- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
:) kadınlarında akıllı olması lazım. benim şuanki eşim o zamanki erkek arkadaşım, tek yaşıyordu. bende dedim ki birlikte yaşayabiliriz yada benim için sorun olmaz h.sonlarını seninle birlikte geçiririz diye blöf ortaya atmıştım. sevgiden önce karakter önemli benim için. cevabı olumlu olsaydı o an ayrılacaktım. benle bunu yaşayan başkalarıylada yaşar bana uymaz diye. cevabı olumsuz olunca ve hatta cok kötü olunca iste benim istediğim insan karakteri bu diye emin olmuştu:)
Ben bu konuda farklı düşünüyorum açıkçası..
Benimle birlikte yaşamak istemesi "herkesle de memnuniyetle birlikte yaşayabileceği" manasına gelmez..
Önemli olan evli veya değil, ama neticede benimle birlikteyken, bu birlikteliğimizin gerektirdiği özeni ve saygısı bana hissettirmesi.
Benimle birlikte yaşıyor diye karaktersiz olduğunu da düşünmem.
Evlilik dışı cinsel münasebete de karşı değilim.
İnsanların birbirlerini kandırmasına, kullanmasına, sömürmesine, saygısızlık etmesine karşıyım.
kandırmasına, kullanmasına, sömürmesine, saygısızlık etmesine bende karşıyım ama bunun yanında bir başka insanla aynı evi karı koca hayatı gibi, gayri meşru bir birlikte yaşanmasıda bana uymaz... herkesin karakteri farklı siz sizden öncesine bakmazsınız ama bu beni etkiler. s
Canım..
Resmi nikahlı bir ilişki içerisinde, karısını sömüren, döven- söven sonra zorla ilişkiye giren, onunla sevişirken başkasını hayal eden, karısını meta gibi kullanan, sevgilisi ile sevişip gelip kirli donunu-çorabını karısına yıkatan öyle çok koca var ki..
Bunu düşününce, beni seven,sayan bir erkekle, tamamen saygı ve sadakat üzerine kurulu, her 2 tarafın da gerçekten "istediği" için ve sadece "istediği" için aynı çatı altında yaşadığı bir ilişki bana yeterince ahlaki geliyor.
Ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Hepimizin kendi doğruları var,onlarla çelişmemek önemli.
evet dogru söylüyorsunuz ama ben onada karşıyım. karısını sevmiyorsa aldatmak yerine bırakıp hayatını yeniden çizsin, yeniden birini aynı evde yaşayacak kadar cok seviyorsa nikahını yapsın:) çevre toplum aile ve en önemlisi birlikte yaşadığı insana saygıdır bu! bir imza ile olacak bir iş değil tabiki ama neyse cok derin mevzular konunun dışına çıkıyorum:))
Ben bu konuda farklı düşünüyorum açıkçası..
Benimle birlikte yaşamak istemesi "herkesle de memnuniyetle birlikte yaşayabileceği" manasına gelmez..
Önemli olan evli veya değil, ama neticede benimle birlikteyken, bu birlikteliğimizin gerektirdiği özeni ve saygısı bana hissettirmesi.
Benimle birlikte yaşıyor diye karaktersiz olduğunu da düşünmem.
Evlilik dışı cinsel münasebete de karşı değilim.
İnsanların birbirlerini kandırmasına, kullanmasına, sömürmesine, saygısızlık etmesine karşıyım.
bu kızların gidişatı neden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?