Benim için kız arkadaşını bıraktı ve kız şu an depresyonda. bu adama güveneyimmi?

senn için başkasını bırakan, ilerde başkası için de sana aynısını yapacaktır. kolay gelsin...

Ya aslında bu adam kimse için kimseyi bırakmıyor anladığım kadarıyla..
Adam kadınlarla ilişkisini o kadarcık bile ciddiye almıyor..

Sevmediği halde rahatça yatıp kalkabildiği bir kadın var, "seks ihtiyacım için" diyebiliyor o kadın için..
Diğer tarafta kendisinden kurtulmak istediğini söyleyen (güya) ama rahatça "cinsel hayatını anlatabildiği" rahat bir akdın var..

Adamın hayatındaki kadınlar değişik, adam ne yapsın..

Son düzenleme:
zaten canımı en çok sıkan da bu oldu. kızdan yatar yatmaz soğudu bu nedek oluyor onu anlamadm.

kızla yatar yatmaz sogumamıştır. kızla bu amaç için belliki birlikte olmuş. sizde kız arkadaşı var diye iyi davranınca size onunla ilgili içindeki gercek niyeti söylemiş. sizde işte bunun nasıl bir insan oldugunu görün. kimbilir o kızı ne tatlı sözlerle etkilemeye calışmıştır. şuan size yaptıklarını onada eminim yapmıştır. allahım ya sinir oldum, seks için birlikteyim. marifet gibi geçip birde bunu söylüyor.

yok o çoook başka biri. onun olaylarla uzaktan yakından alakası yok. çocukluğuma gelmişti o

Anladım konu 2010 tarihli galiba.. o zaman çocuktun şu an kaç yaşındasın,profiline baktım ama yaşını göremedim.
Tavsiyem hiçbir erkeğe hele de sende gözü olan bir erkeğe böyle bir ileri iki geri taktiğini uygulama.
Bu işlerin sonu sakat daha genç yaşında bihter ziyagil moduna sokmuşlar bak seni öyle yazmışsın yani..
Entrika yapma belli ki ergensin daha inan erkekler böyle kızları mimler.

vardı ihtiyacım. o dönemde hoşlandığım kişiyle kötü şeyler oldu... babaannem vefat etmişti en yakın arkadaşımla kavga etmiştim dertleşicek birini arıyodum.

Hiçmi arkadaşın yoktu çevrende çok yanlış birini seçmişssin dertleşmek için.

ha bı de sunu soyluyeyım o kız ıntıhar edecek kadar baglandıysa kıza kım bılır nasıl davrandı ne guzel sozler soyledı kı kız baglandıgı ıcın ıntıhar ettı demıs,eger bu ıntıhar ısıde yalansa bu adam profesyonel çapkın kaçın

walla bu adamın güvenilir biri olduğunu sormak bile gereksiz,tabiki güvenilmez...yarın bigün de gidip başka birine ölüp biticek ...sevgilisi varken sana bakan adamdan ne beklersin ki.ve olayları ifade ediş tarzı çok iğrenç bence.ben bi erkeğin benimle böyle konuşmasına izin vermem.Allah bilir zamanında da o kız için ölüp bitiyodur....şimdi sana ....yarın başkasına...

Adam akıllı valla..
Kendisini boşa atmıyor hiç..
Yenisini ikna edene dek, eskisi ile devam etme niyetinde..
Açıkça da söylüyor işte bunu.. Haklı çünkü kendince..
Sen onu sevgili sayma, o sadece seks için diyor..
Temel ihtiyacı sonuçta haspamın, kabullenmesi gerek karşı tarafın da bunu..

kızı tanıyorum, arada ortak arkadaşlar var. doğru. yalan olmasını tercih ederdim.

Hangi erkek aşık olduğu kıza öteki kız için seks için birlikteyim der ki?
Ayrıca hangi kız bu tip sohbete ortak olur ki?
Vallahi enteresan ilişkiler..
Bizde okul okudukta kimse gelip yaa o kızla seks yapıyorum berikiyle grup yapıyorum ötekiyle de eşcinsel yapıyorum falan demedi..
Nasıl müsaade ediyorsun bu sohbete,"pislik defol "niye demiyorsun ??

kızı tanıyorum, arada ortak arkadaşlar var. doğru. yalan olmasını tercih ederdim.

hem doğru diyosun hem ilişkiye başladık diyosun yazık değilmi o kıza snin için ölürüm demiş geber deseydin ben anlamıorum bi erkek ne cesaretle kızın yanında sex hayatını anlatıo...hangi cürretle nasıltepki vermezsniz...sana saygısı olsa bu tarz muhabeti zaten yanında yapmazdı..gençlik nereye gidiyoo...

ben olsam bu adama guvenmezdim.. helede bir insani sadece seks yapmak icin kullanan bi insana asla.. simdi durum nedir bilemiyorum baya bi zaman gecmis.. umarim dogru karar vermissindir..

:) kadınlarında akıllı olması lazım. benim şuanki eşim o zamanki erkek arkadaşım, tek yaşıyordu. bende dedim ki birlikte yaşayabiliriz yada benim için sorun olmaz h.sonlarını seninle birlikte geçiririz diye blöf ortaya atmıştım. sevgiden önce karakter önemli benim için. cevabı olumlu olsaydı o an ayrılacaktım. benle bunu yaşayan başkalarıylada yaşar bana uymaz diye. cevabı olumsuz olunca ve hatta cok kötü olunca iste benim istediğim insan karakteri bu diye emin olmuştu:)

İlerde senle sevgili olunca , senin yatağından çıkıp
Başkasına seviyorum der bu erkek
Hem sen bu adamın ilgisinden hoşlanıyorsun
Ne kadar gitmesini istiyorsan , o kadar yanında dursun istiyorsun.

Beyefendi eskisini halletmiş,,afedersiniz halende devamm,,
şimdi ise sizin peşinizde,,
Ona kolay,, sizi de etkisi altına almıs zaten bir şekilde,,
Amacına bakcak yine,,
Allah korusun bence sizde tangoya düşmeyin,,
Sonuc belli en baştan.

valla midem bulandı.bu ne biçim bir ilişki sevgi bu kadar düştü mü..o çocuk bunu sana söylediğinde tiksinmedin mi ondan nasıl yakınlaşanildin,nasıl ilgi duyabildin.sana da aynı şeyi yapıp başkasına da sevdiğini söyleyebilir.

hani herkes ulaşılmaz gördügü insanın peşinde koşar ya
bu çocukda bu kızı öyle görüyor onu demek istedimm

Anladım tatlım..
Ben de "neresi ulaşılmaz" demek istedim..
Adam sevgili ediniyor "artık görüşmem seninle, doğru olmaz" diyor, konu sahibemiz "yok görüşelim, bişeycik olmaz" modunda..
"Daha yeni halvet oldum, sana geldim" diyor, arkadşaımız da "hoşgeldin" diyor..

Tuhaf yani, çok tuhaf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…