ben o lafı gel benle konuş anlamında demedim. artık beni bir kardeş gibi görsün ve bütün hislerini aşkını kızarkadaşına versin diye söylemiştim ama olmadı işte
ben o lafı gel benle konuş anlamında demedim. artık beni bir kardeş gibi görsün ve bütün hislerini aşkını kızarkadaşına versin diye söylemiştim ama olmadı işte
Ne kadar tatlusun ..
Hiç konuşmasanız olmuyor mu?
Madem istemiyorsun işine bak kardeşim desen olmuyor mu?
Ama yok bir adım ileri iki adım geri..
erkeklerden ilgi ve şefkat beklemelerim hep hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor.
numaradan hasta olduğumu söyledim, ama bana inanmadı. beni bihter ziyagil gibi entrikacı biri sanıyor. oysa ben sadece sevilip sevilmediğimi test etmek istemiştim.
intihar edeceğimi söyledim, hadi oradan dedi. tamam belki yalan söyledim ama tepkisi bu mu olmalıydı. gerçekten ölüp gitsem umrunda bile olmayacak.
sevgilim değildi. daha önce çıkma teklif etmiş biriydi. tekliflerini reddettikten 7-8 ay sonra çok kilo almışsın şişmanlamışsın ve çirkinleşmişsin dedi bana
bende bunun üzerine intihar ediceğimi söyledim.
umursamadı
dünyada en çok benim kalbim kırılmış gibi geliyor.
şu an dünyada en çok ben acı çekiyorum sanki.
dünyada benden daha parçalanmış kimse yok diye düşünüyorum.
sizce haklı mıyım?
hayır tam aksine. o bir sevgili bulunca ben onla daha rahat görüşmeye başladım. çünkü sevgilisi yokken aman ya yanlış anlarsa diye görüşmeye konuşmaya çekiniyordum msnde bile engellemiştim. sevgili bulunca nasıl olsa artık yeni birine aşık gerilmemize gerek yok diye msnde engelini bile açtım.
Ne kadar tatlusun ..
Hiç konuşmasanız olmuyor mu?
Madem istemiyorsun işine bak kardeşim desen olmuyor mu?
Ama yok bir adım ileri iki adım geri..
onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım
bu ne demek ya nasıl bir karakter ve vicdandır. benim hiç hoşuma gitmedi.normal bir flört yaşasaydı sizi unutmak yada kıskandırmak içindir. ilişkinize devam edin derdim ama şu durumda asla diyorum!!!!
Bak hala anlayamıyorum senin onla görüşmeye ihtiyacınmı var?
Bırak gitseydi yoluna..
Bu çocuk ,şimdiki çocuk mu?
Kızın intiharı da yalan olabilir sizin sosyal çevrenizde intihar ettim hadisesi gayet sıradan bir olay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?