canım bu durumda ne yapılır aklım almadı ...konuşup gönderin desem insanın vicdanı el vermez..(yaşlılar sonuçta) benim kızdığım nokta yaşlılar biz gençlere göre daha tecrübeli olmalılar yani bu kadar uzun süreli kalmamalılar..ayrıca ne kadar iyide olsalar aynı evin içinde çok zor...kendi ailemizle bile aykırı düşeriz yeri gelir kaldıki kv kp re tahammül edelim başka çocukları yokmu birazda oralara gitseler..şehir dışındamı yaşıyorlarki 2 aydır sizdeler..çok zor bir durum gönderemessin ayıp olur ama aynı evin içinde yaşamak da çok zor ..çalışıyorsun herhalde en azından gündüz evde değilsin...kızlar desteğinize ihtiyacım var tekrar..
Sizden benim için dua etmenizi istiyorum, bana vicdan versin akıl fikir versin..
Sebebi ise şu; ben babamın evinde hayatımda hiç yatılı misafir görmedim 1 gece bile, hiç alışık değilim. şansıma eşimn ailesi de bayılır gelip kalmaya bazen hastane işleri oluyor , bazen sadece bizi görmeye geliyorlar her gelen en az bi hafta kalıyor. Kimseye bişey diyemiyorum ama 1 hafta o geliyor 1 hafta öbürü ben senenin nerdeyse yarısında misafir ağırlıyorum. Bazen 5 kişi bazen 1 kişi...ama düşünün ki ben hayatımda ne misafir görmüşüm ne birinin bana karıştığını görmüşüm hiç alışkın değilim ..yıllardan beri gelen bi birikim oldu bu durum zaten ben de
şu anda da kv ve kp ben de ikisi de çok yaşlı asla kötü insanlar değiller, allah var bi art niyetlerini görmedim..genelde 2-3 hafta kalıp giderler ben de o süre zarfında dişimi sıkarım. Bu sene 2 ay olacak ve ben artık bittim..çok yaşlılar sofrada söylemesi ayıp sümkürürler vs ve bunun gibi birçok şey şu an mideniz dayanmaz diye söyleyemiyorum..bazen eşim uyarıyor biz yaşlıyız ne yapalım diyorlar.. Yanımda gaz çıkarmalar bi de karışırlar biraz onu öyle yap filan diye..şikayet etmek istemiyorum ama durumumu anlamanız için birazını anlattım sadece..
Ilk başlarda dayanıyordum ama hiç gidecek gibi değiller soramıyorum da , o kadar sinirim bozuk ki eve resmen her akşam cesedim gidiyor sürekli ağlıyorum kendimi tutamıyorum, inanın yaşam enerjim kalmadı sabah sadece yüzümü yıkarken aynaya bakıyorum ne makyaj ne bişey ,her gören hasta mısın diyor.
Eşim de farkında ben de sıkıldım istersen konuşayım diyor..asla öyle bişey istemem çünkü ben de yaşlanacağım, vicdanım el vermiyor onları boynu bükük göndermeye ama ben de benden geçtim..
Kibarca uyarın demeyin eşim kaçkez uyarmış ben yokken biz yaşlıyız ne yapalım diyorlar ..benm annem de yaşlı ama hiç görmedim böyle şeyler
ne olur bana bi akıl verin , dua edin, ya ben elden gideceğim , ya evliliğim...ya da onları göndersem bi ömür vicdan azabından kurtulamam
2 ay kisa bir zaman degil ki, artik aile gibi olmussunuz. Yani madem rahatsizsin, bunu soyleyebilir musade isteyebilir erkenden dinlenmeye cekilebilirsin.
Ayrica eltilerin terbiyesizmis, misafire gelme mi denir. Ki bunlar kocasinin annesi ile babasi. Yuh!
sende onları yabancı gibi görme evinde rahat hareket et pijamanı giy tv nin karşısına geç uzan başka yolu yok canım ya eşin onları kibarca evine yollayacak yada sen onlar evinde yokmuş gibi rahat hareket etmeye çalışacaksın.ayrıca bu kadar yatılı nisafiri misafir seven insan bile istemezsenenin yarısı yatılı misafir ağırlıyorum demişsin bu da çok fazla.Allah yardımcın olsun
ben kalabalık ve bize gelen yatılı misafirlere alışık olmama rağmen 2 gün misafirim oluyo çekemiyorumm :/ napıyım zaten çalışıyorumm yoruluyorum haftasonu dinlenmek istiyorum
eşim de farkında ben de sıkıldım istersen konuşayım diyor..asla öyle bişey istemem çünkü ben de yaşlanacağım, vicdanım el vermiyor onları boynu bükük göndermeye ama ben de benden geçtim..
kibarca uyarın demeyin eşim kaçkez uyarmış ben yokken biz yaşlıyız ne yapalım diyorlar ..benm annem de yaşlı ama hiç görmedim böyle şeyler
ne olur bana bi akıl verin , dua edin, ya ben elden gideceğim , ya evliliğim...ya da onları göndersem bi ömür vicdan azabından kurtulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?