- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Canım cevabın için çok teşekkür ederim nusaybinde baro yok. Ben hemen boşanmak için avukata başvurmak zorunda kaldım çünkü araya yine büyükler girip beni tekrar eve gönderecekler biliyorum. Bide benim başvurduğum avukat boşanma davalarında başarılı olmuş.
Yeni üye oldum ve bu okuduklarım üzerine gerçekten şaşırıp üzüldüm annenle baban oz olmasına rağmen sana bunu neden yaparlar anlamıyorum gercektenKızlar evi terkettim. Dün akşam ablamın evine gittim annem aradı sabah eniştenin başını belaya sokacaksın gel eve dedi. Şimdi annemlerin evindeyim bugün bir avukatla görüştüm. Benden 3000 tl alacağını söyledi. Mahkeme parasınıda elinden geldiğince düşürmeye çalışacakmış. Kızımın 5 tane çeyreği var onları satması için ablama verdim. O da belki bin'den biraz daha fazla para eder. ablam yardımcı olmaya yanaşmıyor. Çeyreklerin parasını şimdi avukata vermem lazım. Diğer kalan parayıda ilk duruşmadan sonra vermem lazım. O yüzden acilen para bulmam lazım. Köydeyim internet üzerinden makyaj falan satsam öyle hergün şehire gidemiyorum. Nişan abiyem vardı satmak için alacaktım bavulum doluydu asansör bozuktu kızım kucağımdaydı ve kocamın eve gelmesine en fazla 10 dakika kalmıştı, çünkü yasağın başlamasına 10 dakika kalmıştı. En hızlı nasıl para kazanabilirim lütfen bir fikir verin. Borç ta alacak kimsem yok. Babamda ablam da yanaşmıyor. Eniştem ben arkandayım dedi ama ablam para vermeye yanaşmıyorken ben nasıl eniştemden isteyeyim. Yüzüklerimide satarım tektaşım ve alyansım var. Ama o da yetmez.
Afkursun ! Seni saf bulmuş vurgun yapmaya çalışıyor bu devirde senin altınların % 10u ne demek .Bide avukatım altınlarını alırsak altınların %10 'unu alırım diyor
Ama sen bizleri dinlemiyorsun. Adamın işi bu zaten avukat senin malının peşine düşer ve belli yüzde birşeyler alır zaten sen evden hissemi almak istiyorum desen onunla da uğraşır yine yüzdelik ister. Yanlış yerdesin şuan.Bide avukatım altınlarını alırsak altınların %10 'unu alırım diyor
Ama sen bizleri dinlemiyorsun. Adamın işi bu zaten avukat senin malının peşine düşer ve belli yüzde birşeyler alır zaten sen evden hissemi almak istiyorum desen onunla da uğraşır yine yüzdelik ister. Yanlış yerdesin şuan.
Canım kadın kendisi, yaa ben şimdi bir yere de gidemem kaldım keşke baştan ailemin yanına gelmeseydin şimdi bide ablam diyor git alt katı temizle hastayım dedim. Sus konuşma seni dövsekte konuşmayacaksın diyor. Dün gece terlikle kolsuz tişört ve üstümde ince bir hırkayla çıktım evden. Kaldım şimdi burda kessin geri gönderecekler beni keşke ölsemde kurtulsam kızım olmasa bir dakika Bu hayatta kalmam.Afkursun ! Seni saf bulmuş vurgun yapmaya çalışıyor bu devirde senin altınların % 10u ne demek .
Sen 80 bin kadar altınım var demedin mi geçen bize ? Adam senden 10 bin çarpacak en az . Bırak yahu ne avukatlar duyuyoruz diyorlar ki ben ücreti davayı kazanmam durumunda karşı taraftan alırım vs . bu adama inanmanı tavsiye etmem.
Canım kadın kendisi, yaa ben şimdi bir yere de gidemem kaldım keşke baştan ailemin yanına gelmeseydin şimdi bide ablam diyor git alt katı temizle hastayım dedim. Sus konuşma seni dövsekte konuşmayacaksın diyor. Dün gece terlikle kolsuz tişört ve üstümde ince bir hırkayla çıktım evden. Kaldım şimdi burda kessin geri gönderecekler beni keşke ölsemde kurtulsam kızım olmasa bir dakika Bu hayatta kalmam.
Tabikide hayır tamamen pazarlık işi bu Türkiye'de. Belli bir fiyat listesi yok yani %50'si bile benim diyebilir.%10 normal mi şimdi ? Belli bir prosedürde belli bir ücret almıyorlar mı ?
Bişey soracağım polisi arayamıyor musun? Gelsinler temiz temiz alıp götürsünler seni. Hiç bir çözümü dinlemeyip eziyet çekmek isteyen sensin şuan. Ban yemeden kısa keseyim bari.Kızım uyumuyor kerdeşime biraz sesiz ol diyorum ablam konuşma siz gelmişsiniz siz sesiz olun diyorsunuz ikide bir bana bağırıp kızıyor. Kızım sabahtan beri uyumamış ev buz gibi zaten köyün en tepesinde ve elektirik yok. Yine demin bana dediki vala ben ölsemde babamın evine gelmem insanları kendime güldürmem dedi. Gözüm doldu öyleyce bakakaldım. İçimden allah büyük ya dedim inşallah dönmezsin babanın evine inşallah sen benden daha çok mutlu olursun.
Bişey soracağım polisi arayamıyor musun? Gelsinler temiz temiz alıp götürsünler seni. Hiç bir çözümü dinlemeyip eziyet çekmek isteyen sensin şuan. Ban yemeden kısa keseyim bari.
Canım artık polisler öyle heryere gidemiyor kaçBişey soracağım polisi arayamıyor musun? Gelsinler temiz temiz alıp götürsünler seni. Hiç bir çözümü dinlemeyip eziyet çekmek isteyen sensin şuan. Ban yemeden kısa keseyim bari.
Ama sana hiç çözüm yokmuş çare yokmuş gibi hareket ediyorsun. Bir polis karakolu sana kaç dk uzak olabilir ki?Canım artık polisler öyle heryere gidemiyor kaç
Defa polislere ihbarda bulundularda polislerin yollarına bombalar döşeyip patlattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?