bişey hissetmediğini üstüne basa basa yazmışsın asla sevgili olamayız demişsin ne değiştide birden asla dediğin adamla adı konmamış bile olsa birlikteliğiniz başladı anlamadım açıkçası
Eğer olurda devam ederseniz ve sen onun istediğini vermezsen yani yatmazsan onunla sana ileride kuracaği tek kelimeyi söylüyorum..
'' Benim ihtiyaçlarım var, sen veremiyorsun ben başkası ile karşılıyorum bunu aldatmaktan sayma ''
Bu tarz insanlar karaktersizdir güvenirsen çok büyük hata yaparsın..Gencecik bir kızı kullanıp bırakmış resmen..Ben çok çok çoook eminim ki kıza evlilikten bile söz etmiştir..Evlilik bu tarz zavallıların bahanesidir..Sakız gibi kullanırlar, dillerinden düşürmezler taaki istediklerini alana kadar..
Miğdem bulandı..Karaktersiz herif yaa..
bende zaten bu yüzden açtım bu konuyu. kafam çok karışık ve şu an bu admla iletişimi kesmem gerektiğini düşünüyorum karar vermeye çalışıyorum sadece.
bende zaten bu yüzden açtım bu konuyu. kafam çok karışık ve şu an bu admla iletişimi kesmem gerektiğini düşünüyorum karar vermeye çalışıyorum sadece.
Bu saygisiz adamlar her zaman olacaktir.Ama Resmi nikah kadinlarin sigortasidir,koruyucusudur,ilerde dogacak cocuklarinin garanti belgesidir,erkek mantiginin, rahatliginin tek setidir,ikinci kadinlarin ulasamadigi istahlarini kabartan bir senettir.Evlilik olmadan asla cinsel yolla kadinlardan erkekler faydalanmamali bedel odemeliler resmi nikah gibi...
ben de aynı şeyden şüpheleniyorum. kızla bi ortak arkadaşımı konuşturup anlattırmayı düşünüyorum o yüzden acaba bişeyler vaadedip de mi yattı kızla diye..
"ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum
"benle konuşsanda kızarkadaşını aldatmış olmayacaksız cunku ben sana hic bir zaman hic bir sey hissetmedim bundan sonrada hissetmycm" dedim.
bana dedi ki: "ben kızarkadaşımdan iyice soğudum onu artık sadece seks yapmak için kullanıyorum. bak su an onun yatagından geliyorum. ben 1saat önce onunla yattım ama su an senin yanındayım cunku allah kahretsin seni seviyorum inanmıosan mesajlara bak diyip telini gösterip bana delil gösterdi.
ben de aynı şeyden şüpheleniyorum. kızla bi ortak arkadaşımı konuşturup anlattırmayı düşünüyorum o yüzden acaba bişeyler vaadedip de mi yattı kızla diye..
bişeyler vaat etmedi para verdi de yattı diyelim ! ne değişecek anlamadım
çok şey değişecek...
benim kafamı kurcalayan şey bu adamın kızlrı kandırıp kandırmadığı. başlığıda güveneyimmi diye açmışım dikkat ederseniz..,
eğer kıza bana söylediği şeylerin aynılarını söylediyse aşkım canım cicim muhabbetlerine girip kendine romantik süprizlerle aşık edip ondan sonra hadi yallah dediyse aynısını bana da yapabilir.
bu arada "seks için kullanıyorum" demişti bana evet. ama bunu dediğinde arkadaştık ve ben ona zerre umut vermiyordum. hatta hoşlandığım bir erkeği etkilemek için taktik alıyordum ondan o derece kankaydık. öyle bir buluşmada söyledi bunu aniden.
çok şey değişecek...
benim kafamı kurcalayan şey bu adamın kızlrı kandırıp kandırmadığı. başlığıda güveneyimmi diye açmışım dikkat ederseniz..,
eğer kıza bana söylediği şeylerin aynılarını söylediyse aşkım canım cicim muhabbetlerine girip kendine romantik süprizlerle aşık edip ondan sonra hadi yallah dediyse aynısını bana da yapabilir.
bu arada "seks için kullanıyorum" demişti bana evet. ama bunu dediğinde arkadaştık ve ben ona zerre umut vermiyordum. hatta hoşlandığım bir erkeği etkilemek için taktik alıyordum ondan o derece kankaydık. öyle bir buluşmada söyledi bunu aniden.
"Ya birak oncesini, adam seni seviyormus bak,
sende bos degilsin belli bakin yolunuza "
dememizi bi bekliyosun anlamadim ???
7 sayfa boyunca bu adam(!) karaktersiz,
diye yorumlar yapilmis, hala karar vermeye calisiyorum, yok kafam karisik diyosunuz
uzgunum ama beklediginiz cevabi burdan alamazsiniz
Ayrıca bunu sana söylediğinde nasıl arkadaştınız, adam sana "onu kullanıyorum, asıl seni seviyorum" demiş. Bu nasıl bi arkadaşlık??
hayır. fikirleriniz benim için değerli. hepsini okuyorum ve büyük bir kısmına hak veriyorum. bu adamla arama mesafe koymaya karar verdim. güvenimi kazanmak için uğraşacaksa bakarız, uğraşmazsa da hiç dert değil nasıl olsa henüz ilişki falan başlamadı.
teşekkür ederim uyarılarınız için.
güvenini kazanmak için uğraşırsa bakarız mı kızım buraya gelipte bizi değil kendini kandırma kararın belli zaten sen anlaşılan karaktersiz ve şer....zlerden hoşlanıyosun bizde boş yere sana yazıyoruz derdin bile değerlisi varya tövbe tövbe kaşarsın kızım sen başka bişey değil eğer kaşar değilsende olma yolundasın devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?