- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
Merhaba kızlar,
Size danışmak istediğim bir konu var. Önce kısaca anlatayım. Ben 29 yaşındayım ve atanmayı becerememiş bir öğretmenim. Bazı ailesel sorunlar yüzünden kpss ye doğru dürüst hazırlanamdım. Çünkü çalışmak zorundaydım. Kardeşi üniversiteydi. Okuttum Mezun ettim çok şükür ama hala iş bulamadı. Şuan bi firmada 2000 tl maaşla çalışıyorum. Ama kendimi çok gereksiz hissediyorum. Bildiğiniz joker elemanım. Bütün ayak işleri benden geçiyor üstüne yanlış anlaşılmasın ama ne bilgi ne kültür vs anlamında denk kimse yok burda. Konuşamıyorum bile artık. Çok çıkmazdayım.
2017 yılı için Kpss kursuna gitmeyi düşünüorum. Bunun içinde temmuzda işten çıkmam lazım çünkü hafta sonu cumartesi bile çalışıorum. Hafta içi ders saatine yetişemiorum. Ne yapmalıyım İşten çıkmayı düşünüyorum. Sonra korkuyorum ya atanamazda işsiz kalırım diye. Nolur bana bi akıl verin. Hayatım boşu boşuna geçiyormuş gibi hissediyorum. Amaçsız, boş ve mutsuz![]()
Daha rahat part time iş bakıp KPSS çalışsan.
Joker elemanım diyorsun epey deneyim kazanmışsındır.
Amacın KPSS ile atanmaksa part time işle biraz para kazanıp rahatça çalışabilirsin. Bir de KPSS'den yüksek alıp atanamama riski de hep var sonuçta, mülakat diye birşey çıktı üstüne.