- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Yüzünü, hayatını, yaşadıklarını, yaşayamadıklarını bilmesekte ağlayabileceğin omuz, manevi destekçileriniz.burda konuyu anlatacak halde değilim.
Sadece keşke hepiniz yanımda olsaydınız size sarılsaydım öpseydim ağlasaydım. Ben bi tek kendimi burda değerli hissettim. Bi tek burda iyi insanların olduğunu gördüm. Bi tek derdimi burda anlatınca anlaşıldım. Kime anlatsam kocandır mecbursun çekmeye görmezden gelmeye. Çünkü burası MARDİN çünkü burda kadın dövülür kadın aldatılır üstüne kuma getirilir ne yaparsa yapılır. Ama kadın susmalıdır. Çünkü o bir kadındır. Sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Siz benim tek ailemsiniz
allah yardımcın olsunburda konuyu anlatacak halde değilim.
Sadece keşke hepiniz yanımda olsaydınız size sarılsaydım öpseydim ağlasaydım. Ben bi tek kendimi burda değerli hissettim. Bi tek burda iyi insanların olduğunu gördüm. Bi tek derdimi burda anlatınca anlaşıldım. Kime anlatsam kocandır mecbursun çekmeye görmezden gelmeye. Çünkü burası MARDİN çünkü burda kadın dövülür kadın aldatılır üstüne kuma getirilir ne yaparsa yapılır. Ama kadın susmalıdır. Çünkü o bir kadındır. Sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Siz benim tek ailemsiniz
Bende hatırladım şimdi, bu kadınlar neden bu kadar sindiriliyor? Yapabilecek çok şey varken kadere razı geliniyor anlayamıyorum.Tahmin ettiğim kişi misin diye baktım .
Zamanında senin için Mor çatıyı aramıştımDua ederim sorun değil ama şahsi fikrim ;duayla geçecek bir şey değil senin derdin , çaba gerek .
Mune sen ne iyi kadinsin be burdan hissettim samimiyetine..Yüzünü, hayatını, yaşadıklarını, yaşayamadıklarını bilmesekte ağlayabileceğin omuz, manevi destekçileriniz.
Umarım birgün herşey dilediğin gibi olur.
Bende hatırladım şimdi, bu kadınlar neden bu kadar sindiriliyor? Yapabilecek çok şey varken kadere razı geliniyor anlayamıyorum.
Mune abla ogrenilmis caresizlik diye bisey var insan ölse daha iyiBende hatırladım şimdi, bu kadınlar neden bu kadar sindiriliyor? Yapabilecek çok şey varken kadere razı geliniyor anlayamıyorum.
Var bir iki savım bu konu da .
Mesela devletin onlara sundukları imkanları bilmiyorlar . Yine vakıf veya derneklerin desteklerinden habersizler. Para korkuları var . Hayatlarını nasıl devam edeceklerini bilmiyorlar . Mesela konu sahibinin kk dısında cevresek bir destegi yok . Hala benim bile duyduğum kadın kismisi kız kısmısı laflarıyla kadının etrafınatabular çiziliyor . Benim ilk aklıma gelenler bunlar ...
Biliyorum zor ama imkansiz degil konu sahibi . Kendine guven . Dimdik dur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?