bence esinizin söylemesiyle giderlerse arkalarindan vicdanin sizlar
en iyisi kendileri gitsinler bekle
ama ben olsam ayni sofraya oturmam
mümkün degil yani
evde biraz kacak yasarim
calisiyorum hastayim dinlenmem lazim vs
ama kimseninde kalbini kirmam cünkü sonra icim icimi yer
benim yaşadığım şeylerin aynısı benimde kp senenin yarısını bizde geçirir bende konu açmayı düşünüyordum ama konunu görünce kendim açmış gibi hissettim.ağustos ayında doğumum vardı geldi ve tam 49 gün gitmedi dahada gitmeye niyetli değildi ama eşiyle ayrılar kaynanam gelmek istiyordu bebeği görmeye o yüzden gitmek zorunda kaldı.aradan 1 ay geçti tekrar geldi doktora diye bu seferde 17 gün kaldı.daha gideli 1 hafta olmadı 7-8 güne tekrar geliyor yeğeninin düğünü varmış bu böyle sürüp gidiyor 1 ay varsa 1 ay yok hatta düğün olduğunu bize söyledi gideceği gün o zamanlar düğüne 15 gün kalmıştı gitme bekle demedik çünkü çook bunalmıştım.ka demedik diye bana surat yaptı giderken,o nezaman gelicem dese psikolojim alt üst oluyor evimde hiç rahat denen bişey kalmmıyor bütün haraketlerim kısıtlanıyor.eşimde bu konuda çook anlayışsız sana ne zararı varki dyip duruyor.tamam herhangi bir zararı yok belki ama belli bir saatten sonra insan çekemiyor,evinde özgür olmak istiyor.ayrıca hijjen sorunları bizdede var tuvaletten çıkıyor ellerini yıkamıyor,sümkürüyor üstelik minicik bebeğim var ona dokunduğunda çok korkuyorum mikrop kapar diye.vicdan yapıyorum bazen böyle hissettiğim için sonuçta yapalanlız bir insan.
Allah sana da sabır versin canım..
ben kendimi şöyle avutuyorum ya kötü niyetli fitne fesat peşinde bi kv kp im olsaydı ne bileyim beni istemeselerdi filan böyle olsa çok daha fazla üzülürdüm, ne biliyim insanların belki de hayatlarının son günleri onları üzmemeliyim diyorum..
sana da yardımcı olmak isterdim ama kelin merhemi olsa
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
biz dün çok kötü kavga ettik eşimleyanlış bişeyler yapıyorum ama nerde yapıyorum bilemedim bi yorumlar mısınız haksız mıyım şimdi ne yapmalıyım
akşam ve gidince yine aynı şeyler zaten moralim yerlerde..yemekte yine malum şeyler bi de herkes ortaya koyulan (şöylemesi ayıp turşu ya) elini sürdü elleriyle alıp yediler ben de hiç yemedim tabii. turşuyu da yeni açmıştık eşim dedi ki çok güzel olmuş tadına bak ben de şu an bakamayacağımı söyledim. yemeğimi de yiyemedim malum sebeplerden eşim de illa yemek ye diye tutturuyor. yiyemeyeceğim üstüme gelme diyorum sen yemeğince ben çok üzülüyorum diyor surat yapıyor, sinirleniyor..
oysa ki ben bekliyorum ki neden yiyemediğimi anlasın üstüme gelmesin, benim tarzım değil böyle böyle oldu midem kalktı yiyemiyorum diyemem kimseyi üzmemek için, yiyemiyorum diyince anlasın diye bekliyorum anlamıyor..
neyse sonra dedim ki ben banyoya gireceğim benim için ayarlar mısın dedim..(hijyenik sebeplerden ötürü banyoya giremiyorum küçük tuvaleti kullanıyorum benden başka kimse kullanmıyor sadece duş için giriyorum banyoya) bana diyor ki nasıl ayarlayayım suyunu mu ısıtayım..anlamıyor ..illa açık açık söylemem mi lazım ben böyle söyleyince anlamalı bana biraz yardımcı olmalı diye bekledim yok...çok anlayışsızsın dedim iyice sinirlendi..
bütün akşam sinirler iyice gerildi ufacık bi sebepten 4 yaşındaki çocuğa kızdı eline vurdu nasıl ağladı yavrum..ben de o kadar gergindim ki patladım..bi daha çocuğa dokunursan hiçbirimiz yüzünü göremezsin dedim gücün ona mı yetiyor dedim BEN SENİ O ÇOCUKLAR İÇİN ÇEKİYORUM BUNU BİL ONA GÖRE DAVRAN DEDİM (bunu utanarak yazıyorum nasıl söyledim ben de anlamadım aslında eşimi çok severim ama bilinçaltım artık bu şekilde mi düşünüyor nedir).. çok kötü olduk yani..
düşüyorum da bizim aramız bundan sonra nasıl düzelecek ne yapmalıyım kızlar bi yandan da haklı olduğumu düşünüyorum..
kv kp bugün bile gitse kendimize gelemeyeceğiz ve evliliğimi toparlayamayacağım gibi gelmeye başladı..
