benim için bebegimin olması için dua edip bir kişi bir yasini şerif okurmusunuz

bende okuyacagim canim 1 tane.ALLAH kabul etsin cümlemizinkini...

:teselli:canım rabbim hayırlısıyla nasip eder inş.bende okurum.ama 2 gün sonra ancak okuyabilirim.o zaman veririm sayıyı.olur mu..

yarin bende okurum cnm insallah ALLAH kabul eder sen arada kac tane okundugunu yaz bizde bileleim sayiyi baska insan buldugumda haberdar ederim ama dedigim gibi sayiyi ara ara yaz bize sende bana dua et ne olur

Ben de insallah adetim bittiginde okurum ..

Yani bir kac gün sonra filann ..

Allah dualar hürmetine evladimizi yollasin hepimizin ..

Bu dayanismamiz beni cok duygulandiriyorr ..

merhaba arkadaşım bir arkadaşım daha okuyacak ama şuan regl pazartesi okursam olurmu diye soruyor bu arada sayfanı daha sık ziyaret etmen iyi olur

bende okudum birr tane 10kisi buldum ama ismini soylemen gerekiyormus isme okunursa daha iyi yarin cvbini bekliyorum ona gore haber vericem bende

arkadaşım bende tüp bebe yöntemi ile 13 haftalık hamileyim bende senin için 1 yasin bu akşam yada yarın okuyacam okudum die sana bildiririm allah kabul etsin şimdiden

merhaba bende bu ay özel birşey denedim tutsun diye bede okutuyorum ama ben okuta bildiğim kadar okutuyorum şu an ve tutarsada ben okumayı bilmediğim için sididen hatim ediçem kalp atışlarını duyuncaya kadar ve okuttugum yasinleri ve hatimin duasına mevlüt verçem dualarınızı iştiyorum
eşime okutucam okutunca haber veririm rabbim kabul ettin

kızlar hepinizden allah razı olsun hepinizin rabbim yüzünü güldürsün benim kucagıma alcagım bir yavrum olur inşallah sizin dularınızı rabbim kabul eyler

amin ilk sayfada görünmüyorsun o yüzden yazım dedim eşime söylemeye fırsatım olmadı kısmet olursa bu aksam okutcam okuyuncada haber vercem ok

Arkadasım bende anneme söylücem 1 tane o okusun 1 tanede ben okurum kısmetse sende bizim için dua et okuyunca yazarım buraya Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

mevlam yardımcın olsun şekerim bende bi yasin okurum :Saruboceq:

rabbim hepinizde rtazı olsun hepinizin tek tek ismini bilmedigim için gönlünüzde ne muradınız varsa versin allah işinizi rast getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…