Benim için düşünür müsünüz :(

Merhaba kızlar,

Size danışmak istediğim bir konu var. Önce kısaca anlatayım. Ben 29 yaşındayım ve atanmayı becerememiş bir öğretmenim. Bazı ailesel sorunlar yüzünden kpss ye doğru dürüst hazırlanamdım. Çünkü çalışmak zorundaydım. Kardeşi üniversiteydi. Okuttum Mezun ettim çok şükür ama hala iş bulamadı. Şuan bi firmada 2000 tl maaşla çalışıyorum. Ama kendimi çok gereksiz hissediyorum. Bildiğiniz joker elemanım. Bütün ayak işleri benden geçiyor üstüne yanlış anlaşılmasın ama ne bilgi ne kültür vs anlamında denk kimse yok burda. Konuşamıyorum bile artık. Çok çıkmazdayım.

2017 yılı için Kpss kursuna gitmeyi düşünüorum. Bunun içinde temmuzda işten çıkmam lazım çünkü hafta sonu cumartesi bile çalışıorum. Hafta içi ders saatine yetişemiorum. Ne yapmalıyım İşten çıkmayı düşünüyorum. Sonra korkuyorum ya atanamazda işsiz kalırım diye. Nolur bana bi akıl verin. Hayatım boşu boşuna geçiyormuş gibi hissediyorum. Amaçsız, boş ve mutsuz :KK43:

Daha rahat part time iş bakıp KPSS çalışsan.

Joker elemanım diyorsun epey deneyim kazanmışsındır.

Amacın KPSS ile atanmaksa part time işle biraz para kazanıp rahatça çalışabilirsin. Bir de KPSS'den yüksek alıp atanamama riski de hep var sonuçta, mülakat diye birşey çıktı üstüne.

Bölüm neydi? Seviyeniz ne durumda, bölümünüz kaç ile kapattı. Siz kaç puan aldınız.. Başarılı mısınız.. Çalışınca olacağına inanıyor musunuz.. İşten çıkarsanız maddi durum sizi nasıl etkileyecek.. Her gün yol parası , dışarıda yemek ve sosyal ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek misiniz..

Bencede o kadar okumuşsunuz. Neden heba olsun. Eğer maddi olarak seni çok zorlamayacaksa işi bırakıp deli gibi ders çalış. Branşını çok merak ettim.

Biyoloji öğretmeniyim. Yapabileceğime inanıyorum. sadece bazen işte ya olmazsa diyip, sonrasında ne yaparım diye korkuya kapılıyorum. Hayatımla ilgili bi kumar oynucam galiba ama biraz cesaret gerekiyor oda bende yok :( Hayat her anlamda herşeyden çok korkuttu beni çokkk

2000 lira az bir para değil. eğer o puanı tutturabilirim diyorsanız çıkın. yoksa elinizdeki işte de olmayın. gerçekten bu devirde iş bulmak o kadar zor ki. hele ki 2000 liraya..

Acabalarla,cekingenlikle hayatinizda sicrama yapamazsiniz.Azimli ve kararli olun,risk alin!

Isinizle kpss'yi ayni anda yurutemiyorsaniz(maddi acidan buyuk mecburiyetleriniz De yoksa tabi) isten ayrilin cesur olun,kendinize guvenin ve verdiginiz karardan asla pisman olmayin.
29 genc bi yas bunun 39-49-59 yasi var,ne zamana kadar joker eleman olarak calisacaksiniz,ayni siralarda okudugunuz arkadaslar ogretmenlik mesleginin hem maddi hem manevi tadini cikarirken sizin bunlardan mahrum kalmamaniz lazim bence.

Bu yoğun işten ayrılıp etüt öğretmenliği, oyun ve ödev ablalığı gibi işlere bakabilirsin.
Kpss yanında seni maddi anlamda rahatlatacak böyle bir işin olsa güzel olur.

Merhaba kızlar,

Size danışmak istediğim bir konu var. Önce kısaca anlatayım. Ben 29 yaşındayım ve atanmayı becerememiş bir öğretmenim. Bazı ailesel sorunlar yüzünden kpss ye doğru dürüst hazırlanamdım. Çünkü çalışmak zorundaydım. Kardeşi üniversiteydi. Okuttum Mezun ettim çok şükür ama hala iş bulamadı. Şuan bi firmada 2000 tl maaşla çalışıyorum. Ama kendimi çok gereksiz hissediyorum. Bildiğiniz joker elemanım. Bütün ayak işleri benden geçiyor üstüne yanlış anlaşılmasın ama ne bilgi ne kültür vs anlamında denk kimse yok burda. Konuşamıyorum bile artık. Çok çıkmazdayım.

2017 yılı için Kpss kursuna gitmeyi düşünüorum. Bunun içinde temmuzda işten çıkmam lazım çünkü hafta sonu cumartesi bile çalışıorum. Hafta içi ders saatine yetişemiorum. Ne yapmalıyım İşten çıkmayı düşünüyorum. Sonra korkuyorum ya atanamazda işsiz kalırım diye. Nolur bana bi akıl verin. Hayatım boşu boşuna geçiyormuş gibi hissediyorum. Amaçsız, boş ve mutsuz :KK43:
Part time ya da iş yükü daha hafif bir iş bulmaya bakın bence, bırakmak yerine iş değişikliği daha mantıklı geliyor bana. Ayrılmadan iş arayışına da girerseniz şimdiden, can sıkıcı bir işsizlik dönemi yaşamazsınız. Sadece kurs da bunaltıcı olabilir gibi geldi, bir kendi paranızı kazanmamak da zor gelebilir.

Isinizi hele ki su donemde sakin ama sakin birakmayin. Sinava 1 yiliniz var, ikisini bir arada goturmenizi tavsiye ederim.

rabbim yardımcınız olsun zor bi karar ama emek verdiğiniz bir öesleğiniz ve bi akadar da hoşlanmdığınız bi işiniz var,

ben önmuhasebeciydim ve 5 yıl önceki maaşım 1.500 Liraydı ama mutlu değildim bana göre değildi bir yandan da fotoğrafçılığa hevesim vardı, bi kaç kurs sonrası büyük risk aldım ya tutunamazsam diye ama istifa edip kendi işimi kurdum su an mutluyum sevdiğim işi yapıyorum

konuyla ilgili değil ama geçen bir arkadaşa sizin bebeşin emziğinden söz ettim ama marka bilemedim

söylerseniz o konuya rast gelirsem yazayım, isminizi de hatırlayıp çağıramadım da

bu arada çok tatlı maaşallah

konuyla ilgili değil ama geçen bir arkadaşa sizin bebeşin emziğinden söz ettim ama marka bilemedim

söylerseniz o konuya rast gelirsem yazayım, isminizi de hatırlayıp çağıramadım da

bu arada çok tatlı maaşallah

Allah razı olsun :)
avent soothie emzik, kendim de satıyorum bu emziklerden :)

Back
X