Benim için dua edin lütfen

Canım senin boşanman keyfi bir boşanma değil . Devlet seni tabii boşayacak .
En yakın karakola git . Oradaki yetkili birimle görüş . Reşit olduğunu eşinden tensel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirt.
Ailenin reşit olduğun için sana bakmak istemediğini o evde kalmaya zorladığını söyle tutanak tutulması için zorla . Kalacak yerin olmadığını ve eşin için uzaklaştırma kararı istediğini söyle . Seni savcılığa sevk ederler tahminiyen .

Hiç bir şey yapmazsan bu numarayı ara : Telefon 482) 212 36 01 (Santral)
Şuan saat 5i geçtiği çok yardımcı olmaya bilirler ama sen yine de ara .

Yeni üye oldum ve bu okuduklarım üzerine gerçekten şaşırıp üzüldüm annenle baban oz olmasına rağmen sana bunu neden yaparlar anlamıyorum gercekten

Canım senin için Mardin midyatta yaşayan çok yakın akrabam ile görüştüm. İlk önce 183 araman gerekiyor. Midyat sana 40 dk 1 saat kadar uzaklıktaymış. Yani midyatta kadın sığınma evi varmış. Sana avukat boşanma işlemleri çocuğuna ve sana yatacak yani bir yuva sağlayacak herşeyi yapıyorlarmış. Ablan olacak kişidense bu dediklerimi yapıp oraya gidebilirsin. Ayrıca Midyat uzak nasıl giderim korkuyorum yapamam dersen en yakın karakola git onlar seni ulaşım konusunda yardımcı olacaklar. Daha başka destek istersen özelden yazabilirsin elimden ne gelirse yaparım. Çocuğunu heba etme sana sahip çıkılmayan yerde olur mu?

Bide avukatım altınlarını alırsak altınların %10 'unu alırım diyor
Afkursun ! Seni saf bulmuş vurgun yapmaya çalışıyor bu devirde senin altınların % 10u ne demek .
Sen 80 bin kadar altınım var demedin mi geçen bize ? Adam senden 10 bin çarpacak en az . Bırak yahu ne avukatlar duyuyoruz diyorlar ki ben ücreti davayı kazanmam durumunda karşı taraftan alırım vs . bu adama inanmanı tavsiye etmem.

Araştırdım kızlar %10 normalmiş .

Son düzenleme:
Bide avukatım altınlarını alırsak altınların %10 'unu alırım diyor
Ama sen bizleri dinlemiyorsun. Adamın işi bu zaten avukat senin malının peşine düşer ve belli yüzde birşeyler alır zaten sen evden hissemi almak istiyorum desen onunla da uğraşır yine yüzdelik ister. Yanlış yerdesin şuan.

%10 normal mi şimdi ? Belli bir prosedürde belli bir ücret almıyorlar mı ?

Canım kadın kendisi, yaa ben şimdi bir yere de gidemem kaldım keşke baştan ailemin yanına gelmeseydin şimdi bide ablam diyor git alt katı temizle hastayım dedim. Sus konuşma seni dövsekte konuşmayacaksın diyor. Dün gece terlikle kolsuz tişört ve üstümde ince bir hırkayla çıktım evden. Kaldım şimdi burda kessin geri gönderecekler beni keşke ölsemde kurtulsam kızım olmasa bir dakika Bu hayatta kalmam.

Kızım uyumuyor kerdeşime biraz sesiz ol diyorum ablam konuşma siz gelmişsiniz siz sesiz olun diyorsunuz ikide bir bana bağırıp kızıyor. Kızım sabahtan beri uyumamış ev buz gibi zaten köyün en tepesinde ve elektirik yok. Yine demin bana dediki vala ben ölsemde babamın evine gelmem insanları kendime güldürmem dedi. Gözüm doldu öyleyce bakakaldım. İçimden allah büyük ya dedim inşallah dönmezsin babanın evine inşallah sen benden daha çok mutlu olursun.

Tamam bak şimdi ben afkurmuşum %10 normalmiş . Az araştırdım .
Sen Karakola git senin yeri kk veya başka bir yer değil gitmen gereken yer karakol .
Orada sana yardımcı olacaklar . Kimse seni dövemez yada zorlayamaz . Bunlar insan hakların aykırı . Ölmek yok .

Zaten ben nişanlıyken de ablam böyleydi bir kere eşimle fotoğraflar çekecektik başımı omzuna koydum eve geldi bağırarak sen o.......pu olmasaydın benim yanımda başını onun omzuna koymazdın dedi. Biz nişanlıyken eşim bana bir hediye alsa kıskançlık krizine girerdi görürsün senden önce evlenecem. Kaynanan yanlış tercih yaptı beni almalıydı derdi.

Bişey soracağım polisi arayamıyor musun? Gelsinler temiz temiz alıp götürsünler seni. Hiç bir çözümü dinlemeyip eziyet çekmek isteyen sensin şuan. Ban yemeden kısa keseyim bari.

Bişey soracağım polisi arayamıyor musun? Gelsinler temiz temiz alıp götürsünler seni. Hiç bir çözümü dinlemeyip eziyet çekmek isteyen sensin şuan. Ban yemeden kısa keseyim bari.
Canım artık polisler öyle heryere gidemiyor kaç
Defa polislere ihbarda bulundularda polislerin yollarına bombalar döşeyip patlattılar.

boşanmaya kalkışınca ya da boşanınca kocan ya da onun ailesi ya da senin ailen peşine düşüp zarar vermeye kalkmazlar değil mi?

Düşündüm de Yarın mardindeki baroya gidecem kızlar Ama önce nusaybine gidip ordan mardin otobüsüne binmem lazım. Ablama verdiğim çeyrekleri alıp mardinde satacam. Öyle bir süre gidiş geliş param da olur kızımın bazı ihtiyaçlarınıda idare ederim. Mardinde iş de ararım. Kadın sığınma evlerinide sorarım. Nusaybindeki kadın sığınma evi yıkıldı ve kapandı şuan çünkü. Tek çarem mardin inşallah işe yarar bir çözüm bulurum bu sefer deli gibi nereye gideceğimi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…