- 25 Ağustos 2016
- 964
- 680
- 103
Ablalarımmm ben şuan üni 1. Sınıf bir talebeyim. Bundan 3 sene önce bir oğlanı sevmiştim 10. Sınıfta aynı servisteydik bende o zamanlar çocuk aklımla buna sahte bir hesaptan işte aynı servisteyiz senden hoşlanıyorum falan yazdım o da hayırlısı dedi
ama kim olduğumu söylemedim gerçi anlamıştır.. bu ertesi gün servisten inince arkasını dönüp dönüp bana baktı ben olduğumu anladı bence neyse aradan birkaç hafta geçti bu sevgili yaptı ama ben nasıl ağlıyorum bilseniz. Neyse sonra ben bunu unuttum sevgilim oldu aynı okuldandı sevgilim bu arkadaşlarıyla dururken bende sevgilimle karşı tarafta nöbetçiydim. Kafamı bi çevirdim direk gözüme gözüme bakıyordu ben gözlerimi çektim. Neyse sonra ben bu okuldan ayrıldım iki sene geçti aradan bir sabah dershaneye giderken bununla karşılaştım sonra haftada bir illaki onu görür oldum o da sabah okula gidiyordu her kafamı kaldırdığımda direk göz göze geliyorduk o gözlerini çekiyordu hemen. Bazen akşam üstü denk geliyorduk hep kafamı kaldırdığımda bana bakıyor oluyordu ama göz göze gelince hemen gözlerini çekiyordu. Bir gün bunun bir arkadaşı vardı bana çıkma teklifi etmişti bende reddetmiştim ama onun bundan haberi var mı bilmiyorum neyse ikisi arabada o bana teklif eden çocuk gözüme bakıyordu bende ne bakıyo bi gibi gözümü devirdim meğer o gün arabada benimkide varmış da ben görmemişim
neyse bunlar taşındı sonra oradan. Dedim tamam bir daha görmem bitti. Aylar sonra bu sabah durakta beklerken kardeşim aradı onunla konuşurken kafamı bi çevirdim kırmızı ışıkta durmuş arabadan bana bakıyor benimle göz göze gelince hemen kafayı karşıya dikti aniden bastı gitti yeşil yanınca ama baya keskin bakıyordu. Ben bu çocukla hiç birebir konuşmadım hep platoniktim ya da hep gözlerini kaçıran bendim. Son aylarda onunla karşılaşınca hep o bana bakıyor oluyor ama acaba benim onu sevdiğimi bildiği için mi bakıyor öyleyse neden gözlerini kaçırıyor. Onu gördüğüm gün asla aklımdan çıkmıyor kalbim güm güm atıyor bütün gün... bana ulaşacağı bir yerde yok ki zaten daha önce 2 kez istek yolladım bi 10. Sınıfta onu kabul etti sonra 12. Sınıfta yollamıştım onu kabul etmedim bi daha da yollamadım şimdi tekrar yollamayı da asla onuruma yediremem yani. Ne yapmalıyım sizce ve çocuğun bu hareketleri ne...?