uzun oldu kusura bakmayın, yorumlarınızı esirgemeyinn..şimdiden sağolun
canim yasadiklarin birikmis ve bu sekilde patlamis kendini suclamaktan vazgec emin ol evliligin oyle cikmazlara falan girmedi bugun onlar gitse siz daha iyi olacaksiniz. evimiz bizim siginagimiz gibidir dis dunyanin karmasasindan kesmekesinden gelir siginiriz dus alir yemek yer tv izler rahat eder esimizdende sevgi ihtiyacimizi karsilar sarj olur ve yeni gune oyle baslariz ama senin suan siginagin talan edilmis en temel haklarini ihtiyaclarini karsilayamiyorsun belkide eve gelmek bile istemiyorsun bunun sende yarattigi kaygi iste boyle disa vurmus cok haklisin fakat onlar eger yardima muhtac degillerse kendi kendilerine yetecek konumlari varsa emin ol nazik bir dille esin soylese ve gonderse vicdan sucu islemis olmazsin kaldi ki digerleri hic evine bile koymamis dahasi sen boyle vicdan kaygisi cekerken evliligin yara alirsa bu defa vicdan sucundan daha buyuk bir suc islemis olmayacak misin? onlari en uygun sekilde kirmadan uzmeden gonderin hediyeler alin sever yaslilar oyle seyleri eksikleri varsa tamamlayin sik sik arayin nasil olduklarini sorun yani yine diger eltilerinin yapmadiklarini yapmis olursun bu da vicdanini rahatlatmali bence....evliliginizde kritik bir noktaya gelinmis oyle cikmazda falan degilsiniz sadece mudahale edilmesi gereken bir andasiniz mumkunse bunu yapin sonrasinda ise uzuuun bir sure yatili misafir almayin derim ben....lutfen uzulmeyin bu gunler gececek size baki degil allah yardimciniz olsun
Üzüldüm adınaAma erkeklerin birşeyleri ima ile anlamasını bekleme lütfen anlamazlar.Yada anlamazlıktan gelirler. Açık açık söyle, vicdan yapma, 2aydır sendelermiş zaten yeter gitsinler artık evlerine..onlara kalsa bizim ne zaararımız var ki derler senin gördüklerini asla görmezler..bu böyle uzar gider. Ama unutma kocanın suçu yok..Madem seviyorsun özür dile konuyu aç güzellikle anlat bunaldığını, istemediğn sözleri bu yüzden sarfettiğini söyle anlar sanıyorum. Çok sıkılmışsın herşeyleri gözüne batıyor artık uzaklaşmadan düzelmez daha da kötüye gider. Yav bu yaşlılarda pek bir anlayışsız oluyor..Allaha çok şükür ben kp kv. ye kalın gitmeyin desem bile kalmazlar..ben çağırırsam gelirler sdce..çok yaşlanana kadar böyle olacak inş. sonrası mecburiyet olcak ztn.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
biz dün çok kötü kavga ettik eşimleyanlış bişeyler yapıyorum ama nerde yapıyorum bilemedim bi yorumlar mısınız haksız mıyım şimdi ne yapmalıyım
akşam ve gidince yine aynı şeyler zaten moralim yerlerde..yemekte yine malum şeyler bi de herkes ortaya koyulan (şöylemesi ayıp turşu ya) elini sürdü elleriyle alıp yediler ben de hiç yemedim tabii. turşuyu da yeni açmıştık eşim dedi ki çok güzel olmuş tadına bak ben de şu an bakamayacağımı söyledim. yemeğimi de yiyemedim malum sebeplerden eşim de illa yemek ye diye tutturuyor. yiyemeyeceğim üstüme gelme diyorum sen yemeğince ben çok üzülüyorum diyor surat yapıyor, sinirleniyor..
oysa ki ben bekliyorum ki neden yiyemediğimi anlasın üstüme gelmesin, benim tarzım değil böyle böyle oldu midem kalktı yiyemiyorum diyemem kimseyi üzmemek için, yiyemiyorum diyince anlasın diye bekliyorum anlamıyor..
neyse sonra dedim ki ben banyoya gireceğim benim için ayarlar mısın dedim..(hijyenik sebeplerden ötürü banyoya giremiyorum küçük tuvaleti kullanıyorum benden başka kimse kullanmıyor sadece duş için giriyorum banyoya) bana diyor ki nasıl ayarlayayım suyunu mu ısıtayım..anlamıyor ..illa açık açık söylemem mi lazım ben böyle söyleyince anlamalı bana biraz yardımcı olmalı diye bekledim yok...çok anlayışsızsın dedim iyice sinirlendi..
bütün akşam sinirler iyice gerildi ufacık bi sebepten 4 yaşındaki çocuğa kızdı eline vurdu nasıl ağladı yavrum..ben de o kadar gergindim ki patladım..bi daha çocuğa dokunursan hiçbirimiz yüzünü göremezsin dedim gücün ona mı yetiyor dedim BEN SENİ O ÇOCUKLAR İÇİN ÇEKİYORUM BUNU BİL ONA GÖRE DAVRAN DEDİM (bunu utanarak yazıyorum nasıl söyledim ben de anlamadım aslında eşimi çok severim ama bilinçaltım artık bu şekilde mi düşünüyor nedir).. çok kötü olduk yani..
düşüyorum da bizim aramız bundan sonra nasıl düzelecek ne yapmalıyım kızlar bi yandan da haklı olduğumu düşünüyorum..
kv kp bugün bile gitse kendimize gelemeyeceğiz ve evliliğimi toparlayamayacağım gibi gelmeye başladı..
uzun oldu kusura bakmayın, yorumlarınızı esirgemeyinn..şimdiden sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?