benim için bebegimin olması için dua edip bir kişi bir yasini şerif okurmusunuz

kızlra 500 yasin 1 kişi 1 yasin 500 kişiden dua almak istiyorum şu anda burası sanırsam 23 olmuş bidende 100 e yaklaştı inşllah buluruz hepiniz saolun

1 tanede ben okurum....rabbim muradına tez kavuştursun....ben duanın gücüne çok inanıyorum... kolay gelsin arkadaşım....

kızlar daha cok gerekli 100 oldu sayılır ama fazlası yok

bu akşam bende bir tane okurum inşallah

dualarında beni de unutma olur mu inşallah bana da nasip olur

Allah dualarını ve niyetini kabul etsin arkadaşım bende 1 tane okurum Yüce Rabbim kucağını boş bırakmasın

arkadaslar suana kadar 199 yasin oldu hepinizden allah razı olsun inşllah 500 e tamamlarız sayıya takılmamak lazım dogru söylüyosunuz ama 500 kişinin duasınıda almak güzel bir duygu

iyi akşamlar canım.malum bayan durumu dolayısyla geç okuyabildim yasin-ini.bu gece 3 tane ben ayrıca 2 komşumda 1 er tane okudular senin duan için.dilerim allah başı da sonu da hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda herşeyin hayırlıı olsun canım.herşey allahtan ve verse de vermese de bir bildiğ vardır demekki hayır öyledir unutma.ve daima dualarını eksik etme.allah gönlüne göre versin.5 yasin oldu bizden .dilerim zamanı geçmediydi.gerçi duanın zamanı geçmesiolmaz niyet önemli.dimi.
allaha emanet ol.bunu okuyan arkadaşlar müsaitseniz ltfn sizlerde yardımcı olun.hepinz allaha emanetolun

had arkadaşlar nerdesiniz...az kalmışsayılır..sizde yardımcı olun arkadaşımıza ltfnnnn

Arkadasım bende anneme söylücem 1 tane o okusun 1 tanede ben okurum kısmetse sende bizim için dua et okuyunca yazarım buraya Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

arkadasım anneme söyledim okudu bende okudum ayrıca yengem ve bi komsumuz da okudu yani 4 yasin oldu Allah kabul etsin inşallah duanı bizimkileride amin

merhaba kusura bakma güzelim okuturum diye söledim ama çok rahatsızdım eşimede söylicem anımda olmuyordu yanımda oluncada unutuyodum ama biraz önçe okuttum eşime rabbim kabul etsin allah bizede nasip eder inşallah bir evlat allah açil şifalar versin kendine iyi bak allaha emanet ol.

arkadaslar şu ana kadar 350 yasin oldu 350 kişden dua aldım inşlalh rabbim kabul eder bugün tedavimin 4. günündeyim umarım bu defa gebe kalırım 500 kişi bulmaya calışıcam umarım bana yardımcı olu ne olur

uc ayri topik gordum yasinle ilgili hatta iki de olabilir kabul ederseniz isimleri ve kisileri karistirdigim icin burda isteyen tum arkadaslarimiza diye niyet edip okudum bir tane bugun. yarin da okuyacagim haber veririm.
sayiya takilmayin okyabilen herkes okusun hatta soyle duymustum, kulun kula habersiz ettigi dua tutar diye.
Allah kabul eder Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…