senn için başkasını bırakan, ilerde başkası için de sana aynısını yapacaktır. kolay gelsin...
zaten canımı en çok sıkan da bu oldu. kızdan yatar yatmaz soğudu bu nedek oluyor onu anlamadm.
yok o çoook başka biri. onun olaylarla uzaktan yakından alakası yok. çocukluğuma gelmişti o
vardı ihtiyacım. o dönemde hoşlandığım kişiyle kötü şeyler oldu... babaannem vefat etmişti en yakın arkadaşımla kavga etmiştim dertleşicek birini arıyodum.
kızla yatar yatmaz sogumamıştır. kızla bu amaç için belliki birlikte olmuş. sizde kız arkadaşı var diye iyi davranınca size onunla ilgili içindeki gercek niyeti söylemiş. sizde işte bunun nasıl bir insan oldugunu görün. kimbilir o kızı ne tatlı sözlerle etkilemeye calışmıştır. şuan size yaptıklarını onada eminim yapmıştır. allahım ya sinir oldum, seks için birlikteyim. marifet gibi geçip birde bunu söylüyor.
ha bı de sunu soyluyeyım o kız ıntıhar edecek kadar baglandıysa kıza kım bılır nasıl davrandı ne guzel sozler soyledı kı kız baglandıgı ıcın ıntıhar ettı demıs,eger bu ıntıhar ısıde yalansa bu adam profesyonel çapkın kaçın
kızdan hevesini almış ve ayrılmış olabilr
sen suan onun için imkansızsın oda zorun peşinde
seni elde edincede seni bırakcak
başkalarının peşine düşcek bence!
çünkü herkes zoru sever............
Zor derken..
kızı tanıyorum, arada ortak arkadaşlar var. doğru. yalan olmasını tercih ederdim.
en sonunda bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.
Adam akıllı valla..
Kendisini boşa atmıyor hiç..
Yenisini ikna edene dek, eskisi ile devam etme niyetinde..
Açıkça da söylüyor işte bunu.. Haklı çünkü kendince..
Sen onu sevgili sayma, o sadece seks için diyor..
Temel ihtiyacı sonuçta haspamın, kabullenmesi gerek karşı tarafın da bunu..
Zor derken..
hani herkes ulaşılmaz gördügü insanın peşinde koşar ya
bu çocukda bu kızı öyle görüyor onu demek istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?