirdin.
Sorana annem pandemide hiç dışarı çıkmıyor kimseyi eve almıyor derdin.
Ama bunları karşıdaki kişiden eminsen yap

Farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor konuyu tekrar konuşmak için anneminde gönlünü almak için yanaştım ama benim onun gözünde bittiğimi artık kardeşim için yaşadığını ve onun için ayakta kaldığını evlendirsin baban seni ama şunu da söylüyorum asla o insanların yüzüne bakmam muhattap olmam evlenince de çocuğu gözüme sokma nefret ettim onlardan senin yüzünden dedi ve beni suçlu durumuna düşürdü. Yani arkadaşlar demekki hayırlısı buymuş. İnsanları tanımadan daha böyle yaptı anlam veremiyorum. Beni bazı noktalara getirmek için kendisi kışkırtıyor sonra hatayı benim üzerime atıp beni manipüle ediyor. Daha yapabileceğimiz bişey kalmadı.
Onun sizin gönlünüzü alması gerekirken siz hala çabalamaya çalışıyorsunuz farkında mısınız?
Anneniz usta bir manipülatör
Bir an önce kendi hayatınıza bakın.

Back
X