Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

Yazmayayım dedım ama dayanamadım .Şehvetin adını aşk koymuşlar ,bir kadın için söylediği kelimelere bak terbiyesiz kadına ,insana ,namusa ,ahlaka bu kadar değer veriyor bu insan belki seni seviyor ama bu özellikler olmadan olacaksa buyrun devam edin.

son olarak size şunu diyim; size bunları anlatırken size olan sevgisini değil karakterini gösteriyor. bu karakter bana uyar derseniz lafım olmaz tabiki ama düzün bir karakterde değil bu insan hatta kötü ve bencil bir insan!!!! birlikte olacagınız insanı secerken yaptıkları sizi etkileyebilir ama unutmayın ki sevgiden, anlık mutluluktan önce çevrenize dost diye bile sokacagınız insanların kişilik sahibi olması önemli. sevgi saygı ve diğer sıfatlar sonrasında eklenir zaten!

Boşlukta duydugun,gördüğün ilgi seni yanlısa sürüklemek üzere takkeni önüne al ve bır daha düşün bugun bunu yapan yarın başkasına gıtmeyecek mi?onu seven bir kızı baska bır sekılde goren biri yarın baska birini bulurda sanA öyle davranırsa bunları görmek zor mu?

Son düzenleme:
canımm sana sadece sunu sölüyorumm

bugün senin için bir başkasını terk eden...yarın da bir başkası için seni terk eder...!

karar senin

Son düzenleme:
kimin eli kimin cebinde bir toplum........

sevgi,aşk,sadakat yerini nelere bıraktı.......

ya ben bana bir seyler hissettigini söyleyen bir adama karsi birsey hissetmiyorsam hicbir sekilde konusmam zaten onunla...
ayrica deli gibi sevip, sonra kiz arkadasim var diyor size, sonra o kizi sizin icin terkediyor, o kiza neler yasatiyor...
ben ne bu adamin sevgisine ama en önemlisi nede insanliga gram inanamam...

Ben bu konuda farklı düşünüyorum açıkçası..
Benimle birlikte yaşamak istemesi "herkesle de memnuniyetle birlikte yaşayabileceği" manasına gelmez..
Önemli olan evli veya değil, ama neticede benimle birlikteyken, bu birlikteliğimizin gerektirdiği özeni ve saygısı bana hissettirmesi.
Benimle birlikte yaşıyor diye karaktersiz olduğunu da düşünmem.
Evlilik dışı cinsel münasebete de karşı değilim.
İnsanların birbirlerini kandırmasına, kullanmasına, sömürmesine, saygısızlık etmesine karşıyım.

Son düzenleme:

kandırmasına, kullanmasına, sömürmesine, saygısızlık etmesine bende karşıyım ama bunun yanında bir başka insanla aynı evi karı koca hayatı gibi, gayri meşru bir birlikte yaşanmasıda bana uymaz... herkesin karakteri farklı siz sizden öncesine bakmazsınız ama bu beni etkiler. s

Canım..
Resmi nikahlı bir ilişki içerisinde, karısını sömüren, döven- söven sonra zorla ilişkiye giren, onunla sevişirken başkasını hayal eden, karısını meta gibi kullanan, sevgilisi ile sevişip gelip kirli donunu-çorabını karısına yıkatan öyle çok koca var ki..
Bunu düşününce, beni seven,sayan bir erkekle, tamamen saygı ve sadakat üzerine kurulu, her 2 tarafın da gerçekten "istediği" için ve sadece "istediği" için aynı çatı altında yaşadığı bir ilişki bana yeterince ahlaki geliyor.
Ama herkesin düşüncesine saygı duyuyorum. Hepimizin kendi doğruları var,onlarla çelişmemek önemli.

