benim için bebegimin olması için dua edip bir kişi bir yasini şerif okurmusunuz

evet caım bir kişi bir yasin dualrınız enimle olsun eşim pazartesi tese olucak

canım inşallah güzel haberini alırız.
inşallah iyi geçer tese ameliyatı.
ben kuran okumasını bilmiyorum ama dualarım seninle.
ben 1buçuk ay önce yaptırdım,benimde eşim tese oldu ama bizim tutmadı.
inşallah senden güzel haberler alacağız. dualarımız seninle

biraz evvel okudum.allah kabul eder inşallah.yaşınız çok genç umutsuzluğa kapılmayın sakın.allah inşallah hiçbirimizi daha fazla bekletmez.pazartesi iyi haberlerle dönmeniz temennisiyle...

hepinizden allah razı olsun inşallah sizlerin duasıyla sizlere güzel haberlerle dönecegim allaha emanet olun

güzel haberini de yaz mutlaka ve ne olursa olsun allahtan umut kesilmez biliyosun.her yaşadığımızda bi hayır vardır.kızllar hadi bir yasinde sizlerden olsun ltfn.arkadaşımızın içi rahatlasın hiçolmazsa.

arya cok saol eşim pazartesi amaliyat olacak bende o gün yumurta toplanacak ne olur dua edin herşey yolunda gitisn allahım yanımızda olsun bizimde herkesinde

ayy çok geç mi gördüm topiği.. geç kaldım sanırım
neyse olsun, bende içimden geldiği gibi sureleri okur duamı ederim senin için canımbenim...
mevlam hayırlı bir evlat nasibetsin inşallah sanada bizede...

"Allahümmeftah aleyna hikmetekevanşür aleyne rahmeteke ya ze celali vel ikram."

"ALLAHIM SENıN KOLAY KILDIĞINDAN BAŞKA KOLAYLIK YOK,
SEN DıLEDıĞıN ZAMAN ÇETıN OLANI KOLAYLAŞTIRIRSIN,
GÖNLÜMÜZÜ AÇ VE ıŞıMıZı KOLAYLAŞTIR..."

amin amin amin.....

kızlar hepinizde allah razı olsun bulundu sperm haydi halay cekelim

egeli saolasın canım şimdi aradım ilk döllenmede olmuş allahın izniyle

hadi canim insallah bu son denemen olur. varsa nasibinizde cocuk olur benim icime bir huzur dogdu sprim bulundu halay cekelimi okuyunca bana isik dogdu sanki o sprim yasayip buyuk adam olacak o sizin yolunu bekleyeceginiz okusun diye dua edececeginiz aman yersin ne icersin diye nazlkandiracaginiz evladiniz olacak sami yaziyorum hisetim bunu. insallah hislerim sana mujdedir. ben sana ZATEN YASIN OKUMUSTUM insallah yine okumak nasip olur.

saol efelin sizlerin duasını rabbim kabul etti ne olur dualarınızı unutmayın sen öyle dedinyya benimde içime bi mutluluk geldi allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…