Ben olsam herhangi bir konu hakkında karar vermeden önce asla ama asla öyle gorumcenin yanında bu konuyu konuşmam.
Karari eşimle verir herşey bittikten sonra kendisinin haberi olur..
Önerilerini beğenmiyor iseniz ondan uzak yerde konuşun
Ama eşinize söylediği cümleler hoş değil
Mesela herkes beyaz araba överken ben karşı çıktım ama şimdi beyaz arabam var
Babam kırmızı alınmaz derdi kendi aldı
Yani konuşsun ne önemi var
Eşin koca Adam ablası ya da senin dışında görüşü olamaz mı
Benim dediğim olmazsa kavga ederiz tavrınız hoş değil
Bu tarzınız dışardan da hissediliyor ki ablası bunu dile getiriyor
Evlilik orta yolu bulma sanatıdır dediğim dedik olma değil
O zaman hata eşinizde..evinize alacağınız koltuk modeli,yada araba rengi vs sadece sizi ve esinizi ilgilendiren konular.Tamam nezaket olsun diye fikir alınabilir ancak ben fikrini sormadigim hickimsenin işime karışmasından hoşlanmam.ondan gizli almadigimiz surece, o bir yolunu bulup ortayi cay kasigi gibi karistrimayi seviyor
ailesinden ablasindan gizli esim hareket etmez zaten
Sende hemen milletin içinde yapıştır lafi, abla eniştenin senden korktuğu kadar korkmuyor daha, ama inan büyügüm olarak kendime seni örnek aliyorum de göz kirp şaka yollu gönderme yap bak bakalim daha diyomu.
ki benim görümcede aynı . Eşim niyeyse her boku ablasına söyleme gereği duyar, oda ben olmuş olsam şöyle yaparım diye başlar. ... Sonuç benim istediğim değil görümcenin istediği olur.
Aaaaa bakın burda yanlışınız işte. Eşinizin fikrine önem vermeyip sadece benim istediğim olsun diyorsanız o zaman gorumceniz haklı.canim bu hataya cok dustum, degistiremiyorum kendimi
evlilik onceside hersey tum detay istedigim gibi oldu, olmadikca ben tartisma yarattim, esim hep alttan alan oldu
dedigin gibi belkide bu yuzden, kardesimi eziyor bu gelin diye dusunceyle mi yapiyor acaba
Gorumcenizin tavri bir yana sizin dedigim dedikliginiz de hos degil. Esiniz koca adam, sizden farkli fikirleri, istekleri olmasi cok dogal. Illa benim dedigim olsun tavriniz sizden goturur.
canim bu hataya cok dustum, degistiremiyorum kendimi
evlilik onceside hersey tum detay istedigim gibi oldu, olmadikca ben tartisma yarattim, esim hep alttan alan oldu
dedigin gibi belkide bu yuzden, kardesimi eziyor bu gelin diye dusunceyle mi yapiyor acaba
Esiniz sizinle hemfikir olmuyor, sirf surat asip laf etmeyin diye iyi tamam diyor. Bu adam nereye kadar bu kadar sabredebilir ki? Cok fazla dominantsiniz, kardesimin sizin gibi ona soz hakki birakmayan esi olsa sirf kardesim de fikir beyan edebilsin diye firsat yaratmak icin gorumceniz gibi yapabilirdim belki. Yoksa esinizin sesini cikarma imkani yok sizin yaninizda. Belki gorumcenizin dedikleri esinizin fikridir de ablasina soyletiyordur.ben kucuklugumde cok hastaliklar gecirmisim ve annem babam ne istediysem ne zaman istediysem yapmislar, bu sekilde buyudugum icin tum iliskilerimde zorluk yasadigim dogru, istedigim dedigim gibi olmassa problem yaratan bir tipim, bende boyle olmak istemiyorum ama en basiti moralim bozuluyor, simdi esimde senin surat asmandasa senin dedigin olsun diyor ama dedigim gibi ceremesini illa bir sekilde cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?