Benim için dua edin lütfen

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
burda konuyu anlatacak halde değilim.
Sadece keşke hepiniz yanımda olsaydınız size sarılsaydım öpseydim ağlasaydım. Ben bi tek kendimi burda değerli hissettim. Bi tek burda iyi insanların olduğunu gördüm. Bi tek derdimi burda anlatınca anlaşıldım. Kime anlatsam kocandır mecbursun çekmeye görmezden gelmeye. Çünkü burası MARDİN çünkü burda kadın dövülür kadın aldatılır üstüne kuma getirilir ne yaparsa yapılır. Ama kadın susmalıdır. Çünkü o bir kadındır. Sizi çok seviyorum iyiki varsınız kızlar. Siz benim tek ailemsiniz

Yüzünü, hayatını, yaşadıklarını, yaşayamadıklarını bilmesekte ağlayabileceğin omuz, manevi destekçileriniz.
Umarım birgün herşey dilediğin gibi olur.

allah yardımcın olsun

Tahmin ettiğim kişi misin diye baktım .
Zamanında senin için Mor çatıyı aramıştım Dua ederim sorun değil ama şahsi fikrim ;duayla geçecek bir şey değil senin derdin , çaba gerek .
Bende hatırladım şimdi, bu kadınlar neden bu kadar sindiriliyor? Yapabilecek çok şey varken kadere razı geliniyor anlayamıyorum.

Valla 31 yaşındayım üniversite mezunuyum calisiyorum.ama bazen abimin baskısını öyle çok üzerinde hissediyorumki.bazi şeyler ne yapılsa da degistirilmiyor

Allah yardımcınız olsun ama güçu siz elinize alacaksınız kendinize güvenip ayağa kalkmaktan, güçlü olmaktan başka çareniz yok gibi...
İnşallah herşey gönlünüzce olur

Allah tüm kadınların yardımcısı olsun. Merhamet etmeyene merhamet edilmesin inşallah. Ama inan yaşadıkların tek Mardin'e has bi durum değil. Avrupanın göbeğinde neler gördük neler yaşadık. Cehalet her yerde. İnşallah duaların kabul olur. İnşallah hepimizin duaları kabul olur.

Daha once ettik yine ederiz,
Daha fazlasi icin de yardimci olmaya calistik sana, ama sen butun cozumleri reddediyorsun, kendini yasadigin hayati degistiremeyecegine o kadar inandirmissin ki, hicbir fikri/oneriyi kabul etmiyorsun.
Yine de dua ederiz senin icin, ama hayatini sadece duayla degistirmen mumkun değil, artik ciddi bir adim atmalisin biliyorsun degil mi?

Bende hatırladım şimdi, bu kadınlar neden bu kadar sindiriliyor? Yapabilecek çok şey varken kadere razı geliniyor anlayamıyorum.

Var bir iki savım bu konu da .
Mesela devletin onlara sundukları imkanları bilmiyorlar . Yine vakıf veya derneklerin desteklerinden habersizler. Para korkuları var . Hayatlarını nasıl devam edeceklerini bilmiyorlar . Mesela konu sahibinin kk dısında cevresel bir destegi yok . Hala benim bile duyduğum kadın kısmısı kız kısmısı laflarıyla kadının etrafına tabular çiziliyor . Benim ilk aklıma gelenler bunlar ...

Biliyorum zor ama imkansiz degil konu sahibi . Kendine güven . Dimdik dur .

Son düzenleme:
Mune abla ogrenilmis caresizlik diye bisey var insan ölse daha iyi

Birde bi kac konuya daha yazmistim bu yorumu öyle bi ulkedeyiz ko neredeyse hergun haberlerde 2 kadin cinayeti haberi izliyoruz ne mi olyyor sonuc kadin mezara erkeklerin bi cogu tutuksuz yargilaniyor

Bu haberleri izledikce kac insanda cesaret kalir ki bu haberler resmen oldugumuz durumu kaniksamayi ogretiyor

Gecen haberlerde izledim adamin biri karisini silahla oldurmeye kakkmis yanlis hatirlamuyirsam kadin hem felc kaldi hemde konusma yetisini kaybetti

Kadin konusma yetisini kaybettigi icin durunu anlatamadigi icin adam serbes birakildi belkide tutuksuz yargilaniyor bilmiyirum ama ulke bunlarda gecilmiyo

Konu sahibinin buyume kosullarini yasam sartlarini psikolojisibi bilmiyoruz

Gecen konu acmisti ya kendimi bu gece oldureegim yada bu evden gidecegim diye evden gidememenin obur secenegine olumu alabilmis bi kadinin nasil bi caresizlik oldugunu dusunmek istemiyorum

Annem bi ogrenilmis caresizligin icinde yaslandi bende ayni sekilde emin ol su hayatimi degistirebilmek icin 10 yilda oyle cok mucadele ettim ki sonuc olarak bi arpa boyu yol gidemedim

Bazen hayat bizim istedigimiz dogrultuda ilerlemiyor

Hani tarih biliminde dogruyu bulmak icin zamanin ve mekanin sartlari kosullari goz onunune alip oyle degerlendirilirmis ya bu durumda biraz öyle

Bu desreklere guvenememe de var isin icinde korunma talep edip bu talebi cevap bulmayan ve yahut korunma durumunda bile nicelerinin olduruldugu bir ulkeeyiz

Konu sahibinin bi kac konusunu okumustum arkada ailesi yok bi tahsili yok maddi manevi hic bi dayanagi yok bazi insanlar var ki kendi baslarina sokak kapisindan dahi cikamiyorlar belkidekonu sahibide onlardan biridir

Allah yardimcisi olsun gercekren aklima geldikce uzulup icimiz yandigi bi uye ben hic kimseti bu kadar caresiz gormedim insallah kurtulur birgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…