Son düzenleme:

evet dogru söylüyorsunuz ama ben onada karşıyım. karısını sevmiyorsa aldatmak yerine bırakıp hayatını yeniden çizsin, yeniden birini aynı evde yaşayacak kadar cok seviyorsa nikahını yapsın:) çevre toplum aile ve en önemlisi birlikte yaşadığı insana saygıdır bu! bir imza ile olacak bir iş değil tabiki ama neyse cok derin mevzular konunun dışına çıkıyorum:))

"benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim. Eger senin nisanlin seninleyken eski sevdigi kizla konusmaya devam etse rahatsiz olmazmiydin?Ben Senin, istemem yan cebime koy cabasinda oldugunu dusunuyorum.Midemi bulandiriyor bu iliskiler.Siz kendinizi ne kadar tertemiz korursaniz inanin Kaderinizdeki evleneceginiz adamda kendini o kadar korur ikiyuzlulukten,namussuzluktan.Erkeklerin sevgiler,Kizlarimizin Asklari hep bir karsidakini kullan-tuket atmakinasina donusmus.Allahim yavrucaklarimla birlikte tum cocuklari koru bu tip kadin ve erkeklerden (Amin)

Son düzenleme:
Benim için bir başkasını terk eden adamldan korkardım ben açıkçası çünkü birini yarı yolda bırakabilme karakterine sahip yarın bir gün başkasını görüp beni bırakmayacağı ne malum derdim.

o kızın çok büyük ahını almıştır o. senden çıkmasın dikkat et. bence sen ona karşı vazgeçilmez duygular hissetmiyorsan ona okkalı bi cevap yapıştırıp terket ki kızları kullanıp çöp gibi atamıcanı anlasın. hem nerden biliyosun ki o kızı evlilik vaadiyle kandırmadığını. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Sana bi örnek vereyim arkadaşımın eşinin eski sevgilisi onunla bayağı bi dalga geçip terketmiş. şimdi yıllar sonra facebooktan ulaşmış ve demişki "hayatımda hiç bişey yolunda gitmiyo zamanında sana çok büyük haksızlıklar ettim mutsuzum senin ahın üstümde lütfen bana hakkını helal et!!!"

Karşılıklı beklentilerle ilgili bu tamamen..
Kadın nikah istiyor, ama erkek yan çiziyorsa, kısacası al gülüm ver gülüm bir ilişkiyse tek beklentisi, o zaman kadına saygısızlık olur hakikaten.
Ama her 2 tarafta nikah olmadan memnunsa hayatından, o zaman topluma saygı kısmını hiç umursamıyorum zaten.
Evlilik bana sadece "ailelerin de konuya dahil olması" anlamını veriyor.
Fakat dediğim gibi, nikahı önemseyen, birlikte yaşamayı yanlış bulan herkese de gerçekten saygı duyuyorum. Uzaylı gibi boş gözlerle bakmıyorum yani, anlayabiliyorum.

bişey hissetmediğini üstüne basa basa yazmışsın asla sevgili olamayız demişsin ne değiştide birden asla dediğin adamla adı konmamış bile olsa birlikteliğiniz başladı anlamadım açıkçası

Son düzenleme:

Bu saygisiz adamlar her zaman olacaktir.Ama Resmi nikah kadinlarin sigortasidir,koruyucusudur,ilerde dogacak cocuklarinin garanti belgesidir,erkek mantiginin, rahatliginin tek setidir,ikinci kadinlarin ulasamadigi istahlarini kabartan bir senettir.Evlilik olmadan asla cinsel yolla kadinlardan erkekler faydalanmamali bedel odemeliler resmi nikah gibi...

Eğer olurda devam ederseniz ve sen onun istediğini vermezsen yani yatmazsan onunla sana ileride kuracaği tek kelimeyi söylüyorum..

'' Benim ihtiyaçlarım var, sen veremiyorsun ben başkası ile karşılıyorum bunu aldatmaktan sayma ''

Bu tarz insanlar karaktersizdir güvenirsen çok büyük hata yaparsın..Gencecik bir kızı kullanıp bırakmış resmen..Ben çok çok çoook eminim ki kıza evlilikten bile söz etmiştir..Evlilik bu tarz zavallıların bahanesidir..Sakız gibi kullanırlar, dillerinden düşürmezler taaki istediklerini alana kadar..

Miğdem bulandı..Karaktersiz herif yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…